Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (16)
Raspunsuri - Pagina 14
bioana spune:
se pare ca nu m-am topit...nu de tot...am avut la 5 dupa-masa 44 de gr. si pana vineri tot asa o tinem.. sotul nu suporta aerul conditionat...e umezeala f mare.dar nu ma mai vait..o sa treaca cumva..toata noaptea ma plimb la frigider sa schimb sticle cu apa.
vacanta aici numai in august ne-o da, nu avem de ales.dar am luat un hotel pe plaja, asa ca o sa fie ok. abia astept.
am inceput cumparaturile, dar marunte...acum ma uit dupa geanta pt bebe..in iulie incep reducerile si vreau sa profit...la cursuri m-au chemat la sfarsitul lunii august..
LAURIKA un sincer LA MULTI ANI!!!!!multa sanatate si tot ce iti mai doresti tu!
VALUCUTZA felicitari pt. rezultate..eu merg pe 17 iulie, la 20 de sapt si 2 zile.
MYA nici noi nu stim sexul bebelului....speram sa aflam pe 17 iulie.e normal sa iti curga sange din nas.cel putin asa scrie la mine in jurnal.
embarazada de 17+
laurika1982 spune:
Fete dragi, va multumesc tuturor pentru urari si vi le intorc inzecit.
sa fim toate sanatoase si sa nevedem copii mari si realizati!!Va pup cu drag!!!
Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010 si 17+
mya85 spune:
norocila f interesant ce spui... dar daca urmaresti cateva filmulete pe youtube cu ultrasounds deja inveti cum sa iti dai seama daca e baiat sau fetita, e destul de usor. si banuiesc ca te lasa sa te uiti cand iti face ecografia, nu? sper ca nu te pune sa intorci capul cand se uita intre picioare
mami de ( iulie 2010) si 17+
bioana spune:
neata,cum ati dormit?eu f f prost....cel mai bine dorm pe partea dreapta.dar amortesc si ma intorc pe stg. nu rezist mult, ca ma ia cu palpitatii...pe spate nici asa ca ma doare spatele....mi-am adus aminte de tine, DANA ca si tu ziceai ca te lupti cu somnul...
aseara ma cam jena putin putin burtica, in partea sgt.am luat un paracetamol si la somn....mi-am preagatit sticla de cola pt cand plec de acasa.de obicei duc apa cu mine, dar ieri am ajuns acasa cu o durere de cap cumplita..am baut un pahar cu cola,incet, tot cate o gura, desi imi era f sete si mi-a trecut!!eu care nu beau acidulat....asa ca azi sunt pregatita.
ANGELIQUE cum mai esti mamico?????multa sanatate!!
embarazada de 17+
dana0000 spune:
Neata burtici cu bebici!
Bioana eu am probleme cu somnul,azi noapte spre dimineata am dormit ca s-a racorit,dorm cu usa si geamul deschis si tot mor de cald.
Va pup,fug la treaba
andie_n spune:
Buna dimineata tuturor! Am ajuns si eu la munca, sunt foarte bucuroasa ca azi s-a mai racorit vremea, am dormit mai bine aseara.
Sper sa se mai racoreasca si pe la voi, bioana, sa poti rezista mai usor.
Alina, tinem pumnii pentru vineri la 4D. Eu mai am 2 saptamani, dar abia astept si eu sa-l vad din nou pe bb.
O zi buna sa aveti! Sanatate!
Andreea 19+
http://lmtf.lilypie.com/Vsxsp3.png
MTHFR C677T heterozigot, A1298C heterozigot, PAI-1 675 4G homozigot
Tratament: Clexane 0.4, Femibion2, Cetebe, 2 MagneB6, 2 Duphaston
dannnah spune:
Un salut calduros tuturor mamicilor!
M-am hotarat si eu sa ma alatur grupului vostru - asta nu inseamna ca nu v-am urmarit pana acum. De fapt si la prima sarcina am scris pe forum, dar au trecut 3 ani de atunci - asa ca mi-am amintit cu greu parola
Sunt in saptamana a 15-a, si se pare ca asteptam un baietel, desi inca nu e confirmat oficial. Sarcina a decurs bine pana acum, insa cu emotii si lacrimi din cauza unor rezultate de laborator care s-au dovedit a fi eronate: am facut analiza pentru anticorpii de rubeola de 6 ori in 10 zile, la trei laboratoare mi-a iesit IGM negativ in timp ce la un laborator imi iesea in continuu pozitiv! S-a dovedit a fi un rezultat fals-pozitiv, asa mi-a explicat seful de laborator.
Am avut emotii si cu Dublul -test, la care mi-a iesit risc crescut 1:50 la trisomia 21,13 si 18! Dezastruos! Pana la urma, dupa ce am parcurs de sute de ori interpretarea testului, am descoperit ca doctorul completase gresit fisa... la translucenta nucala - in loc de 0.49 mm scrisese 4.9mm! Emotii peste emotii, am refacut testul si a iesit perfect in cele din urma. De triplu test nici nu vreau sa mai aud
Ma bucur ca v-am cunoscut si ne auzim !
15+
andie_n spune:
Bine ai venit, Dannnah! Sa ai parte de o sarcina usoara si sa fiti sanatosi si tu si bb si sa nu mai ai parte de alte experiente neplacute!
Andreea 19+
http://lmtf.lilypie.com/Vsxsp3.png
MTHFR C677T heterozigot, A1298C heterozigot, PAI-1 675 4G homozigot
Tratament: Clexane 0.4, Femibion2, Cetebe, 2 MagneB6, 2 Duphaston
ary_v spune:
La multi ani, Laurika! Multa sanatate si bucurii!
Valicutza, felicitari! Ai scapat de emotii! Bafta tuturor fetelor care urmeaza sa faca morfofetala, noi mai avem ceva drum pana acolo.
Bine ai venit, Danah! Tot 15 sapt avem si noi.
Si eu am dormit tare rau. Ce am sesizat eu e ca daca apuc sa trec de 12 noaptea si nu m-am culcat, adorm tare greu si dorm foarte agitat.
mada81lina spune:
Fetelor
Va citesc zilnic, dar spre rusinea mea, nu reusesc sa-mi fac tp sa si scriu.
Ca un rezumat, eu ma simt la fel de bine, burtica creste, e maricica, declar 6kg in plus la 21 sapt (de la 47 am sarit la 53). Eco am facut la 17w6d, avea bebe avans de 1w4d, avea 300grame. Cam dupa aia am inceput sa o simt. Am citit mai demult, ca le simtim loviturile dupa 300 grame. Pana atunci erau asa intepaturi etc, nu stiam clar ce e, acum loveste calumea, simt si la mana, simte si taticul, se misca si burtica uneori. Este zilnic f activa
Joi am morfo de 22 sapt, aici in RO si pe 4 iulie merg la Viena. Revin cu vesti. Sunt f curioasa cat a crescut intre tp, daca este totul bine cu organele.
Colul era de 3,5 mm, masurat abdominal insa. Mi-a spus ca e ok. Utrogestanul l-am intrerupt la 19-20 sapt.
Gena PAI 1 homozigot 4G/4G + MTHFR C677T heterozigot + MTHFR A1298C heterozigot
Tratament: Clexane 0.4, Femibion 2, acid folic, Magnerot, Omega 3, CETEBE, Euthyrox 12.5mg
21+