Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (16)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Mica - nu ai nr de telefon al doctoritei sa o suni si sa o intrebi cum sunt rezultatele? Poate asa te mai linistesti putin.

Valicutza - Super vestile. Sa creasca mare domnisorul.

Nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mica26 spune:

Nico, am nr doctoritei mele, dar pentru ca e in concediu nu o pot deranja. Astept de-acu pana maine sa vad ce zice asta care o inlocuieste. Sper sa fie bine!
te pupic!

Mica 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Multumesc pentru raspuns. Am luat no spa si am fost si la medic pentru ca durerile nu m-au lasat. Bebelu e bine si energic, mare si voios si cel mai probabil fetita. Pe data de 3 am dublu testul . E prima sarcina si lucrand in domeniu medical si vazandu-le pe toate am devenit un pic paranoica. Important e ca e bebe bine. :D

Pup toate burticile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mya85 spune:

sper sa ma mai primiti aici. nu sunt prea activa cu scrisul dar va citesc

laurika la multi ani!!!

eu am avut azi intalnire cu moasa, mi-a luat sange si urina pt analize si cam atat... urmatoarea eco si ultima, va fi in jur de 20 de saptamani. cica daca e totul in regula cu sarcina si daca nu apare placenta jos inserata sau altfel de probleme nu imi mai face alt eco deci daca nu aflu atunci ce este nu mai aflu pana la nastere cam aiurea sistemul asta de aici... si daca vreau sa merg la privat sa imi faca eco ma usuca de bani
vad ca deja multe dintre voi stiti ce veti avea. va invidiez. va rog dati-mi si mie un indiciu macar, cele care ati aflat ca veti avea fetita ati avut greturi la inceput? eu nu m-am putut plange de greata, desi am avut-o dar a fost ok, adica puteam manca. de vomitat nu am vomitat niciodata, nici macar senzatia nu am avut. la fel a fost si la baietel asa ca as zice ca e baiat

in rest e totul bine, in afara de ieri cand m-am speriat putin deoarece a inceput sa imi curga sange din nas din senin, nu am mai patit niciodata asa ceva. si s-a intamplat de doua ori ieri. am crezut ca poate e din cauza tensiunii marite ca m-a durut si capul ieri dar azi mi-a luat tensiunea si aveam 90/60 deci mica...

mami de ( iulie 2010) si 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

E cu siguranta din cauza tensiunii si a caldurii, nu te ingrijora, bea apa si cand ajungi la medic povesteste-i. Eu am avut greturi puternice si varsaturi in fiecare zi, chiar si de mai multe ori pe zi,mofturi la mancare, de mai bine de o luna nu mai pap carne. Se pare ca ar fi fetita dar e prea micuta sa ne dam seama.
Cate sapamani ai?

Pup burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norocila spune:

Valicutza- felicitari!
Laurika la multi ani!

Mya- inteleg ce zici si aici e cam la fel sistemul. Mai mult decat atat chiar daca se vede ce e bebe la 20 de saptamani mie teoretic nu-mi spune nimeni pana la 25 de saptamani ( adica dupa ce trece termenul in care as putea avea intrerupere la cerere, dat fiind ca unele comunitati - indienii- nu vor fetite). Eu nu prea inteleg rostul la regula asta din moment ce ma pot duce la privat si afla ce este ..sub $100. Deci se poate si mai 'rau' ca la tine :)

Bioana- si eu m-am gandit ca as putea la un moment dat sa incep sa mai cumpar una alta. Insa sapt trecuta cum ma uitam eu sa vad ce cursuri ar fi cazul sa fac ( vreu neaparat un curs de prim ajutor pt copii de ex)....am dat peste un curs de ingrijirea copilului mic. Se recomanda acolo sa-l fac de la 18 la 24 de sapt, inainte sa incep sa cumpar pt bebe. Si m-am gandit ca e o idee buna sa vad ce se recomanda 'oficial'. Asa ca deocamdata studiez preturi, oferte, etc.

In plus, dat fiind ca am sarcina mai micuta, am sa am tot timpul sa invat de la voi multe lucruri! :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valicutza spune:

va multumesc mult fetelor pt felicitari..e meritul lui bebe ca e cuminte si creste mare si voinic , sa dea Dumnezeu sa fie asa pana la sfarsit si sa ne vedem toate cu bebeii sanatosi in brate. tocmai ce i-am aratat si lui tacsu pozele 4D de la eco si e foarte incantat si fericit. sper sa imi revin si cu anemia aceea , ca am cautat pe net ca medie de greutate pt bebe pt varsta lui era undeva la 340-360 g si el are 395 g de aia mi-a luat mie tot fierul , ca eu asa am luat doar 4 kg pana acum, din care aprox jumate de kg are el, cat o mai fi si lichidul amniotic si vreo 2 kg la sani .
cine urmeaza dupa mine la morfologica? sa facem galerie

http://lmtf.lilypie.com/2PQCp3.png
21+ fericita cu dragonel de 2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menics spune:

valicutza, felicitari, abia astept si eu sa-l vad 4 D

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A.C spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurika1982

Neata fetele!!

dau prajituri si sampanie,suc limonada ce vreti voi ca azi schimb prefixul, fac 30 de ani!

Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010 si 17+

La multi ani,Laura !!!Sa fii sanatoasa si la punga groasa !Tot ce-ti doresti!

Alina 19+ mami de Delia ( 5 ani si 11 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A.C spune:

Citat:
citat din mesajul lui valicutza

la multi ani Laurika!!!!

am revenit de la morfologica..a fost super..a durat peste 45 minute , i-a masurat fiecare oscior in parte,craniu, inimioara, rinichi, ficat, splina,vezica urinara..tot tot... este in grafic cu toate , ma bucur mult, aveam emotii mari , cat despre sex tot baietel este, deci e 100 % acum , si in 4D l-am vazut super..mie mi se pare ca seamana cu cea mica, adica cu sora-sa daca aveti alte intrebari pt mine..va astept
va tin si voua pumnii si va astept cu vesti.

http://lmtf.lilypie.com/2PQCp3.png
21+ fericita cu dragonel de 2012

Felicitari,valicutza !Cred ca e o mare usurare !Ma bucur mult pt.tine.Eu merg vineri dupa amiaza la 4D.Am niste emotii,mai mari cat casa !Doamne ajuta sa fie bine !

Alina 19+ mami de Delia ( 5 ani si 11 luni)

Mergi la inceput