Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (16)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Buna mamici,

Atacuri pe panica in sarcina ati avut? Sunt tristuta ca am avut azi unul si acum ma doare burtica. Nu stiu daca sa ma ingrijorez sau nu... Va multumesc pentru primire si sper ca nu sunt in afara subiectului...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

La multi ani, Laurica!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Mena - atacuri de panica eu nu am avut. Daca te doare burta, ia o nospa si daca nu te lasa, mergi la medic.

Nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valicutza spune:

la multi ani Laurika!!!!

am revenit de la morfologica..a fost super..a durat peste 45 minute , i-a masurat fiecare oscior in parte,craniu, inimioara, rinichi, ficat, splina,vezica urinara..tot tot... este in grafic cu toate , ma bucur mult, aveam emotii mari , cat despre sex tot baietel este, deci e 100 % acum , si in 4D l-am vazut super..mie mi se pare ca seamana cu cea mica, adica cu sora-sa daca aveti alte intrebari pt mine..va astept
va tin si voua pumnii si va astept cu vesti.

http://lmtf.lilypie.com/2PQCp3.png
21+ fericita cu dragonel de 2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutz83 spune:

La multi ani, Laurika!!!!
Mami, ce haioasa esti
Eu incerc sa nu ma gandesc ca inca nu l-am simtit, mai prind curaj cand imi spun colegii ca a mai crescut burtica
Tocmai am vorbit cu doctorul care imi va face ecografia morfologica si a zis ca cel mai bine este de facut dupa 21s implinite si pana in 23s.
Asa ca mai am 3 sapt sau chiar 4...

Onutz 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valicutza spune:

am uitat sa va spun ca are 395 grame si e mai mare cu 2 zile

http://lmtf.lilypie.com/2PQCp3.png
21+ fericita cu dragonel de 2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andie_n spune:

Felicitari vali! Sa fiti sanatosi amandoi!

Andreea 19+
http://lmtf.lilypie.com/Vsxsp3.png

MTHFR C677T heterozigot, A1298C heterozigot, PAI-1 675 4G homozigot
Tratament: Clexane 0.4, Femibion2, Cetebe, 2 MagneB6, 2 Duphaston

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutz83 spune:

Aaaaaaa, felicitari, Valicutzule! 400 de grame, ai? Bravo, tot asa s-o tineti!

Onutz 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana0000 spune:

Salutare burtici!
Onutz bine ai revenit si noilor burtici le urez bun venit!
Laura la multi ani cu sanatate pt tine si toti ai tai!

Noi suntem bine,am fost pe la mare. Daca aveti bani de aruncat sa va duceti in Mamaia,f scump la ce ofera.Plaja plina de mucuri de tigara,scoici si apa cu alge.Uitasem de ce nu ma mai duc la noi la mare
Acum simt ca ma strange un pic burtica,am stat toata ziua pe scaun...contractiile nu as stii sa le recunosc.Ce-i drept sunt imbracata cu niste pantaloni vechi de-ai mei,nu de graviduta.Si mi se pare burta mica cand stau in pat intinsa,acum cand ma ridic in picioare se vede un burtoi maricel,poate nu m-am imbracat cu cei mai comozi pantaloni

Bioana am vazut ca si tu te lupti cu caldura,eu cu somnul am probleme.De la caldura nu pot sa dorm si mi se face rau a2a zi.Vineri am vomitat de vreo 6ori,si sambata la mare la fel...de la oboseala combinata cu o bila lenesa,e combinatie perfecta la mine.
Ina mai stii de unde ai luat perna? Vreau si eu

Va pup burtici,va urez o saptamana usoara si plina de vesti bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mica26 spune:

Salutare mamici dragi!
La multi ani, Laurik! Multa sanatate tie si lui bebe!
Valicutza, felicitari pentru morfo! suna foarte bine ce ai scris tu acolo!
Onutz bine ai revenit din concediu! se vede ca esti mult mai energica si asta e minunat!
bun venit noilor burticute! sarcini usoare si la termen!
revenind la problema mea de vineri..inca nu m-am elucidat. dr mea e in concediu si e o alta in locul ei.abia maine aflu ce si cum.am fost azi am lasat rezultatul,iar tipa de la receptie mi-a zis clar...nu are ce sa va faca dr,decat sa va recomande triplu test. asa ca nu-mi ramane decat sa ma imbarbatez singura! asta e! eu sper totusi sa fie bine!
Multumesc Irilac si Bubulina pentru raspunsuri si incurajari!

va pupacesc pe toate si va doresc o seara placuta!!!

Mica 14+

Mergi la inceput