BULGARASI DE IAN-FEB 2013 (7)!!!

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns prettysunshine spune:

Monica,Kmy,multumesc pentru raspunsuri.Monica,arefam e varianta mai ieftina a utrogestanului, din cate stiu eu.Ma bucur ca e normal,incepusem sa ma sperii.
Ella,bine ai venit printre noi si sarcina usoara!
Monica, felicitari pentru inimioara!

Mami de Cosmin (03.07.1997) si de ingeras Lucas (15.02.2011-17.04.2011)

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zbubu spune:

Pretty mie mi s-a dat arefam in sarcina trecuta si aveam niste amteli incredibile. Aveam senzatia ca-s drogata. Asa ca starile tale sunt cat se poate de normale.

Intre altele pe mine de 2 zile m-au incins greturile. Si-asa n-aveam pofta de mancare aproape deloc, acu nu mai pot manca decat pepene si nectarine, si astea asa... stramband din nas. Eh, cel putin n-am ajuns cu capu-n buda inca

Bun venit noilor burtici cu bulgarasi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikisor spune:

neata fetelor
o cafeluta, un ceai, o limonada, un lapte pentru voi
pretty, sa stii ca eu si acum am niste reactii ciudate de la utrogestan pe langa faptul ca nu ii mai suport mirosul dar dimineata cand il iau (oral)... ma apuca o greata de nu mai pot si azi de dimineata am fost super fericita cand mi-am dat seama ca doar azi si maine il mai iau si scap stiu ca este super bun pentru fixare si etc, dar mie niciodata nu mi-a placut sa iau medicamente iar utrogestanul de departe a fost cel mai nesuferit pe care l-am luat vreodata

fetelor noi: bine ati venit!!! sa aveti sarcini usoare si fara greturi!

ella, da... avem acelasi UM

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blue_sea spune:

Neata!

Viki, eu iau utrogestan pana in s 16, dar doar seara oral mi-a dat sa iau

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikisor spune:

Citat:
citat din mesajul lui Blue_sea

Neata!

Viki, eu iau utrogestan pana in s 16, dar doar seara oral mi-a dat sa iau

10+

Blue, mie mi-a dat pana in saptamana 12 inclusiv de 2 ori pe zi: dimineata oral si seara intravaginal... si asta din saptamana 4 cand am descoperit sarcina. si am utrogestan de 200

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Citat:
citat din mesajul lui prettysunshine

Buna fetele!
Am si eu o intrebare pentru cele care luati arefam pe cale orala.De fiecare data cand iau doza de 200 mg,mai putin dimineata, dupa o ora incepe o stare de ameteala de nici nu pot sa ma misc,parca as fi drogata.Mai are cineva simptomele astea,ca incep sa ma sperii.

Mami de Cosmin (03.07.1997) si de ingeras Lucas (15.02.2011-17.04.2011)

8+

Mie mi-era rau de la utrogestan luat oral. Ma rog, imi era f f somn, aveam asa o stare parca eram ametita/semi-beata, nu stiu cum sa explic. Imediat ce mi-a spus dr ca vaginal e mai eficient si am trecut pe aceasta cale de administrare au disparut starile de rau

http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubblegum spune:

Pfff m-au sunat de la clinica, analizele perfecte dar mergem in continuare cu dozele mari de sutinere....nu le mai suport...mergem cu dozele astea pana pe 10 iulie si de abia de atunci putem incepe cu micsoararea gradata a dozei care va dura 4 saptamani deci in total 16 saptamani de medicatie de sustienere...
Era o doamna aici cu o sarcina obtinuta prin FET (imi cer scuze nu ii mai retin numele) insa am o intreare. Fet-ul a fost facut pe ciclu natural sau artificial? Si ce medicatie de sustinere are?

Pretty sa stii ca si eu ma resimt de la utrogestan-intravaginal- (eu trebuie sa iau insa si foarte mult pe zi) dar m-a apucat somnolenta si pe mine si de la 2-3 ziua nu mai sunt buna de nimic!Mai ai putin si pleci in Ro, sunt geloasa:))

Ella chiar ca minune, 3 fivuri si 6 inseminari si obtii sarcina natural... Mai este o doamna aici cu fiv la activ si sarcina obtinuta dupa o inseminare de la care nu astepta mare lucru:)

Andreea tu cum mai esti?

Doamnelor care v-ati alaturat Odisee, bine ati venit! Este dupa cum vad chiar o Odisee speciala, nu doar una cu bebelusi pentru care s-a luptat mult sau care s-au lasat mult asteptati dar si o Odisee cu multi bulgarasi care au o surioara sau fratior ingeras

10+ cu little bubble

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Ella felicitari pt reusita! Sarcina usoara si la termen!

Sunt in 4+ . Doamne ajuta sa fie bebe sanatos.
http://lmtf.lilypie.com/pwTNp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen_76 spune:

ella, bine ai venit si sarcina usoara

Carmen 9+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Eu sunt trista.
O colega de clubul scutecelor are fetita diagnosticata cu un cancer in stadiul IV. A terminat prima runda de chimioterapie din 4, o vor incepe pe a doua, vor face 4 in total, apoi o va duce la operatie in strainatate. Este cumplit, nu pot sa inteleg cum se poate ca un copil de 3 ani sa treaca prin asa ceva.
Cazul ei va fi postat si pe forum la Umanitare; noi fetele ne vom mobiliza sa donam la bazar diverse, sa adunam donatii...si nu in ultimul rind, sa o sustinem moral, cit putem, pe aceasta mamica atit de incercata.

http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput