BULGARASI DE IAN-FEB 2013 (7)!!!

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

buna fetili!!!
m-am intors d ela dr!!! cik pot incepe proiectul bb2 imediat ce imi scot steriletul, nu trebuie sa mai astept cateva luni!!!

mai intai, sigur, treb sa ratez vesnica mea vaginita si sa fac cateva analize de rutina si apoi pe cai!!!!

dankutza, verisoara mea a pierdut sarcina acum o sapt( a incetat din evolutie la 33 de sapt)!

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Multumim Anca. Pe Lorena nu am mai ”vazut-o” pe aici. Sper ca e bine si ea si bebe.

Sunt in 4+ . Doamne ajuta sa fie bebe sanatos.
http://lmtf.lilypie.com/pwTNp3.png

Mergi la inceput

Bubblegum eu sunt burtica de martie sau de sfarsit de feb, depinde cand o sa vrea bebe sa vina.

Mergi la inceput

Kmy te asteptam la odisee.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prettysunshine spune:

Buna fetele!
Am si eu o intrebare pentru cele care luati arefam pe cale orala.De fiecare data cand iau doza de 200 mg,mai putin dimineata, dupa o ora incepe o stare de ameteala de nici nu pot sa ma misc,parca as fi drogata.Mai are cineva simptomele astea,ca incep sa ma sperii.

Mami de Cosmin (03.07.1997) si de ingeras Lucas (15.02.2011-17.04.2011)

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Buna seara si de la mine. Multumesc frumos de primire . Sper sa fie o odisee la fel de frumoasa precum celelalte doua prin care am trecut, sa legam prietenii si sa ne vedem cu bebii prin parcuri

Felicitari celor care au vazut bebelachii la eco.

Si eu am fost azi si am vazut o inimioara palpaind (destul de firav dar este deja acolo). Desi dupa UM era devreme de asa ceva, treaba sta exact cum am banuit, am ovulat muuult mai devreme decat ma asteptam si asa s-a intamplat minunea ca altfel sotul a zis ca-mi deseneaza cum s-a intamplat daca tot ma fac ca nu inteleg .
Asa ca ecografic bebe e in jur de 6 saptamani, e infipt bine si dra e foarte optimista in ceea ce ma priveste.

O seara buna la toate si maine o zi fara greturi. Am zis!

Monica de Zgatie
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Pretty, daca acest arefam este acelasi lucru cu utrogestan (doar cu alta denumire) atunci da, e normal, eu abia ma tineam pe picioare cand il luam pe cale orala.

Si de neuron gravid ce sunt evident ca am uitat sa-i dau ancai o (o draguta ca intotdeauna )

Monica (Ayla) ma bucur teribil ca suntem la aceasi odisee. O sa fie bine la amandoua de data asta. Promit! pe tine si pe copilasi.

Monica de Zgatie
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella28 spune:

Fetelor, buna seara! Va citesc de ceva vreme dar azi mi-am luat inima in dinti sa ma alatur voua in mod oficial.

Ma incadrez perfect in tipar:
- sarcina e mult asteptata. Am 4 ani cu 3 fiv-uri si 6 inseminari, sarcina asta e insa o minune naturala.
- am avut sangerari: unele pete dar si o maxi sangerare in wk trecut care nu se stie de ce a fost cauzata. Bebe e ok, asta conteaza, eu sunt la pat si fac tratament injectabil cu uscosin si nospa.
Am UM 30.03 , cred ca la fel cu Vikisor. Am 33 de ani.

Va tin pumnii si sper sa nu mai avem emotii....

+12s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

Citat:
citat din mesajul lui prettysunshine

Buna fetele!
Am si eu o intrebare pentru cele care luati arefam pe cale orala.De fiecare data cand iau doza de 200 mg,mai putin dimineata, dupa o ora incepe o stare de ameteala de nici nu pot sa ma misc,parca as fi drogata.Mai are cineva simptomele astea,ca incep sa ma sperii.

Mami de Cosmin (03.07.1997) si de ingeras Lucas (15.02.2011-17.04.2011)

8+

sunt "normale" aceste stari, de multe ori se transforma in somnolenta de necontrolat!!! dupa o perioada se obisnueiste organismul!!!( iti spun din experienta- am inghiti 950buc utrogestan)

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauraf89 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ella28

Fetelor, buna seara! Va citesc de ceva vreme dar azi mi-am luat inima in dinti sa ma alatur voua in mod oficial.

Ma incadrez perfect in tipar:
- sarcina e mult asteptata. Am 4 ani cu 3 fiv-uri si 6 inseminari, sarcina asta e insa o minune naturala.
- am avut sangerari: unele pete dar si o maxi sangerare in wk trecut care nu se stie de ce a fost cauzata. Bebe e ok, asta conteaza, eu sunt la pat si fac tratament injectabil cu uscosin si nospa.
Am UM 30.03 , cred ca la fel cu Vikisor. Am 33 de ani.

Va tin pumnii si sper sa nu mai avem emotii....

+12s

Bine ai venit! Sarcina usoara si la termen!

10+

Iti multumesc tie Doamne, Sf Efrem cel Nou, Sf Nectarie si Maicii Domnului pentru aceasta binecuvantare!

Mergi la inceput