BULGARASI DE IAN-FEB 2013 (7)!!!

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Kmy verisoara mea a reusit sa ramana gravi in prima luna dupa ce si-a scos steriletul, desi la primul copil s-a chinuit f mult sa-l faca. Multa bafta si cat mai repede un samburel in burtica.
Referitor la verisoara ta, imi pare rau, am facut o gafa. Nu mi-am putit inchipui asa ceva. Ma gandesc ca sa piarda un copil la 33 de saptmani, e clar culpa medicala. Daca era ceva in neregula, medicul care o urmarea, si chiar la morfofetale trebuia sa vada si sa o tina sub observatie. Eventual scotea pe bebe mai devreme si supravietuia cum au supravietuit si altii de sub 1 kg. Parerea mea, neavizata. Nu stiu ce s-a intamplat dar eu zic dr a fost de vina.
Si eu care credeam ca dupa ce trecem de primul trimestru, sca[am de bau bau-ul asta cu opritul din evolutie.

Pretty de ce nu pui Arefamul pe la "parter"? Mi-e asa mi-a recomndat Cezara spunandu-mi ca-mi protejez ficatul. Nu stiu cate dreptate are, ca eu as prefera sa-l beau si nu sa-l bag. Dar am ascultat-o...

Ella Wow!!! Felicitari ca ai reusit natural dupa 3 fivuri si 6 IA.

Pisigri Ingrozitor! Ma rog la Bunul Dumnezeu ca sa faca o minune pentru copilasul si familia acesteia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crismac spune:

Buna seara , burtici!

Ella bine ai venit si sarcina usoara !

Ce mai stiti de Lorena ??? Pe unde esti ???? Andreea ?? Sunt multe fete care nu mai spun nimic. Ce mai faceti ????

Eu ma simt foarte obosita ! Obosesc din orice ! Si azi am mancat pepene cu pofta si mi-a facut rau !

Pisigri imi pare rau ! E groaznic sa ai copilul bolnav dar sa fie asa de bolnav

Bubble capul sus ca nu mai ai mult ! Pana pe 10 trece repede timpul !

www.gradinacris.blogspot.com
12 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shoshonik spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

Buna seara, ma inscriu si eu in grupul vostru si sper ca de data asta sa ajung din nou la final ( si eu am pierdut o sarcina in oct anul trecut)
Sunt Monica, 31 de ani (17.03.1981) , mami de Dragos (26.08.2009)si de ingeras Andrei (24.08.2008), cu UM 18 mai, dpn 21 februarie si cu sperante de fetita cu coditze.

Va doresc la toate sarcini usoare cu final fericit

Monica de Zgatie
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Felicitari Monica. Ma bucur foarte mult ca faci iar parte dintr-o odisee. Iti doresc sarcina usoara, plina de bucurii si... o fetita cu codite. Pupici.

O fosta colega de odisee, de la fluturasi si floricele.

Mihaela, mami de printishor alintat, Edward- Flavius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prettysunshine spune:

Buna fetele,cred ca m-am bucurat prea repede,dupa doua zile in care am avut doar sangerari maro si foarte putine,astazi iarasi s-a facut rosu.E tot asa putin,dar e rosu rosu uneori,alteori portocaliu.Sper ca bebe e bine,insa nu mai pot sa merg iar la eco,nu pot sa fac cate doua eco pe saptamana.Laura,tu cum mai esti?Tu cum rezisti fara eco?
Pisigri,imi pare tare rau de fetita bolnavioara,nici nu stiu ce sa zic,nimic din ce am spune noi nu-i va ajuta pe parinti.Sper sa se faca bine,nici eu nu inteleg de ce un copil atata de mic trebuie sa treaca prin asa ceva.
Dankutza,stii de ce nu pun arefam-ul vaginal?Eu trebuie sa pun trei pe zi si din cate stiu eu curge ca naiba,trebuie stat in pat si nu cred ca pot sa stau in pat dimineata si la pranz cate doua ore de fiecare data,sa zicem ca pe cel de seara l-as pune inainte de culcare.Si apoi mai e ceva,eu si-asa sunt stresata mereu din cauza sangerarii,cred ca daca mi-ar curge ceva mereu si m-as simti mereu umeda,as innebuni,asta sta numai la baie sa controlez.
Kmy,scuze ca aducem iar in discutie subiectul,dar si eu credeam tot asa ca daca trecem de primul trimestru scapam si de spectrul sarcinii oprite in evolutie si acum vad ca nu e asa.

Mami de Cosmin (03.07.1997) si de ingeras Lucas (15.02.2011-17.04.2011)

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauraf89 spune:

Salutare fetele!
Pretty eu am avut si sangerari abundente rosii, si sangerari mai micii rosii, si sangerari mai mici rosu inchis, sangerari portocalii, maro..ce sa spun..m-am "bucurat" de o adevarata varietate de culori...cum rezist..offff...f greu, dar ce sa fac, ma rog mult si sper sa fie bine! Si eu ma linistesc cu eco doar in ziua respectiva...asa ca...
Pisigri imi pare rau de puiutul mic, daca putem si noi ajuta, chiar si cu putin,te rog sa ne spui!
Restul fetelor cum mai sunteti?
Legat de AREFAM/UTROGESTAN, este ok si vaginal si oral..dar in cazul tau Pretty, ca si al meu, este recomnadat sa il iei per os deoarece nu iti mai "soliciti" zona respectiva, sangerari pot aparea(in cazul "sensibiloaselor" ca noi doua) sangerari si de la aceste medicamente "luate" vaginal. Este adevarat ca dau efecte adverse, dar asta e, baba sufera la frumusete! Si app de stat in pat, se recomanda aproximativ jumatate de ora repaus la pat dupa ce ai introdus ovulul, pt ca nu este atat de moale ca un ovul obisnuit si oricum in cazul tau, tot in pat trb sa stai...deci

10+

Iti multumesc tie Doamne, Sf Efrem cel Nou, Sf Nectarie si Maicii Domnului pentru aceasta binecuvantare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prettysunshine spune:

Of,Laura,tu esti si mai incercata ca mine,sper sa fie bine pentru amandoua si sa ajungem sa ne tinem bebeii sanatosi in brate.Eu de stat in pat nu prea stau,adica evident petrec mai mult timp la orizontala decat inainte,insa nu stau numai in pat.Doctorii de aici nu au recomandat asa ceva,asa ca oricat as vrea eu sa stau in pat,sunt treburi care trebuiesc facute si n-are cine le face.Cat a fost mama aici,m-a ajutat ea,dar a plecat duminica trecuta si saptamana asta,pana ajung in Romania,trebuie sa ma descurc singura.Stiu ca o sa sariti toate sa-mi spuneti ca trebuie sa stau numai in pat,insa atata timp cat medicii de aici nu au recomandat asa ceva,nu se va mobiliza nimeni astfel incat eu sa pot sta numai in pat.Nu ridic munti,dar ceva de mancare usor trebuie facut, putina ordine,rufele trebuie puse la spalat,acusi urmeaza si bagajele.Plus ca duminica ma asteapta drumul spre Romania si va fi destul de mult de stat in picioare.Dar asta este,trebuie sa ma descurc,nu am ce face.

Mami de Cosmin (03.07.1997) si de ingeras Lucas (15.02.2011-17.04.2011)

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ianfeb2013 spune:

CAPITOL NOU

Mergi la inceput