Replici cultural-politice

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns glimmer spune:

Eh, suflet de poet...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Nu, de mosier...

Rufus, Tora si iadele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

De parvenit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns portocalia spune:

Citat:
citat din mesajul lui glimmer

De fapt topicul nu se refera la preferintele politice ale oamenilor recunoscuti ca fiind "de cultura" de la noi, pe cine plac, pe cine nu plac. Ci la faptul ca au ajuns sa se atace murdar intre ei, din cauza acestor preferinte.
Nu imi fac iluzia ca vreunul din cei care are o functie de conducere pe undeva, ca ii zice ICR sau alta institutie finantata de stat nu se "bucura" la banii statului. Acesti oameni sunt la fel de tentati ca oricare altii. Acesti oameni au facut politica din functiile lor oficiale si apoi se plang de politizare. Nici asta nu e chiar corect, dar nu asta este discutia aici.

eu cred ca absolut toti bugetarii se bucura la banii statului, ca sa te citez. nici nu-mi fac iluzii aici, desi, cu stilul asta de gandire, s-ar putea sa-i jignesc pe cei foarte putini, care-si fac treaba onest.

problema mea este ca majoritatea celor se bucura la banii statului, nu fac absolut nimic pentru el, statul finantator. viziunea lor se opreste la buzunarul propriu si dincolo de el, potopul. de-asta, unii care mai fac si treaba buna sunt un fel de rara avis in peisajul politic romanesc. ICR-ul e o rara avis de-asta, si-mi pare rau sa dispara din cauza unor trogloditi plagiatori, a caror singura viziune momentan e datul la gioale.

cat despre cine ce se plange, sa fim seriosi! corul bocitoarelor poate fi uneori foarte entertaining. eu una, ma distrez cand citesc ziarele, actualmente. si pun pariu ca dixtractia continua...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Citat:
citat din mesajul lui glimmer

Eu in continuare nu pot sa inteleg care e deranjul cu "antenele". Se vede clar ca cei care sustin oponentii sunt mult mai multi.
De ce nu ar avea fiecare trust privat, internaut sau ce-o mai fi el, dreptul sa sustina pe cine vrea? Ce ma deranjeaza pe mine in mod real este ca prea multi dintre ei fac o anume politica pe bani de la bugetul statului.
Pe voi nu va deranjeaza cand banii nostri sunt cheltuiti pe propaganda?

nu ar fi niciun deranj. Pot sa isi traga foc pe turta lor cat vor ca doar sunt banii lor. Insa modul in care duc lucrul asta la indeplinire e discutabil...se duc disctiile anti PDL, Basescu, Udrea la nivel de tabloide, OTV...obsesiv compulsiv as spune si sunt obositori pana la urma. E ca si cum retraiesc dar pe dos odele aduse de dinainte de 89, un fel de spalat de creieri al nostru, al privitorilor, pana la urma public tinta, electorat. Sperie oarecum dat fiind ca nu au trecut chiar asa de multi ani pt cine a apucat vremurile amintite. Si sunt vizibil,deranjant permisivi si partiali cand vine vorba de "ai lor". A se vedea "cazurile" on topic din zilele astea: Diaconu, Ponta, Nastase.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lucialu

nu ar fi niciun deranj. Pot sa isi traga foc pe turta lor cat vor ca doar sunt banii lor. Insa modul in care duc lucrul asta la indeplinire e discutabil...se duc disctiile anti PDL, Basescu, Udrea la nivel de tabloide, OTV...obsesiv compulsiv as spune si sunt obositori pana la urma. E ca si cum retraiesc dar pe dos odele aduse de dinainte de 89, un fel de spalat de creieri al nostru, al privitorilor, pana la urma public tinta, electorat. Sperie oarecum dat fiind ca nu au trecut chiar asa de multi ani pt cine a apucat vremurile amintite. Si sunt vizibil,deranjant permisivi si partiali cand vine vorba de "ai lor". A se vedea "cazurile" on topic din zilele astea: Diaconu, Ponta, Nastase.

Atata vreme cat exista telecomanda, nu este nimeni obligat sa se supuna la toate astea.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui portocalia
eu cred ca absolut toti bugetarii se bucura la banii statului, ca sa te citez. nici nu-mi fac iluzii aici, desi, cu stilul asta de gandire, s-ar putea sa-i jignesc pe cei foarte putini, care-si fac treaba onest.

Asa este, dar se aplica in special celor cu functie de conducere. Cei care nu au putere de decizie, nu prea au nici acces la banii din buget.

Citat:

problema mea este ca majoritatea celor se bucura la banii statului, nu fac absolut nimic pentru el, statul finantator. viziunea lor se opreste la buzunarul propriu si dincolo de el, potopul. de-asta, unii care mai fac si treaba buna sunt un fel de rara avis in peisajul politic romanesc.

Absolut de acord.

Citat:

ICR-ul e o rara avis de-asta, si-mi pare rau sa dispara din cauza unor trogloditi plagiatori, a caror singura viziune momentan e datul la gioale.

E dreptul tau sa crezi ca ICR sau cei care il conduc sunt "rara avis" la care te referi, la fel cum este dreptul meu sa nu cred asta. N-am auzit sa se desfiinteze ICR.

Citat:

cat despre cine ce se plange, sa fim seriosi! corul bocitoarelor poate fi uneori foarte entertaining. eu una, ma distrez cand citesc ziarele, actualmente. si pun pariu ca dixtractia continua...

Enjoy!

Mergi la inceput

eh, Glimmer, mi-ai dat un raspuns tip unde dai si unde crapa, no ofence! Eu ti-am raspuns dp meu dv de ce e deranjul. Normal ca aplic telecomanda ori de cate ori simt ca e prea mult.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lucialu

eh, Glimmer, mi-ai dat un raspuns tip unde dai si unde crapa, no ofence! Eu ti-am raspuns dp meu dv de ce e deranjul. Normal ca aplic telecomanda ori de cate ori simt ca e prea mult.

Nicio suparare, am dat raspunsul asta, pentru ca eu asta fac atunci cand nu-mi place ceva la tv. Este vorba totusi de un singur trust de presa, care observ ca este considerat ca jucand cel mai murdar dintre toate, politic vorbind. Probabil ca ceilalti sunt considerati un model de profesionalism. Ma gandesc asa: daca nu te uiti la ei, dispare deranjul.

Mergi la inceput

Nu. A fost vorba de antene. Daca vorbim si de alte posturi, well e altceva. Insa, eu am fost ft multi ani antenista si cred ca strict cu privire la ei am o parere cat mai clar formata. De ex B1 imi repugna si inca imi repugna. Au mai disparut niste oameni de acolo si tot nu m-au convins sa adastez mai mult de 5 minute.

Mergi la inceput