Replici cultural-politice

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

d'apoi ANI nu l-a declarat incompatibil cu actoria, are ce are doar cu functiile publice pe care omu' le facu varza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns glimmer spune:

Iar ANI, nu-i asa, e mai presus de orice banuiala. Tot ce face, e numai in numele integritatii, asa cum arata si numele. Acolo sunt, dealtfel, numai exemple de integritate, incepand cu seful cel mare.
Pana la urma unul din lucrurile rele de la noi este faptul ca nu se mai poate avea incredere in institutiile publice. Ar fi interesant un subiect pe tema asta, lasand "securea razbouiului" deoparte, avem incredere ca institutiile statului ne apara interesele? Constientizam ca ii platim si ca ar trebui sa fim prioritatea lor, nu rafuielile politice? Pentru ca, in fond, asta e interesul nostru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rufus

Citat:
citat din mesajul lui b.nica

Mai baieti de pe DC, cati v-ati sacrifica renumele si cariera de dragul nevestei, in conditiile in care ambitiile acesteia sunt exagerate?

Sincer, nu prea inteleg intrebarea, poate o refolmulezi...

Pana atunci, pot spune ca mi-as sacrifica renumele (ma rog, nu stiu cata valoare are...) si cariera in folosul nevestei oricand; evident, pentru sanatatea ei, apararea prestigiului, demnitatii.
Daca ma intrebi daca as incalca legea pentru ea, probabil ca as face-o si pe asta...dar as incerca sa stau asa, mai la fereala...poate nu ma vede/afla nimeni. Pana la urma e si chestie de bun simt...
Si hai sa nu discutam aici despre marele talent actoricesc al lui Diaconu.

Vezi tu Rufus in ce dilema m-ai bagat? Eu il apreciez pe sotul meu tocmai pt. ca este un om cu principii serioase si de aceea sunt mandra de sotul meu dar,...mi-ar topii inima daca ar face un sacrificiu mare, cu sau fara fereala, riscandu-si prestigiul si cariera!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui portocalia

Citat:

Stii Marina m-a luat nostalgia si invidia!
Nu cred ca sotul meu s-ar fi sacrificat de o asa maniera pt. mine si trebuie sa recunosc, ca pt. nimeni altcineva!Are principiile lui!
Adica sa-i fie facut pulbere numele sau de actor pt. ca in calitate de director si-a favorizat intr-o asa maniera sotia!

Ia uite ca imi venira niste idei!
Mai baieti de pe DC, cati v-ati sacrifica renumele si cariera de dragul nevestei, in conditiile in care ambitiile acesteia sunt exagerate?

nu ca asta e delicioasa! deci tot nepotismul si toata coruptia din romania, reprezinta de fapt sacrificiu din dragoste pentru copii, neveste, rude sau prieteni!

frumos, tre sa recunosc ca interpretarea m-a dat pe spate!

Hai ca nu m-am referit la amante sau la trogloditii de copii, nepoti sau mai nou pe la noi, fini!
Aici era vorba de o nevasta ambitioasa si un biet sot iubitor si dispus sa comita nereguli pt. ea!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui portocalia

Citat:

Eu chiar nu inteleg aceasta solidaritate ..."culturala" cu interesele materiale ale lui Patapievici.
Tare imi este teama ca intr-un autentic spirit romanesc, se sustine cauza unui personaj puternic angajat politic, in numele Culturii.
Chiar sunt asa de dubiose si sinuoase legaturile intre unii idoli culturali pt. unii, incat acestia sa nu observe sau sa se prefaca a nu observa ca individul, in mod jalnic se lupta numai pt. beneficiile materiale pe care le-au avut el si acolitii lui si nu PT. CULTURA ROMANEASCA?
Adica sa intelegem din acest scandal ca la Patapievici se termina Cultura romaneasca? Ca nu mai exista si alti oameni de cultura care sa ne promoveze valorile?

dar de unde stii ce-a facut exact Patapievici, pentru cultura romaneasca daca nu-ti e cu suparare? pentru ca majoritatea actiunilor ICR_ului n-au fost mediatizate in niciun fel, si numai oamenii care au cat de cat legatura cu domeniul cultural au idee de ele. iar ele - realizarile - sunt cu adevarat impresionante.

in afara de scandalul poneiului, cred ca nu s-a zis mai nimic de ICR pe la tv.

Chiar daca nu au fost mediatizate, fara suparare, ce feed-back-uri avem la initiativele ICR?
Poate doar ca am fost catalogati drept nazisti cu poneiul stigmatizat de am revoltat lumea si astfel prin scandalul declansat a aflat lumea de noi ca existam in Europa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
citat din mesajul lui glimmer
Citat:
citat din mesajul lui capcaunul
Am de ceva vreme o vaga senzatie ca toti regizorii filmelor in care a aparut i-au atribuit rolurile care i se potriveau ca o manusa.

Si nu este normal asa, nu asta face un regizor?

Ba da, chiar sunt de apreciat acesti regizori care au ghicit in sufletul omului cu multi ani in urma ceea ce publicul vede abia acum.

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns glimmer spune:

Citat:

Citat:
Citat:
Am de ceva vreme o vaga senzatie ca toti regizorii filmelor in care a aparut i-au atribuit rolurile care i se potriveau ca o manusa.

Ba da, chiar sunt de apreciat acesti regizori care au ghicit in sufletul omului cu multi ani in urma ceea ce publicul vede abia acum.

Dupa tine, daca un regizor da, sa zicem, unui actor roluri de hot, criminal etc, inseamna ca asta i-a citit in suflet?

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Citat:
Citat:

Dupa tine, daca un regizor da, sa zicem, unui actor roluri de hot, criminal etc, inseamna ca asta i-a citit in suflet?

Capccaunule ai sarit calul! Ce rol face Mircea Diaconu in "Mere rosii", mai rar pe vremea aceea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Inca un om de cultura cu replici "superbe" : http://www.cotidianul.ro/te-crezi-desteapta-de-l-lingi-in-cur-pe-basescu-170274/

Deosebit ...

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput