Replici cultural-politice

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
citat din mesajul lui Marina
Yap e un foarte mare actor si un om mic ca multi altii.

Am de ceva vreme o vaga senzatie ca toti regizorii filmelor in care a aparut i-au atribuit rolurile care i se potriveau ca o manusa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns portocalia spune:

Citat:
citat din mesajul lui glimmer

Si tu ce ai inteles din chestiunea cu "dexteritatea de a īnvata replici pe dinafara" ?

eu am inteles ca se refera la prestatia politica a lui diaconu, nicidecum la ce actoriceasca.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui b.nica

Eu chiar nu inteleg aceasta solidaritate ..."culturala" cu interesele materiale ale lui Patapievici.
Tare imi este teama ca intr-un autentic spirit romanesc, se sustine cauza unui personaj puternic angajat politic, in numele Culturii.
Chiar sunt asa de dubiose si sinuoase legaturile intre unii idoli culturali pt. unii, incat acestia sa nu observe sau sa se prefaca a nu observa ca individul, in mod jalnic se lupta numai pt. beneficiile materiale pe care le-au avut el si acolitii lui si nu PT. CULTURA ROMANEASCA?
Adica sa intelegem din acest scandal ca la Patapievici se termina Cultura romaneasca? Ca nu mai exista si alti oameni de cultura care sa ne promoveze valorile?

dar de unde stii ce-a facut exact Patapievici, pentru cultura romaneasca daca nu-ti e cu suparare? pentru ca majoritatea actiunilor ICR_ului n-au fost mediatizate in niciun fel, si numai oamenii care au cat de cat legatura cu domeniul cultural au idee de ele. iar ele - realizarile - sunt cu adevarat impresionante.

in afara de scandalul poneiului, cred ca nu s-a zis mai nimic de ICR pe la tv.

Mergi la inceput

Citat:

Stii Marina m-a luat nostalgia si invidia!
Nu cred ca sotul meu s-ar fi sacrificat de o asa maniera pt. mine si trebuie sa recunosc, ca pt. nimeni altcineva!Are principiile lui!
Adica sa-i fie facut pulbere numele sau de actor pt. ca in calitate de director si-a favorizat intr-o asa maniera sotia!

Ia uite ca imi venira niste idei!
Mai baieti de pe DC, cati v-ati sacrifica renumele si cariera de dragul nevestei, in conditiile in care ambitiile acesteia sunt exagerate?

nu ca asta e delicioasa! deci tot nepotismul si toata coruptia din romania, reprezinta de fapt sacrificiu din dragoste pentru copii, neveste, rude sau prieteni!

frumos, tre sa recunosc ca interpretarea m-a dat pe spate! poate n-ar fi rau sa intri in politica, b.nica, stii sa le intorci din condei!

Mergi la inceput

si on-topic, subscriu la plesu 100%. dupa atatia ani de hau-hau al opozitiei, te astepti ca la momentul venirii la putere, au o directie, un program, niste oameni pe care sa-i puna in posturi cheie... cand colo, nu au nimic, totul e facut pe genunchi, sunt complet in deriva, niste gaini bete care s-au vazut brusc in copac. nu pot crede ca dupa atatea rateuri si zdroaba sa gaseasca un ministru al invatamantului fara tare majore, au ajuns tot la obosita de androneasca. c=mon, asta e marea revigorare despre care rag de ani de zile pe antene?

fara sa fiu in niciun caz fan base, cred ca acuma base incearca delicii ascunse. se joaca cu ei ca pisica cu soarecii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns glimmer spune:

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul
Am de ceva vreme o vaga senzatie ca toti regizorii filmelor in care a aparut i-au atribuit rolurile care i se potriveau ca o manusa.

Si nu este normal asa, nu asta face un regizor?

Mergi la inceput

Eu in continuare nu pot sa inteleg care e deranjul cu "antenele". Se vede clar ca cei care sustin oponentii sunt mult mai multi.
De ce nu ar avea fiecare trust privat, internaut sau ce-o mai fi el, dreptul sa sustina pe cine vrea? Ce ma deranjeaza pe mine in mod real este ca prea multi dintre ei fac o anume politica pe bani de la bugetul statului.
Pe voi nu va deranjeaza cand banii nostri sunt cheltuiti pe propaganda?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui portocalia

si on-topic, subscriu la plesu 100%.

De fapt topicul nu se refera la preferintele politice ale oamenilor recunoscuti ca fiind "de cultura" de la noi, pe cine plac, pe cine nu plac. Ci la faptul ca au ajuns sa se atace murdar intre ei, din cauza acestor preferinte.
Nu imi fac iluzia ca vreunul din cei care are o functie de conducere pe undeva, ca ii zice ICR sau alta institutie finantata de stat nu se "bucura" la banii statului. Acesti oameni sunt la fel de tentati ca oricare altii. Acesti oameni au facut politica din functiile lor oficiale si apoi se plang de politizare. Nici asta nu e chiar corect, dar nu asta este discutia aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:

Mai baieti de pe DC, cati v-ati sacrifica renumele si cariera de dragul nevestei, in conditiile in care ambitiile acesteia sunt exagerate?

Sincer, nu prea inteleg intrebarea, poate o refolmulezi...

Pana atunci, pot spune ca mi-as sacrifica renumele (ma rog, nu stiu cata valoare are...) si cariera in folosul nevestei oricand; evident, pentru sanatatea ei, apararea prestigiului, demnitatii.
Daca ma intrebi daca as incalca legea pentru ea, probabil ca as face-o si pe asta...dar as incerca sa stau asa, mai la fereala...poate nu ma vede/afla nimeni. Pana la urma e si chestie de bun simt...
Si hai sa nu discutam aici despre marele talent actoricesc al lui Diaconu.

Rufus, Tora si iadele

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Rufus

Si hai sa nu discutam aici despre marele talent actoricesc al lui Diaconu.

Se pare totusi ca Liviu Ciulei l-a apreciat, ca actor. (E drept ca i-a dat numai roluri care i se potriveau.)

Mergi la inceput