Bv Diana, Biri! Hai Fleur! Iul-aug 2012 (45)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Am vrut sa va trimit filmuletele de care spuneam ... inca un esec , merge prea incet, am plecat de la calculator gandindu-ma ca il las sa isi faca treaba ( o jumatate de filmulet = 4 ore ) ... cand ma intorc, incarcase 34% dar se oprise calculatorul si am pierdut.
Stiti vreo metoda de transfer mai rapid , in afara de "transfer.ro" ?

R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 ) si Maria Natalia ( AMR 7 zile )

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxypuy spune:

felicitari fetelor pt vestile bune de la eco ma bucur k e totul ok cu piersicutzele si sper sa auzim doar de bine in continuare
ioana, tu fata, esti dusa cu caratul plaselor! cum sa faci asa ceva??? dupa cum au zis si fetele exista alte metode de trezire a bebelului. mai lasa tu experimentele astea k nu e cazul sa ne faci vreo surpriza
carmen - fuse si sotzu cu tine la disc cu neonato? si io as vrea sa optez pt rooming in k ma gnd k dupa ce am asteptat atata amar de vreme minunea mea, o sa-mi fie imposibil sa ma despart de ea ma bucur tare k incurajeaza astia alaptatul
fleur - ti-am zis io bby k se intampla minuni? trust me, un BB inmoaie si o piatra d-apoi un tatic (fie el si cel mai neprietenos...k sa nu zic altfel)
biri - any news?
ned - nu ti-a dat nimik pt infectie?
balanta - ati ajuns cu bine aks?
andreea - patuc da???
aruba - ai fost maxima cu familia "varstnica"
ada, delia - ce mai fac piersicutzii nostri dragi?

io ma sfarsesc de cald. am iesit azi 10 min pana la coltz sa fac niste copii si am crezut k leshin pana am ajuns inapoi in casa si asta pe la ora 10 cand nu era mama caniculei so, am decis k nu mai scos nasul afara pana in w/e.
maria - parca tu intrebai ce kmai facem de papa - io am facut ieri o ciorbitza de cartofi cu zeama de varza (again ) pt k merge fff bine rece si sotzu' s-a indragostit de ea (desi el nu manca chestii fara carne). am bagat apoi niste pastrav proaspat la gratar cu mujdei si azi am facut piept de pui cu vinete rondele la gratar si mujdei of course in rest, pepene la greu, caise, cirese, capsuni etc. maine cred k scot niste visine de la conge si fac un compot k sa-l pap reeeceeee!!!

Roxy
34+ AMR 6 sapt!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chmihaela spune:

Diana felicitari ,refacere usoara si Irina sa creasca mare si sanatoasa.
Fleur eu pot sa iti spun ca la mine refacerea dupa cezariana a fost super usoara,la 4 zile cand am venit acasa am gatit, am pus rufe la spalat, nu am avut dureri aproape deloc.Sa speram ca si a doua va fi la fel.
Bebelina mea e ok, foarte activa, de cand am venit din spital nu am mai avut contractii,sa dea d-zeu sa ajungem cu bine macar la 37 de saptamani.
Pupici si o noapte linistita tuturor burticilor

mami de robert 20.10.2010 30+ Miruna Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ned spune:

Roxy am refacut azi dim urocultura si asteptam rezultatul.

33+ AMR 6+
mutatia MTHFR 677 C>T si 1298 A>C heterozigota.
mutatia PAI-I -675 4G homozigota.
2 sarcini oprite din evolutie la 6-7 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viairo spune:

Felicitari mamica Diana, refacere cat mai rapida si Irinuca sa fie sanatoasa, mincaciosa si sa-ti aduca multe bucurii!!!

Un pic de incurajare pentru burticile ce urmeaza sa-si tina puii in brate:

Hai Biri! Hai Fleur!

Aruba, mersi

Am fost si eu astazi la eco, am primit vesti bune si mai putin bune. Bebe are 1700 gr la 30 saptamani si 5 zile, DPN 8.08, circulara larga de cordon. Se pare ca la mine contractiile nu au ramas fara urmari, colul meu a ajuns la 2.6. Am inceput tratament cu gynipral, sper sa se mai rareasca.

Va pup si aveti grija de burtici!

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

fetelor nu mai pot de calddddddddddddddddddddddd.voi cum rezistati? eu simt ca nu mai am aer

ultima suta de metri
rafael albert(25.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

roxy, multumesc de intrebare, da, am ajuns ok acasa, pe la 5. am si atipit de cateva ori pe bancheta din spate .
fetelor, multumesc de gandurile bune.

viairo, eu zic ça nu stai asa rau cu colul. oricum, gynipralul te va ajuta.

felicitari fetelor care au avut azi eco.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

Andreea, prietenei mele i-a cazut dopul cu peste o luna inainte sa nasca. Si voia sa nasca, si mai facea si sex si tot degeaba. A nascut cu provocare la 40 de sapt si 3 zile . deci nu te stresa excesiv.
Balanta, bine ai revenit. Cu nastrerea la TM eu zic ca e mai bine dar trebuie sa fii si tu pozitiva si linistita si totul va merge bine.

Si acum ca m-ati balacarit ca am carat plase, am facut-o ca imi venea sa musc din asfalt de draci ca nu misca nimic acolo. Ma panicasem rau de tot si nu mai gandeam bine.

Am terminat mancarea. Raportez retete noi pe care nu le-am mai experimentat pana acum:
ciorba de dovlecel cu iaurt
risotto cu branza de capra, unt si vin alb
si un cheese cake cu adaos de caise
toate au iesit de merveille!

10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs

PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria0408 spune:

Ned, Viairo super vestile despre bebei. Viairo cu tratament si repaos ai sa vezi ca totul e ok, colul de 2,8 l-am avut si eu in primele luni de sarcina.

Balanta bine ati revenit acasa. Citeam la fetele de la mai-iunie ca a nascut o mamica de gemenute doua fetita de 2500 si 2800, la 38 sapt., dupa o sarcina cu multe peripetii si probleme.

Fleur ma bucur ca a revenit optimismul.

Laura eu ies mult in perioada asta: la serviciu, cu fetita in parc, la cumparaturi fiindca suntem in plina renovare. Printe picaturi gatim prin rotatie eu si sotul, asa ca la finalul zilei sunt franta:x.

Roxy cum se prepara ciorbita de cartofi!?
Ioana pls reteta pt.ciorbita de dovlecei cu iaurt:p

Chmihaela ma bucur pt.vestile bune, sa stea bebelina cuminte in continuare.

Andreea bine ca nu ai niciun simpton dar fii precauta. Poti naste la o luna dupa ce ai eliminat dopul sau la o zi.

Ali iti trimit un pic de racoare......

Fetelor daca Biri nu da niciun semn nici asta seara eu cred ca a nascut deja!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ali24

fetelor nu mai pot de calddddddddddddddddddddddd.voi cum rezistati? eu simt ca nu mai am aer

ultima suta de metri
rafael albert(25.05.2007)

Ali , am A/C dat drumul si sunt si invelita

36+ Andrei

AMR 2 Weeks !

Mergi la inceput