Bv Diana, Biri! Hai Fleur! Iul-aug 2012 (45)
Raspunsuri - Pagina 5
Fleurdelise spune:
Buna fetelor,
M-au luat toate emotiile cand m-am vazut in titlu, si galeriile de motate! pe toate! Numai maine nu-i poimaine si poimaine ma-ntalnesc...stiti cantecul...
Multumesc foarte mult pentru gandurile bune, sfaturi si incurajari.
In primul rand, Freedelia, intotdeauna m-a interesat ce ai de spus si ti-am respectat opiniile, chiar daca uneori au fost diferite de ale mele. Nu uit sfaturile pe care mi le-ai dat pt perioada in care voi fi efectiv singura (in august si, cine stie, poate si in continuare...), mi-ai dat multa incredere. Si acum pt. dupa cezariana, ma rog sa fie cum zici tu. Sunt sigura ca nu-mi va trebui cine stie ce ingrijiri speciale, mancare etc, doar strictul necesar ca sa-l hranesc. Si al meu partener va face cate ceva prin casa, fie doar mancare, ca nu are incotro. Cumparaturi nu stiu daca va face (pt noi, zic) dar, vorba voastra, rog o vecina si tot ma descurc.
(PS Am intrerupt intre timp mesajul. S-a dus al meu barbat sa-mi cumpere ceai de lactatie... Se misca ceva, poate...)
Biribu, Bea, Maria si celelalte fete cu experienta sau fara care mi-au raspuns, inca o data, multumesc!
In rest, sunt bine, emotionata, dar fizic ma simt chiar mult mai bine decat pana acum (cred ca adrenalina...), ieri chiar am umblat mult si nu m-am resimtit, azi noapte somn f bun cu doar 1 trezire pt baie. Si nu mai sunt umflata aproape deloc.
Azi fac mancare sa las la colocatar, ma epilez (recte, rad), mai bag/scot din bagaj, toate usurel, asa. Maine vreau sa nu mai am nimic de facut.
Apropo de unghii la cezariana, mie mi-au zis sa sterg cu o seara inainte orice urma de oja, inclusiv la degetele de la picioare si sa ma prezint fara machiaj si nici o bijuterie (daca verigheta nu se poate scoate de pe deget, se acopera cu leucoplast la fata locului). Deasemenea, dupa ultimele 2 dusuri, nu se da pe corp cu nici o crema sau lotiune, inclusiv pe par nu se da cu conditioner.
Biribu, ma gandesc la tine, esti modelul meu de mamica informata si super-relaxata! Sa vina bebe la timp si usor pe lume, frumos si natural, asa cum ti se potriveste!
Ioana, ti-am zis ca se trezeste cu ceva rece? Ma rog, nu la orele la care am vrea noi, da asta e. Lasa plasele si baga inghetata, cioco, sucuri.
Bafta la eco celor care merg zilele astea, sa ne veniti numai cu vesti bune despre piersicute bine dezvoltate si miscacioase. Si felicitari celor care au fost deja.
Eu va pup, ma duc pe la treburi, dar revin mai incolo.
38 + Eric Ioan
AMR 1 zi!
"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)
Pusi spune:
Fetelor,
Si noi am avut azi eco. La 34 sapt., bebelina cantareste 2.470 gr, si doctorita ii zice fetita cu picioare lungi. Mereu imi zice ca e lunguta. Nu are cu cine semana altfel, si noi suntem inalti. Toate in grafic, multumim lui D.D. Col inchis !!!
E intoarsa, si chiar daca am colul cerclat,doctorita nu exclude nasterea naturala. Eu oricum sunt pregatita pt. orice, numai sa fie bebelina sanatoasa.
Eu iau in continuare Ogestan si Maltofer, si de luna trecuta, 10 zile/luna iau CalCVita.
Biribu, Fleur...ma cuprind emotiile pt. voi!!!Curaj mare mamici extraordinare ce sunteti voi...nu mai e mult.
34+
"E bine ca timpul care se scurge sa nu ne macine si sa ne piarda, ci sa ne implineasca". A.de S. Exupery
ali24 spune:
ola ola.....
am primit mesaj de la diana ca s a ridicat azi din pat dar o doare rau din cauza muschilor cusuti.bobolina e bine ,nu prea vrea sa manance,cum o ia langa ea adoarme.
i am zis ca e bine asa ca inseamna ca e cumintica si o lasa sa se refaca cat mai rapid
laura si eu vreau sa nasc chiar si acum.dar le lasam pe fetele care sunt la rand sa nu zica ca suntem nesi si ne bagam in fata.
ce plimbari????ca nu imi vine sa scot capul nici pe geam cand vad ce cald e afara
felicitari la toate ptr vestile bune de la eco
bea si eu am fost mult mai nervoasa si rautaciosa la sarcina asta.la prima nu imi amintesc sa fi fost chiar asa si ma tot gandesc de multe ori ca sper sa nu fie si copilul asa cum am fost eu ca atunci va fi rauuuuuuuuu
fleur mai ai atat de putin ca ma apuca si pe mine emotiile
biri tu cum stai?????
va pun pana una alta majorete ptr incurajare
dana pe unde umbli???
ultima suta de metri
rafael albert(25.05.2007)
andrrreea spune:
Multumesc de incurajari, fetelor! Sunt bine, nu mi s-a intamplat nimic inca, nu dureri, nu pierderi de lichid. Dr mi-a recomandat sa port tot timpul tampoane de vata (horror!) si sa urmaresc daca se imbiba cu ceva, dar, Slava Domnului nu s-a intamplat. Acum vegetez in pat, cand cu laptopul, cand cu tv. Sper sa mai stea piersicutza asta grabita macar pana la 36, ca se spune ca nu prea sunt bn copiii nascuti intre 7 si 8 luni. Cateodata ma gandesc sa stea macar pana termin injectiile pt plamani. Cum o vrea DD, nu ma mai stresez ca mai rau fac. Mai merg joi sau vineri la medic sa vedem cum mai suntem si sper sa-mi iasa si analiza aia cu streptococul pana atunci.
Va pup, tin pumnii fetelor care nasc zilele astea!
31+ Rares / Darius Andrei
ned spune:
Tocmai am venit si eu de la eco. E bine, sunt happy. Astept sa iasa doar urocultura refacuta pe joi - vineri.
33+ AMR 6+
mutatia MTHFR 677 C>T si 1298 A>C heterozigota.
mutatia PAI-I -675 4G homozigota.
2 sarcini oprite din evolutie la 6-7 saptamani
r_ocsy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Carmen_80 Fetelor, mi-am luat Cel mai fericit bebelus din lume de Harvey Karp. Vreo 320 de pagini despre plansul bebelusului si metodele de linistire. F interesanta, sunt curioasa daca da roade :)) sau am aruncat pe geam 25 ron :)) 37 sapt + Patrick Andrei AMR 9 zile |
E super buna ! Eu am filmul ( cel putin au acelasi titlu ), mi-am tot propus sa il incarc pe mail-ul comun dar inca nu am reusit ! Sunt 5 metode de linistire a bebelusilor in filmulet si pe mine m-au ajutat enorm. Poate stiti voi o metoda mai rapida de incarcare ... eu nu prea ma am cu astea.
R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 ) si Maria Natalia ( AMR 7 zile )
"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."
r_ocsy spune:
Felicitari fetelor care au fost la ecografii !
R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 ) si Maria Natalia ( AMR 7 zile )
"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."
IIuli spune:
buna, fetelor,
felicitari pentru rezultatele bune de la eco, abia astept sa mergem si noi luni sa vedem cum a crescut fat-frumos al nostru
ned, tu parca spuneai ca o sa nasti la sanador, nu? ati semnat deja contractul? cu ce doctor o sa nasti? ai idee daca ne putem alege si neonatologul care va asista la nastere?
31+ Mihai
ned spune:
Am gasit niste filmulete utile pt fetele la prima sarcina zic eu(ca mine care sunt total pe dinafara):
baita Ana Culcer: http://www.youtube.com/watch?v=J70uM8vHk2k
ingrijire buric: http://www.youtube.com/watch?v=elcjS6Xym3A
33+ AMR 6+
ned spune:
Iiuli asa intentionez, sa nasc la sanador, insa voi semna dupa ce implinesc 36 sapt ca sa stiu ca e totul ok. Inca nu stiu mai multe, am programare de vizitare maternitate si discutie contract pe 29.06.2012. Atunci voi putea da detalii...La odiseea de mai-iunie a nascut o fata la sanador pe 12.06 dar inca nu a scris nimic despre cum a decurs totul. Cum aflu te anunt.
33+ AMR 6+