Bv Diana, Biri! Hai Fleur! Iul-aug 2012 (45)
Raspunsuri - Pagina 4
michelle1981 spune:
Felicitari, Diana! Bun venit Irina Anisia!
Multumim de aprecieri, fetelor!
Referitor la cezariana - din experienta mea eu m-am refacut ff repede. Sa zicem ca doare un pic daca stranuti sau tusesti, in schimb eu am avut mari dureri de cap ce au tinut o saptamana, de la rahi. Sa speram ca acum o sa scap de durerile de cap, ca abia alea mi se par cumplite.
In schimb eu am alta dilema: dupa cat timp putem lua in brate puiul cel mare? Bianca mea are 13 kg si mi se pare imposibil sa nu o ridic deloc deloc!!! Acum va dati seama ca inca o mai ridic, noroc ca am o sarcina fara probleme.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">31+ cu
AMR 8+
b_1403 spune:
Buna ziua fetelor.
HAI BIRI
HAI FLEUR
si o serie de motate:
Acu vin cu lamuriri ca am zis ca dupa ce dorm spun ce si cum numa ca am dormit pe mine ieri toata ziua. probabil daca povesteam aseara gaseam niste argumente mai bune pentru supararea mea pentru ca eram nedormita de aprox 36 de ore.
Cu profa de licenta am sa o pun la biserica ca a fost asa draguta si dulce parca vb cu o mama. A zis ca ma ajuta sa fie bine sa nu am probleme cu lucrarea care oricum e bunicica doar mai fac cateva modificari si e gata de sustinut.
Supararea mea a venit de la niste analize. Am recoltat pentru urocultura si mi-am trimis fratele sa lase recipientul la laborator si i s-a cerut sa platesca pe motiv ca nu mai sunt fonduri. Si asa tare ce ma suparat asta pentru ca avea trimitere si oricum trebuia sa ma sune sa ma intrebe inainte sa plateasca. Pan la urma am inteles ca nu trebuia sa fac tambalau ca doar nu da el fonduri de la CASS si m-am suparat pe mn mai tare ca sunt rautacioasa. Deci cum spuneam niste suparari prostesti de femeie gravida si obosita ca nu am reusit sa adorm si eu macar o ora ca am stat cu grija sa nu cumva sa merg la baie ca mi s-a spus ca trebuie recoltat la vreo 4 ore de la ultima urinare si cum eu merg din 2 in 2 ore m-am concentrat de nici somnul nu m-a luat. Nici azi noapte nu am reusit sa ma odihnesc ca am mancat spre seara pepene rosu e clar neuronul meu e plecat la mare.
Revin cu ceva pentru Fleur da va las intai pomelnicul. Iar am limbarnita
Beatrice 34 + cu minune mica Maya Elizabeta
b_1403 spune:
Fleur ca sa te linistesc ptuin iti povestesc ce fel e la mine.
Micuta a venit pe nepregatite, nici nu ma gandeam sa nu inchei intai cu studiile sa ne casatorim si apoi bebe. Dupa 7 ani in care am vb despre casatorie si nunti frumoase noi tot nu ne hotaram sa oficializam. Pana sa raman insarcinata, sotul spunea ca o sa fie cel mai fericit cand va avea un bebe. Dupa ce am facut testul si am aflat ca sunt insarcinata datele problemei sau schimbat nu mai era asa incantat de idee. Nu mi-a zis niciodata da vedeam ca nu era nici ff interesat. La prima morfo a zis ca e baiat (asta isi dorea el) ff mandru si fericit. La 22 sapt ne-a zis ca e sifur fata si i s-a pus pata, ca poate totusi a gresit medicul ca poate e totusi baiat si asa mai departe. Eu m-am suparat tare ca ce e drept baiat vreiam si eu dar cand mi-a zis ca e fata tot m-am bucurat. Prima data cand a intrat cu mn la eco a fost cand ne-a zis si sexul. Ia placut fata ei se vedea pe el ca e mandru nevoie mare dar cand a inceput sa danseze mandra si a simtit-o si el s-a indragostit total si iremediabil. Acum e plecat de ceva timp si e topit de doru ei (doar nu a vazut-o decat la eco). El nu e genul dragastos care sa arate ce simte dar pentru micuta are ceva special
Deci se poate. Termin treaba si revin
pop
Beatrice 34 + cu minune mica Maya Elizabeta
maria0408 spune:
Aruba, Ned bafta la medic sa veniti cu vesti bune.
Andreea daca poti da un semn sa stim ca esti bine.
Bea draguto esti de inteles , toate suntem mai nervoase in ac.perioada, dar fratiorul tau nu avea nicio vina.Bine ca s-a rezolvat cu licenta
Michelle si eu am ac.dilema, mai ales ca nu vreau sa dau nastere la gelozie de genyl de ce pe bebe il tin in brate si pe ea nu.Ce mai faci bun, caci iar sunt in pana de ideii.Aseara am bagat la cuptor niste legume mexicane cu carnita de pui, dar azi nu stiu ce sa fac, mai ales pt.pitica.
Balanta ce vesti bune.Sa aveti un drum fara peripetii spre casa.
roxypuy spune:
yellow burtici si mamici raportez o noapte oarecum linistita - dureri de sold as usual, dar racoare mai multa ce-i drept k am si dormit dezbracata si cu ventilatorul mai spre dormitor asa. m-am trezit de n spe ori la baie dar deh, la fel k Bea, am papat o juma de pepene seara a fost taaarreee buunnn si nu m-am putut abtine btw, aruba ms de pont cu pepenii din metro
eu sunt happy k tocmai mi-am primit premiul - am castigat un concurs pt gravi pe FBK si mi-am ales un tricou f dragutz pe care il pot purta si dupa si mi-am mai comandat de la astia si 5 body-uri fun pt antonik si niste stickere pt camera ei
ce-o face irinuca noastra draga? ati mai vb careva cu diana?
bea - lasa nervishorii k nu-i fac bine bebelinei! si stai lini k toate suntem putin mai rautacioase in per asta
fleur, biri - asa sa fie preventiv
Roxy
34+ AMR 6 sapt!!!
ARUBA spune:
Am venit si eu de la doctor, ft linistita ca printesa e bine, nu mi-a mai zis ca ar fi in urma ecografic, are 2270 gr la 34 sapt, dupa masuratorile capului si abdomenului e exact in grafic.
Am facut si TNS, daca data trecuta a dormit , ei bine azi si-a luat revansa, cred ca am apasat de 50 de ori butonul ala ca se misca intr-una. Toate bune si frumoase si aici. Am recoltat si culturi de col, care in continuare arata bine, lung si inchis. Saptamana viitoare fac ultimele analize si la 36 de sapt ma vad iar cu doctorita la ecografie.
Am semnat si contractul, am platit si avansul, toate sunt rezolvate deja. M-am emotionat pt ca in timp ce eu asteptam la camera de garda o mamica tocmai era condusa spre blocul operator, la cezariana, iar cand am terminat eu cu toate consultatiile si platile, tocmai aduceau bebelusul sa il prezinte familiei. Wow, ce emotii pe ei! Prima data mi s-a parut putin ciudat pt ca mamica avea in jur de 45 ani , iar taticul ceva peste 60-65. Bunica materna deja era pe la 70 de ani. Eu am crezut ca fericitul tatic e de fapt bunicul si ca facea cuplu cu bunica, pt ca pareau ft apropiati de varsta, insa sotul mi-a zis ca ma insel... #61514; Se pare ca niciodata nu e prea tarziu!
34+
Carmen_80 spune:
Am revenit si eu de la clinica. Am reusit sa ajungem la controlul preanestezic si cu neonatologul, intr-o mare fuga ca sotul, ca de obicei, parca era fugit de-acasa.
Cu anestezistul a durat 10 min, am completat o fisa, am povestit un pic de boli, antecedente, alergii, operatii, etc.
Cu neonatologul a durat ceva mai mult. Am urcat iar la acvariu si am vazut bebelusii aliniati la geam. Am povestit despre sarcina, a vazut analizele, am povestit despre alaptat. S-ar parea ca sunt foarte inversunati sa-i dam lui bebe san macar cateva luni. Am optat pentru rooming-in, asa ca il voi avea pe bebe langa mine tot timpul. Voi fi supravegheata de ei, ca sa invatam sa alaptam, sa schimbam scutece, sa ne imprietenim :).
Ioana, sunt datoare cu un pm, n-am uitat. Abia am terminat de citit cartea :)). Fetelor, mi-am luat Cel mai fericit bebelus din lume de Harvey Karp. Vreo 320 de pagini despre plansul bebelusului si metodele de linistire. F interesanta, sunt curioasa daca da roade :)) sau am aruncat pe geam 25 ron :))
37 sapt + Patrick Andrei
AMR 9 zile
maria0408 spune:
Aruba,Carmen super vestile.
Fleur ai emotii sau verifici ultimile detalii?
Biribu te-au lasat contractiile sau esti deja cu bebe in brate?
Laura32 spune:
Buna fetele ,
Azi am ajuns si eu la recoltari , luni ma vad cu doctorul si tot odata sa vada si rezultatele la analize , sper sa fie bine . Poate aflu si data cezarienei
Ma asteptam sa mai fi nascut cineva ... dar nimic ....trebuiesc lasate motate preventiv , ca asa este foarte bine .
Haideti fetelor la nascut care sunteti la termen , eu vreau si acum sa nasc
Andreea , cumintica la pat ... da ?
Ioana , cum te-ai gandit tu , ca daca cari la niste sacose misca bebelina ? Nu stai cumintica ....
Fleur , Zennnnn ... ca mai ai un pic si chiar nu este cazul sa te ineci acum la mal , cand vine Eric , el trebuie sa o vada pe mami lui super fresh
Felicitari fetelor pentru vestile bune de la eco !
Aaaaa , am spalat hainutele , ma pregatesc de calcat , montat patutul , am terminat de luat si lista de la farmacie , fac si bagajul si suntem aproape gata ... ca nu se stie ... ca de vre-o zi doua , apare cate o contractie scurta dureroasa care ma seaca la suflet ... nu vreau sa mi-le imaginez pe cele de final
Pup PIERSICUTELE coapte
Cum va descurcati cu caldurile ? Mai iese cineva la plimbare ?
36+ Andrei
AMR 2 Weeks !