Bv Diana, Biri! Hai Fleur! Iul-aug 2012 (45)
Raspunsuri - Pagina 18
maria0408 spune:
CARMEN BAFTA MULTA SA FIE BEBE SANATOS . SA TRECI CU BINE DE NASTERE SI SA VINA LAPTICUL REPEDE.
r_ocsy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Carmen_80 Dear all, nu am apucat sa va citesc azi, am fost la control si m-a trimis la spital. Nu prea mai am col. Tocmai ma internez. O sa nasc azi. Va tin la curent. Va pup 37 sapt + Patrick Andrei AMR 7 zile |
Hai Carmen !!!
Mi-ai luat-o inainte iubito ... dar te iert 1
R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 ) si Maria Natalia ( AMR 5 zile )
"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."
alilumi spune:
maria, sigur ca da... noi vorbeam despre minunile aceleaaa ca in povesti... fara fiv, fara alte interventii ale minunilor medicale!!!
eu pentru bagajul de spital am pregatit asa (deh, spital de stat):
-2 camasi de noapte, 1 capotel subtire, 2 perechi sosete, 1 set chiloti unica folosinta cu crac (mi-au placut mie cand am fost internata pentru cerclaj la Reg. Maria), 3 perechi chiloti bumbac mai inalti (sa nu jeneze operatia), 1 pereche papuci, 1 sutien alaptat, centura pentru cezariana, ciorapi antivergeturi...
-un strugurel buze, un speed stick, gel de dus, pasta si periuta dinti, hartie igienica, servetele umede, perie par plus clame etc., tampoane (la cezariana sunt permise), crema fata, prosoape 2 (1 mare si 1 mediu),
-cateva buc. paduri pentru sani, niste supozitoare cu glicerina, crema Garmastan pentru mameloane, o sticluta spirt si una antiseptic...
-tacamuri (lingurita, cana)
-voi adauga acte: C.I., dosar analize, trimitere medic fam., kit celule stem, tel. mobil plus incarcator, ceva de citit, cate ceva de scris...
-pentru bebe nu imi trebuie decat pampersi, pudra baneocin, servetele umede si ulei de corp (asta se cere)... restul (hainutele bebelului) la externare i le-am pregatit sotului, impreuna cu hainele mele (tot de gravida ca burtica nu scade asa repede)
-a, si banutii pentru anestezist (ca la dr. se ocupa sotul) si maruntis pentru restul...
sper ca nu am uitat... prea multe......
36 + Gabriel AMR cateva zile (2 iulie)...
de 9 ani asteptand o minune, de 6 ani luptand sustinut impotriva infertilitatii, trompe obturate, MTHFR C677T pozitiv-homozigot; sotul 25% anticorpi antispermatici; FIV 1 martie 2011 nereusit; FIV 2 cu ICSI noiembrie 2011 reusit... Multumesc, Doamne!
ned spune:
Carmen nastere usoara si bb sanatos
34+ AMR 5+
mutatia MTHFR 677 C>T si 1298 A>C heterozigota.
mutatia PAI-I -675 4G homozigota.
2 sarcini oprite din evolutie la 6-7 saptamani
ARUBA spune:
Carmen, wow!!!! sunt cu gandul la tine!
Tin pumnii pt bebe Patrick!
Roxypuy: ai grija cu icrele ca sunt interzise daca nu ai anticorpi la toxoplasma!
34+
Porumbita spune:
cele care puneti majorete va rog eu mult modificati mesajele si faceti mai multe randuri de majorete ca sa se lateste ingrozitor pagina si e greu de citit
ARUBA spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui r_ocsy
Hai Ramona !!! Mi-ai luat-o inainte iubito ... dar te iert 1 R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 ) si Maria Natalia ( AMR 5 zile ) "Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina." |
Cred ca vrei sa zici "Carmen" :))))))
34+
r_ocsy spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui ARUBA
Cred ca vrei sa zici "Carmen" :)))))) 34+ |
Am corectat intre timp .
Asta e a doua oara cand ii spun Ramona in loc de Carmen ... acum are 2 miei de primit de la mine .
R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 ) si Maria Natalia ( AMR 5 zile )
"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."
valy27 spune:
dr gradinaru delia
Citat: |
citat din mesajul lui lorenaflore valy27, cine te monitorizeaza pe tine la Municipal? LORI 30+ |
_
fiv 1 reusit-promed, tratament sarcina:cetebe2/zi,femibion,acid folic,magneB6,fraxiparina0.4.utrogestan200mg 3/zi.
MTHFR A1289C-HETROZIGOT,PAI 1 -HETROZIGOT.
+31 sapt, doamne ajuta in continuare.
ioana3110 spune:
B_1403-ar trebui sa iti faci un detartraj si un air flow. ce ai tu e gingivita de sarcina.
Maria - dusuri cu apa rece rece la popou, din 15 in 15 minute macar seara - ajuta mai mult ca orice crema
10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs
PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto