Bv Diana, Biri! Hai Fleur! Iul-aug 2012 (45)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

Biri, felicitari si recuperare rapida!

Carmen - pai cum ramane cu nasterea ta de ziua lui hubby al mey :-)? Bafta multa si sa fie sanatos. Te asteptam cu vesti bune! :-)

10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs

PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fleurdelise spune:

Buna, fetelor, noi plecam la cezariana.
Tre sa fiu in sala de nasteri la 9 a.m., deci voi naste cred pana in 10-11, (17-18 ora Ro). Nu prea am dormit dar sunt ok.

Dumnezeu sa ne aiba in paza pe toate!

Carmen, wow, nasti si tu azi! Nastere usoara si bebe Patrick sa vina sanatos si mancacios! !

Laura, multi ani fericiti impreuna in continuare!

38 sapt.4 zile + Eric Ioan

VINE!

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Wow ce surpriza!!! Bafta multa, sa mearga totul struna, bebe sanatos si refacere rapida!!!

Of, unde nu m-ar apuca si pe mine nasterea mai repede!!!!

Delia, 35+ cu si mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_80 spune:

Multumesc mult pt incurajari fetele! Am niste emotii...de nu va povestesc... Il astept pe doctor sa vina si intram.

Bafta si tie Fleur!! Sa ne auzim cu bine pe seara.

R_ocsy, 2 miei de paste. N-am vrut sa ti-o iau inainte, eu vroiam sa fie rac :)))).

M-am trezit pe la 6 cu niste crampe destul de dureroase, iar la 9 oricum aveam control. M-a vazut dr si pe masa si eco, am si sangerat putin si...iata-ma. Cu nod si lichid mai putin a zis ca nu are rost sa mai asteptam...ca oricum mai mult de 2-3 zile nu mai statea. Asa ca decat sa ne ia prin surprindere, mai bine sa evitam eventuale riscuri.

Va las, asteptarea ma omoara :)

37 sapt + Patrick Andrei
AMR 7 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna1980 spune:

Fetelor,nastere usoaraaaaa,bebici sanatosi si mancaciosi si refacere rapida.Va pup si ma rog pt voi.Doamne ajuta-le!

35+ sa nasc cat mai aproape de termen si sa fie gemeneii sanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Wow da ce graba pe voi fetele!

Carmen!!!

Fleur!

Doamne ajuta si bb-i sanatosi!

www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)

35+ sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

carmen, fleur, nastere usoara

Mergi la inceput

V-am tot citit,dar nu ma intrebati ce era ca am uitat deja.
La noi e umblatura multa ca fi-miu se pare ca are o alergie care-l chinuie groaznic.De citeva zile suntem tot la controale si diferiti medici,nu mai suport deja.
Faza nasoala e ca trebuia tratata mai demult si acum i-a afectat caile respiratorii.La cel mai mic efort nu mai primeste aer si simte ca se sufoca.Ieri am stat 4 ore la urgenta de nu mai rezistam eu,ca el era rupt de foame deja.
Maine avem alta serie de analize si vedem apoi.
In fine,de nascut la mine nici vorba,doar ca ma umflu,am probleme cu apa se pare.Am incercat sa beau mai multa apa si e mai bine,se pare.

35+ sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Daconst

V-am tot citit,dar nu ma intrebati ce era ca am uitat deja.
La noi e umblatura multa ca fi-miu se pare ca are o alergie care-l chinuie groaznic.De citeva zile suntem tot la controale si diferiti medici,nu mai suport deja.
Faza nasoala e ca trebuia tratata mai demult si acum i-a afectat caile respiratorii.La cel mai mic efort nu mai primeste aer si simte ca se sufoca.Ieri am stat 4 ore la urgenta de nu mai rezistam eu,ca el era rupt de foame deja.
Maine avem alta serie de analize si vedem apoi.
In fine,de nascut la mine nici vorba,doar ca ma umflu,am probleme cu apa se pare.Am incercat sa beau mai multa apa si e mai bine,se pare.

35+ sapt

Dana , sanatate multa micutului si sa va ajute Dumnezeu sa depistati mai repede care este problema ,sa intrati pe tratament urgent . Cred ca si la voi este foarte cald .

36+ Andrei

AMR 2 Weeks !

Mergi la inceput

Pusi,eu am www.otto.de/Deluxe-Babyschaukel-fuer-unterwegs-Fisher-Price/shop-de_dpip_73116092-0-2001/ sid=TDsCEmfwUUSpEygTTgMtewv6gC_Up1P47Omme5UuCT197leR53-EGe_aCT197mzPOhvk-eno?CategoryName=sh5784410&iwl=595&campId=5R14682&locationId=pla731160_PLA br / br / " target="_blank">asa ceva si mi-a placut ca e cu baterii si il leagana pe bb daca e nevoie fara sa fac eu neaparat ceva:

Laura,mersi.
Nu e chiar asa cald,a plouat si s-a racorit chiar.

35+ sapt

Mergi la inceput