Bv Diana, Biri! Hai Fleur! Iul-aug 2012 (45)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

oauuuu ce surprizaaaaaaaa

hai carmen

hai fleur

doamne ajuta sa aveti nastere cat mai usoara,sa va reveniti repede repede si sa aveti bebei sanatosi,mancaciosi si frumosi

dana imi pare rau ca aveti probleme cu alergiile.va pup si sa va faceti bine cat mai repede.
nu mai stiu ce vroiam sa va zic ca m a luat prin surprindere mesajul lui carmen si am uitat.

si noi mergem acum la dr sa vb cu anestezistu si sa mai imi faca tns si nu stiu sigur daca imi va face si eco.dar ce mi ar placea sa imi zica si mie ca voi naste azi.deja l am innebunit si pe sot ca vreau sa nasc azi.de dimineata m am trezit cu gandul asta dar nu cred ca am noroc ca nu am nici un fel de simptom.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_1403 spune:

Hai Carmen
Hai Fleur

O sa avem 2 baietei astazi.
Dana insanatosire grabnica la baiat.
Maria nu pot face ce mi-a- recomandat tu ca am aparat dentar, am doar cate 2 masele in fiecare parte fara bricheti deci... mie teama sa nu imi cada dintii . Bag la greu apa de gura poate o fi bine pana la urma.
Va pop

Beatrice 34 + cu minune mica Maya Elizabeta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

Carmen!!!

Fleur!

Doamne ajuta si bb-i sanatosi!

34+ sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Pusi - noi am primit la Bianca www.magazinul-copiilor.ro/balansoar-bright-starts-fun-on-safari-cradling-bouncer-p-1601.html" target="_blank">asa si l-a folosit ffffff mult. L-am avut strans si am vrut sa il spalam si sa il depozitam la un moment dat in boxa pana vine bb dar l-a mai calarit si la un an jumate, se suia in picioare pe el si se legana.
E doar cu vibratii si muzica. Noi am folosit scoica auto pt leganat.
Noi il luam peste tot cu noi cand mergeam in vizite si in el statea, dar pana pe la 5.5-6 luni ca apoi se apleca si venea cu capul in jos chiar si cu centuri.
Dar am mai vazut la o vecina www.strollers.ro/Leagane/Scaun-de-Masa-si-Balansoar-Electronic-Moon_codeKRAFT-03M.aspx" target="_blank">asa ceva si l-a folosit multa vreme.

Freedelia - da, sigur ca vreau, nu e urgent, cum iti e tie comod sa trimiti. Poti sa imi dai unul pe care il ai pe stoc, cred ca cel bej e foarte bun (ai cumva poze cu ele?). Probabil banii o sa ii dau mamei tale, nu?

Maria - dar de ce nu ii dai cu seringa sau lingurita? Eu cand eram plecata de acasa nu acceptam sa ii dea biberon (ii lasam lapte muls), doar cu lingurita :D
Si in maternitate tot cu lingurita am vazut ca le dadea.

Laura - la multi ani fericiti impreuna alaturi de copilas/copilasi:D

Dana - of, imi pare rau ca Lucas are probleme. A mai avut si in trecut sau acum deodata au aparut simptomele? Cum se mai manifesta?

Hai Carmen!!!
Hai Fleur!!!

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">33+ cu
AMR 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muraturica spune:

Wow ce de noutati....
Hai Carmen!!!!
Hai Fleur!!!!
Asteptam vesti bune de la amandoua, precum si de la cele care sunt mamici deja.
Valy, sper sa ai o sedere in spital cat mai usoara.
Dana, sanatate multa la baiat.
Ce e cu inghesuiala asta la nasteri? Cand va vad pe voi parca ma gandesc ca nu mai am nici o mult, dar tot mai sunt doua luni.
Nu stiu ce sa zic in legatura cu problemele cu hemoroizii si dintii ca eu nu am avut de nici unele. Citesc si iau aminte ca nu se stie niciodata.
Nu mai retin mare lucru acum ca sunt ametita de caldura.
O sa intru sa vad cum s-au descuracat fetele curajoase care nasc azi.
Sa nu ma dati disparuta ca plec la socrii cateva zile. O sa va citesc daca apuc, dar nu garantez ca pot scrie. Oricum, ma gandesc la voi cu drag.

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria0408 spune:

Michelle din pacate in spital, fiind de stat le dau copiilor, mai ales la cezariana, laptele de completare cu bibe si nu cu lingurita. Eu sper ca dupa ce revin acasa sa ii dau numai san, sper sa reusesc. La Ana am mers cu ambele variante pana la un an.

Dana multa sanatate micutului Lucas .Speram ca macar acolo nu se asteapta atat in spitale.

Carmen ai ajuns la spital??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina_29 spune:

BV BIRBU SI DIANA!FEICITARII
HAI CARMEN&FLEUR!!!RECUPERARE RAPIDA
NU AM MAI SCRIS DE MULT,TIMP INSA VA URMARESC MEREU.EU AM FOST LA ECOGRAFIE MARTTI AVEM 32 DE SAPTAMANI SI 2350 gr PIERSICUTA MEA TREBUIE SA STEA LA COPT PANA LA SF LUNI IULIE MAI ALES CA TOCMAI CE AM INCEPUT CURATENIA CU ZUGRAVEALA CU TOT.....

PUPICI BEBELUSILOR DIN ODISEE,MAMICILOR SI GRAVIDUTELOR CARE INCA ASTEAPTA NASTEREA....

Mami de Cristian Andrei(19.11.2008) si 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pusi spune:

Citat:
citat din mesajul lui b_1403

Hai Carmen
Hai Fleur

O sa avem 2 baietei astazi.
Dana insanatosire grabnica la baiat.
Maria nu pot face ce mi-a- recomandat tu ca am aparat dentar, am doar cate 2 masele in fiecare parte fara bricheti deci... mie teama sa nu imi cada dintii . Bag la greu apa de gura poate o fi bine pana la urma.
Va pop

Beatrice 34 + cu minune mica Maya Elizabeta

Beatrice,
Si eu am parat dentar (superior si inferior) si nu am probleme cu gingiile. Dar, ti-am spus,ca si apa de gura folosesc Listerine verde.

34+

"E bine ca timpul care se scurge sa nu ne macine si sa ne piarda, ci sa ne implineasca". A.de S. Exupery

Mergi la inceput

Maria, Roxypuy, Daconst, Michelle,

Multumesc de info privind balansoarele.
Ma gandeam si eu la un Fischer Price, dar ma tenteaza si cel postat de Michelle (folosit de vecina).

Aruba, tu ce balansoar ai achizitionat?

34+

"E bine ca timpul care se scurge sa nu ne macine si sa ne piarda, ci sa ne implineasca". A.de S. Exupery

Mergi la inceput

Carmen, Fleur,

Nastere usoara sa aveti si bebei sanatosi!!!
Sa ne scrieti de indata ce puteti, ne gandim la voi.

34+

Mergi la inceput