Grecia, incotro?
Raspunsuri - Pagina 9
Esthera2011 spune:
...mai carmaw...te victimizezi degeaba(ori ti-o...place).
Nu te-a acuzat nimeni de nimic!
Doar Anouk te-a intrebat ce ai gasit tu frumos in Grecia in astia 10 ani de cand locuiesti aici ca te tot impiedici de ceva ani de bonurile fiscale pe care nu le primesti. De ce nu i-ai raspuns?
Fraw Andacos...din mesajele tale reiese o ura impotriva grecilor pe care nu mi-o explic. Candva, undeva....te-a deranjat un grec???...mama lui de grec!
Spui tu de coloana grecilor....aia vertebrala.....assss...n-au nimic!
Niste ordinari si puturosi....te simti mai bine acum???? Hai sa-i gazam pe toti
Stii...subiectul asta poate degenera, naste controverse si opinii diferite. Asta schimba cu ceva harta europei? Crezi ca rezolvi ceva?....sau poate i-or da afara din U.E,nu?...sau doar din lipsa de preocupare discutam si-atat?
Io acum te las, preia stafeta...si da-i pe greci de toti peretii....eu merg sa fac o baie.
O zi buna Andacos
Mik spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nati Mie imi place de Christine Lagarde de la FMI (ori IMF) care le cere grecilor sa plateasca taxele si sa nu se mai planga atat, pe cand ea nu plateste taxa pe venit (income tax) ,si are un salariu de te ia durerea de cap, plus bonusuri. Daca ea nu plateste taxe, de ce ar ar fi de condamnat ca nu platesc unii greci, romani, americani, englezi si alti? Situatia in care se scalda Grecia, se vor scalda aproape toate tarile europene in urmatorii ani. O sa vedeti voi, cu toti banii dati spaniolilor tot nu se rezolva criza lor. Asa ca, sa facem bine sa platim taxele, plus sa suportam masurile de austeritate pe care ni le vor impune, si toate astea sa le facem buzunarul mare bancherilor. Vin vremuri tumultoase! |
M-me Lagarde nu stiu cit plateste impozitul pe venituri in Franta sau in alta parte.
SIgur insa plateste taxa pe avere (ISF) si taxele pe locuintele pe care le are aici in Franta.
andacos spune:
citat din mesajul lui Esthera2011 ...mai carmaw...te victimizezi degeaba(ori ti-o...place). Nu te-a acuzat nimeni de nimic! Doar Anouk te-a intrebat ce ai gasit tu frumos in Grecia in astia 10 ani de cand locuiesti aici ca te tot impiedici de ceva ani de bonurile fiscale pe care nu le primesti. De ce nu i-ai raspuns? Fraw Andacos...din mesajele tale reiese o ura impotriva grecilor pe care nu mi-o explic. Candva, undeva....te-a deranjat un grec???...mama lui de grec! Spui tu de coloana grecilor....aia vertebrala.....assss...n-au nimic! Niste ordinari si puturosi....te simti mai bine acum???? Hai sa-i gazam pe toti Stii...subiectul asta poate degenera, naste controverse si opinii diferite. Asta schimba cu ceva harta europei? Crezi ca rezolvi ceva?....sau poate i-or da afara din U.E,nu?...sau doar din lipsa de preocupare discutam si-atat? Io acum te las, preia stafeta...si da-i pe greci de toti peretii....eu merg sa fac o baie. O zi buna Andacos |
Am sa-tzi raportez mesajul la moderator!
Concluziile tale personale...nu ma intereseaza!
Realitatea vorbeste!
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit
Nati spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Mik
M-me Lagarde nu stiu cit plateste impozitul pe venituri in Franta sau in alta parte. SIgur insa plateste taxa pe avere (ISF) si taxele pe locuintele pe care le are aici in Franta. Mik. |
Si cetateanul de rand de ce taxe e scutit din alea toate cate le-ai enumerat ca madama Largarde le plateste?
Nu de alta sa stiu si eu sa ma scuz de la platit, daca ea poate noi de ce nu am putea?
Ori toti ar trebui sa fim politicieni si in functii sus puse sa fim scutiti de a plati anumite taxe si a avea bonusuri babane?
Si nu, nu plateste income tax madam Lagarde, ar fi si nasol la ce salariu mic mic are
viviana spune:
Esthera, am recitit mesajele lui Andacos si nu reiese din niciunul interpretarea pe care ai ai dat-o tu. Nu cred ca mi-a scapat vreunul. Sper.
N-ar strica ceva mai multa atentie asupra formularii.
Subiectul poate degenera tocmai cu astfel de mesaje.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
andacos spune:
Nati,adica tu crezi ca opozitzia ar lasa nesemnalat si ne-taxat,evaziunea fiscala(de care tu o acuzi)a madamei????
Hai sa fim seriosi!
Ar vui ziarele si mapamondul!
Dana
saskia spune:
citat din mesajul lui andacos Nati,adica tu crezi ca opozitzia ar lasa nesemnalat si ne-taxat,evaziunea fiscala(de care tu o acuzi)a madamei???? Hai sa fim seriosi! Ar vui ziarele si mapamondul! Dana www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit |
La noi a vuit, dar m-am straduit sa caut un link in engleza:
http://www.cnbc.com/id/47410493
Evident ca dupa mine Lagarde nu e cea mai in masura sa-si dea cu parerea asupra platirii de taxe sau nu, cand efectiv ea se eschiveaza (legal) de plata lor. Adica e un fel de "aia sa plateasca taxe, dar eu am companie in Seychelles ".
andacos spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui saskia
La noi a vuit, dar m-am straduit sa caut un link in engleza: http://www.cnbc.com/id/47410493 Evident ca dupa mine Lagarde nu e cea mai in masura sa-si dea cu parerea asupra platirii de taxe sau nu, cand efectiv ea se eschiveaza (legal) de plata lor. Adica e un fel de "aia sa plateasca taxe, dar eu am companie in Seychelles ". |
Recunosc ca-s neinformata!(Mik se referea la taxele platite in Frantza)
La noi au vuit ziarele si televiziunile cu ..."covorul zburator"(o personalitate politica care nu si-a platit taxa de vama la un covor adus din Afganistan,o taxa ce se ridica la putzin peste 100 de euro)asa xca ma gindeam ca totzi is"fraieri"ca nemtzii de-si platesc taxe si impozite!
Dana
Nati spune:
andacos, poate poti afla tu cine ii plateste salariul lui Lagarde?
Nu m-ar deranja ca nu plateste income tax daca noi restul omenirii nu ne-am simti cocosati de a plati taxe peste taxe, plus masuri de austeritate (masuri care vor veni), dar realitatea e alta.
Tot noi oamenii de rand platim taxele pe care ni le impun, ca ei sa se lafaie in super confort si sa ne mai si spuna ca suntem puturosi, ca trebui sa ne luam vreo 2-4 servicii, si sa nu cumva sa indraznim sa zicem ceva.
Si cu toate astea Europa e in criza majora, ce face Lagarde, ce fac politicienii, guvernele de s-a ajuns in situatia asta?
Asta e, fiecare are dreptate, fiecare isi vede interesul propriu!
andacos spune:
citat din mesajul lui Nati andacos, poate poti afla tu cine ii plateste salariul lui Lagarde? |
De ce eu,daca-mi oermitzi sa te intreb?
Dana