Grecia, incotro?
Raspunsuri - Pagina 8
andacos spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Esthera2011 Anul acesta toti grecii vor plati. |
As propune asta la la...propozitzia lunii!
Ma bucur insa ca exista un inceput!
Esthera ,nu are rost sa mai repet,carmaw ca si cetazean european se poate stabili unde doreste!Daca ea a ales Grecia ,nu inseamna ca nu trebuie sa vada ce e negativ acolo!
Si eu cind oi fi pensionara(sper ca sa nu fie luata ca o jignire de catre carmaw,eu nu stiu de ce si nici nu e treaba mea de ce sta in Grecia),vreau sa stau intr-o tzara cu clima calda,asta nu inseamna ca n-am voie sa spun ,sa evidentziez partzile negative ale tzarii!
Portocalia,grecii au platiti impozit pe case dar doar pe casele a caroro valoare declarata()este mai mare de 400 000 de euro!Asa ca va datzi seama ceimpozite pe locuintze au platit ei!
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit
Deceneus spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui capcaunul
Criza din SUA este rezultatul lacomiei omului obisnuit din US. Omul care s-a aruncat la credite imobiliare (bula imobiliara din US a generat toata criza actuala), omul care s-a aventurat in afaceri extreme mizand pe cine stie ce (bula dotcom), omul care a speculat incontinuu la bursa samd. |
Lacomia omului si a bacherilor, ca si bancherii sunt oameni!
Sau bancherii nu sunt lacomi si imprudenti?
Din cauza asta spun ca pierderile trebuie impartite intre banci si cetateni.
Distributia pierderilor depinde de cat de tare se tin si unii si ceilalti. Este ca lupta dintre sindicat si patronat. Depinde cat de puternic este sindicatul. Daca exagereaza poate falimenta firma, in cazul de fata Grecia.
Grecii au mai fost in situatie de insolvabilitate. Bancherii trebuiau sa cunoasca istoria Greciei.
Si cei mai important, criza nu este provocata de imprumuturile persoanelor fizice, este o criza a supraindatorarii statelor.
Se vorbeste de datorii guvernamentale ce depasesc PIB-ul. Ce vina au cetatenii pentru datoriile guvernelor lor?
Ce vina au romanii pentru imprumutul luat de guvernul din 2009?
Ne-a intrebat cineva daca suntem de acord?
Il platesc cei care l-au luat sau il plateste populatia?
Deceneus spune:
citat din mesajul lui lidsta Nu au stiut nici bancile la ce sa se astepte, sau mai bine zis nu au stiut sa iasa din calcule si modele matematice. Tot sistemul economic mondial e pe principiul ca 100 de azi ii vand la 110 ca o sa valoreze 115 dupa un anumit interval. Si asta nu vine neaparat de la banci, vine din teoria economica, din cat de destepti am ajuns sa ne credem ca indivizi, comunitati si in utima instanta ca specie, vine din dorinta de a fi mai bine copiilor nostri, din dorinta de putere, afirmare sociala, asa numitul leadership, etc. |
Nu vine de la teoria economica, vine de la asumarea unui risc estimat mai mic decat riscul real.
Au presupus ca statul nu poate intra in incapacitate de plata si au imprumutat statele fara sa tina seama de nivelul de indatorare.
Unei persoane particulare cu 70% rate din valoare veniturilor nu-i dau credite. Unui guvern cu peste 100% indatorare de ce i-au dat?
valentinag spune:
Banii sunt tot mai putini, creste rata sinuciderilor, salariile sunt taiate (si de la stat si de la particular) cu minim 50%. E rau! Rugati-va sa nu ajunga si Romania in stadiul asta prea curand pentru intr-acolo se indreapta sub atenta indrumare a UE si FMI. |
Din pacate, noi am trait si traim asta! Salarii taiate cu cel putin 25%, plus bonusuri, bani de concedii, facilitati taiate, stim cum e!
De ani de zile stim cum este si am acceptat, daca doar asa ne revenim, apai suferim ca si din cauza noastra s-a ajuns aici!
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
andacos spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui valentinag
Din pacate, noi am trait si traim asta! Salarii taiate cu cel putin 25%, plus bonusuri, bani de concedii, facilitati taiate, stim cum e! De ani de zile stim cum este si am acceptat, daca doar asa ne revenim, apai suferim ca si din cauza noastra s-a ajuns aici! "La vita e bella" www.youtube.com/watch?v=-3fbAZECphs" target="_blank">Explore Romania De mancare Dulciuri Din gradina mea |
Exact!
In Romania s-a putut,s-au luat masuri...grecii insa-s mai...aparte!
Asta este de fapt ceea ce li se imputa grecilor,insa ei se tot victimizeaza!
Dana
anya spune:
Mie imi place ca-s mai aparte si mi se pare ca au ceva coloana vertebrala mai buna ca noi. Prea facem tot ce dicteaza nemtii (UE).
andacos spune:
citat din mesajul lui anya Mie imi place ca-s mai aparte si mi se pare ca au ceva coloana vertebrala mai buna ca noi. Prea facem tot ce dicteaza nemtii (UE). Anya |
Ah...anya,nici nu stii cit isi doreste neamtzul de rind sa iasa din pirdalnica de EU!
Da...is tot o coloana grecii astia!Vertebrala...bineintzeles!
Dana
carmaw spune:
Nu stiu cum sa votat duminica dar pina atunci daca stateai in Heraklion dar erai nascut in Thesaloniki ti se dadeau 2 zile de concediu si drumul platit (dus intors) ca sa voteziacolo unde erai nascut.
In fine ,sper sa se mai reglementeze cite ceva caci ar fi pacat sa fim neputinciosi in fata efectului domino.
Acum, tocmai am revenit de la LIDL.....era magazinul gol(doar este multa participatie nemteasca acolo nu??)Ranchiuna??nici pomeneala
Uite, acum asa de necaz acum imi servesc un Uzo!!...nu de alta dar daca serveam un Pastis eram iarasi acuzata de cite ceva!
anya spune:
Daca nici neamtu' nici grecu' nu-s fani UE de ce sa ne mai straduim? Dragoste cu de-a sila...
andacos spune:
citat din mesajul lui anya Daca nici neamtu' nici grecu' nu-s fani UE de ce sa ne mai straduim? Dragoste cu de-a sila... Anya |
Propune si tu un referendum!Poate,poate iese ceva!
Dana