BULGARASI DE IAN-FEB 2013 (6)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lauraf89 spune:

Citat:
citat din mesajul lui prettysunshine

Bubbble n-am intrebat de progesteron fiindca ca stiu ca dau doar daca ei considera necesar si e clar ca nu a considerat din moment ce nu mi-a dat.Eu mai am inca progesteron de la sarcina trecuta cumparat din Romania,imi ajunge pentru 12 zile si atat.De luat de la farmacie de aici am luat o singura data acum un an jumate,dar de unde am luat zau ca nu mai stiu,ca locuiam in alta parte atunci.
Campari,daca nu mi-e mai rau n-am motiv sa ma duc pana la controlul de pe 25.
Sangele e doar pe hartie cand ma sterg la toaleta si nu e rosu rosu,ci diluat,nici nu stiu cum sa explic.

Mami de Cosmin (03.07.1997) si de ingeras Lucas (15.02.2011-17.04.2011)

6+

Daca e mai diluat, adica roziu, poate fi si de la col, poate ai o raceala ceva..nu e musai sa fie ceva grav

9+

Iti multumesc tie Doamne, Sf Efrem cel Nou, Sf Nectarie si Maicii Domnului pentru aceasta binecuvantare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Pretty, eu am avut asa, pe hirtie, niste usoare singerari, medicul mi-a facut echo si mi-a spus ca embrionul e bine implantat si ca nu se vad zone de decolare, mi-a recomandat 3 nospa si 3 utrogestan/zi dar a zis ca intravaginal ar fi mai eficiente (utrogestanul) si sa nu fac efort. Ma rog, nu am mutat mobila, dar pe copila de 3 ani nu am avut unde sa o trimit de acasa.
Si eu ma rog sa fie totul bine !!!

Cris, sanatate !

Laura, ai si tu grija de voi !!

Va multumesc pentru urari ! Bebelini sanatosi sa avem cu toatele

http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Pretty, la mine asa aratau singerarile dupa doua zile de stat in pat (a doua etapa dupa hemoragia intensiva). In a treia au incetat si eu nu am luat nimic. Eu zic sa stai in pat intinsa cit poti tu de mult - eventual ridica-te numai pt toaleta. Nici un efort pina nu inceteaza, nimic! Nu stat in picioare sau pe scaun. Eventual interneaza-te, acolo paturile sunt mult mai bune decit ce ai tu acasa.

Mie nu mi-au zis nimic de bataile inimii, asa ca aici nu pot sa iti fiu de folos, mi-au zis doar ca traieste si gata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crismac spune:

pretty imi pare rau . Sper sa fiti bine amandoi

www.gradinacris.blogspot.com
11 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crismac spune:

Azi m-am simtit ceva mai bine , adica nu m-a durut capul . Imi curge nasul dar daca nu ma doare capul este in regula ! Azi m-am luptat toata ziua cu niste mazare - cules ,curatat , oparit , congelat . N-am reusit sa mananc decat putina salata de rosii cu branza si acum ceva gris cu lapte . Dar e bine ca am mancat ceva .

www.gradinacris.blogspot.com
11 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

bUNA!!

Am de vanzare o scoica de la chicco pastrata in foarte bune conditii!! Pentru informatii detaliate va rog sa ma contactati pe mail, ionta_daniela@yahoo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prettysunshine spune:

Laura,mi-a facut control si m-a pus sa tusesc.si apoi mi-a zis ca sangele.vine din uter,as.fi vrut eu sa fie de la col.Asciutza,nu ma pot interna la cerere,iar ei n-au considerat necesar sa ma interneze.Mi-e frica pentru ca nu da semne sa se.opreasca si pare mai rosu desi tot diluat.

Mami de Cosmin (03.07.1997) si de ingeras Lucas (15.02.2011-17.04.2011)

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Of Pretty....ce sa zic la mine mi-au spus sa vin sa ma internez la singerari, ca stiu ei ca acasa nu stau la pat tot timpul. Incearca sa stai linistita si pe bune numai in pat! Chit ca nu numai pe spate, poti sa stai si pe o parte, dar intinsa e cea mai buna solutie. Nu e placut, dar pe multi i-a salvat! Incearca sa discuti cu sotul sa te ajute si sustina citeva zile, pina trece. Daca nu inceteaza gindeste-te chiar sa faci rost de o plosca si sa nu te duci nici macar la baie pt o zi. Nu e placut, stiu asta pe pielea mea, mai ales la spital unde tot intrau vizitatori fara sa ciocane, dar gindeste-te la minunea din burtica.

Si la mine s-a deschis la culoare spre sfirsit, eu presupun pt ca era "diluat". Eu ma asteptam sa se inchida, sa arate ca niste cheaguri, dar nu a fost asa. La sfirsit de tot arata ca niste firicele (scuze fetele de atitea detalii ). Asistentele chiar mi-au spus atunci cind nu am mai avut scurgeri vizibile decit pe hirtia de toaleta ca am trecut de perioada critica, ca asta de acum e mai bine si ca o sa inceteze curind. Au avut dreptate, dar nici eu nu am iesit din pat trei zile pina nu au disparut de tot.

Daca era iminenta de avort , nu te-ar fi lasat acasa, te-ar fii tinut acolo. Asa ca linisteste-te un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubblegum spune:

Eu sunt mai nebuna eu m-as duce la alta camera de garda la alt spital du-te in aalst sau gent sau vino la brussel sa mai ai o a doua parere. Dak nu stai acasa dar la pat cum spune si aschiuta! Of .....

8+ cu little bubble

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubblegum spune:

A si in pat stai cat mai mult pe stanga pe dreapta sunt caile de circulatie ale sangelui spre uter nu e bine sa le presezi intr-o situatie ca asta.pup

8+ cu little bubble

Mergi la inceput