BULGARASI DE IAN-FEB 2013 (6)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns prettysunshine spune:

Bubble la UZ Gent am fost.Nu cred ca vrea sotul sa mai mergem altundeva,aici imi stiau istoricul,stiu cum arata uterul si ce i-au facut la operatii.Aschiutza,cate sapatmani de sarcina aveai tu cand ai avut hemoragia?Ca am impresia ca la nr meu de saptamani nici nu-si bat capul sa ma tina acolo decat doar daca e avort in derulare.Eu am zis ca daca pierd sarcina,ma intorc in Romania si gata,am si eu o limita,nu vreau sa ajung la nebuni.

Mami de Cosmin (03.07.1997) si de ingeras Lucas (15.02.2011-17.04.2011)

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Pretty, 10 sapatamini si una-doua zile.

Mergi la inceput

Aschiutza,poate de asta.te-au oprit,sarcina era mult mai mare

6+

Mergi la inceput

La ce hemoragie am avut, cred ca ma opreau egal in ce saptamina eram.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauraf89 spune:

Pretty cum mai e? mai curge?

9+

Iti multumesc tie Doamne, Sf Efrem cel Nou, Sf Nectarie si Maicii Domnului pentru aceasta binecuvantare!

Mergi la inceput

Laura,e la fel,numai pe hartie cannd merg la toaleta,dar nu se opreste si e rosiatic diluat.Scuzati greselile,scriu de pe telefon

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns majia spune:

Off prety, inca nu e nimic pierdut ... Asculta fetele si stai la pat . Te mai doare burta?

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Pretty nu mai face vizite la toaleta, cunosc tentatia de a te duce la fiecare 5 minute. Eu recunosc ca la prima singerare din sarcina asta mi-am pus ceasul sa sune la fiecare 30 de min sa verific daca nu s-a agravat. Apoi m-am relaxat, cind mi-a zis dr ca inima bate si ca nu stie de unde a fost spottingul cu pricina.
Statul in pat chiar face minuni, eu pe Ilinca am dus-o la termen stind in pat din luna a 6a. Ma ridicam numai pt toaleta si pt controlul saptaminal la medic, de mincat mincam in pat. A fost oribil, dar am inceput sa am contractii la 36s6z, la 37s m-am internat ca aveam si dilatatie, au incercat sa-mi puna perfuzii sa o mai lungeasca, dar contractiile tot nu se opreau, colul ajunsese la 6 cm dilatatie, copila avea 3300g ecografic...asa ca au zis "Hai!". Daca nu as fi stat in pat nu cred ca as fi ajuns la 37s....
Curaj! si mai tine-ne la curent. Te imbratisez !

http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Urasc arsurile astea! Pina acum am incercat banane, alune si migdale, iaurt, fulgi de ovaz. Mai are careva idei?

Mergi la inceput

Fetele,sangele a devenit rosu si e si ceva mai mult cantitativ.Asa ca nu cred ca sunt multe sperante,stau in pat si e mai mult in loc sa fie mai putin.Eu nu mai am nicio speranta

6+

Mergi la inceput