BULGARASI DE IAN-FEB 2013 (6)
Raspunsuri - Pagina 13
crismac spune:
Pretty
Carmen cate sapt. ai ca nu am retinut ? La inceput e normal sa te doara ca se mareste uterul . Daca durerea este mai accentuata ia un No-spa ca nu e bine sa stai cu durerile .
Ati observat ca suntem un grup de mamici care au doar baieti cele care deja avem un copil ??? Scuze Pisigri - avem si o domnisoara !Poate odiseea bulgarasilor va fi cu bulgarase .
burticile si bulgarasii .
www.gradinacris.blogspot.com
11 +
lauraf89 spune:
Pretty cum te mai simti?
9+
Iti multumesc tie Doamne, Sf Efrem cel Nou, Sf Nectarie si Maicii Domnului pentru aceasta binecuvantare!
aschiutza spune:
Tocmai ce i-am avut in vizita pe socru cu sotia. Vai ce m-am enervat! Cind am povestit ca nu am voie sa fac efort si treaba in casa, sotia socrului m-a rectificat ca bineinteles pot sa fac treaba in casa. Doar sa nu ridic nu am voie . Ca in cazul ei asa a fost! Si apoi ne-a atras atentia ca apa nu se scurge bine la chiuveta si ca am uitat sa punem prosop .
Mda, vedeti de cit suport am eu parte in familie!
Sunt cu nervii foarte la limita cind e vorba de socrii .
majia spune:
Aschiuta, stai linistita ca nu esti singura cu probleme cu socrii. Soacra-mea mi-a facut din astea exact dupa nasterea baiatului. Eu lauza, nedormita, iti dai seama ce bine mi-a picat . Mai bine nu ii bagi in seama, parerea mea.
Cris, iti dai seama ca nu o sa fie numai domnisoare . Sunt tare curioasa daca la mine e fetita sau iar un putos
carmen, daca nu ai dureri sau sangerari nu ai nevoie sa mergi urgent la doctor .
9+
majia spune:
Si am mai observat ca la copiii mai mari avem cel putin trei pestisori ... de martie: baiatul meu, pisilinca si baiatul spiridushei .
9+
aschiutza spune:
Majia, e greu sa nu ii bag in seama. Eu sunt foarte familista, iar familia mea e in tara si nu are de gind nici macar sa ma viziteze. Ba nici macar nu au facut efortul sa isi puna camera video la calculator sa putem sa ne vedem. Asa ca ma simt f singura....
majia spune:
Aschiutza, stiu cum este , dar familia cea mai importanta e langa tine: sotul si baiatul si bebe care e pe drum. Eu am noroc, o am pe mama aici, a venit sa ma ajute cu baiatul...
9+
lauraf89 spune:
Aschiutza eu numai de comentariile lor nu as mai putea :))...ignore si gata, nu trb sa te consumi pt ei! Culmea e ca la mine mama e ceva de genu, cu soacra ma inteleg mai bine !
9+
Iti multumesc tie Doamne, Sf Efrem cel Nou, Sf Nectarie si Maicii Domnului pentru aceasta binecuvantare!
crismac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aschiutza Tocmai ce i-am avut in vizita pe socru cu sotia. Vai ce m-am enervat! Cind am povestit ca nu am voie sa fac efort si treaba in casa, sotia socrului m-a rectificat ca bineinteles pot sa fac treaba in casa. Doar sa nu ridic nu am voie . Ca in cazul ei asa a fost! Si apoi ne-a atras atentia ca apa nu se scurge bine la chiuveta si ca am uitat sa punem prosop . Mda, vedeti de cit suport am eu parte in familie! Sunt cu nervii foarte la limita cind e vorba de socrii . ------------------ Still looking for pieces of heaven... |
Nu mai baga in seama toate prostiile! Fii mai rece , mai indiferenta , eventual da-i usor cate o replica acra pana invata sa se abtina !
Eu in seara asta am fost de am luat baiatul de la mama - sta acolo in fiecare week-end de vineri seara pana duminica seara , sunt o fericita !- si am trecut pe langa socrii cu masina , erau la poarta si nu am oprit ! Nici macar sa-i salut ! Ne-au facut atatea lucruri ca nu merita nici buna ziua sa le zici !
www.gradinacris.blogspot.com
11 +