BULGARASI DE IAN-FEB 2013 (6)
Raspunsuri - Pagina 12
aschiutza spune:
Campari, la sfirsit mi-au gasit un hematom mic (pina in 2 cm) si mi-au zis ca e f posibil sa mai singerez din cauza lui. Dar ce a provocat singerarea initiala, nu au idee. Cica mama natura....
Multumesc de idei impotriva arsurilor! Din pacate lapte nu pot sa beau , am intoleranta. Dar voi incerca cu inghetata . Azi mi-e mai bine: am baut ieri vreo 3 cani de ceai de fenicul (il recomand calduros pt balonari) si am dormit pe trei perne (tehehe, ce printesa sunt ).
Pretty, daca singerarile devin mai abundente, suna la spital si intreaba ce sa faci. Ti-au controlat fierul daca e ok?
prettysunshine spune:
Am fost aseara la spital si e degeaba,au facut eco,inima bate,trimis frumusel acasa.De curs curge in continuare,e iar culoarea de ieri,adica un fel de portocaliu,aseara era.rosu rosu la un moment dat..La spital nu ma mai duc decat daca o fi cantitate mai mare,pentru ca asa nu are rost,oricum nu -mi fac nimic.
Mami de Cosmin (03.07.1997) si de ingeras Lucas (15.02.2011-17.04.2011)
6+
aschiutza spune:
Pretty, important e ca bate inimioara. Stai tu in pat frumos si ai rabdare ca trece! De aia ziceam sa suni, ca stiu ca mare lucru nu iti vor face , doar sa te interneze.
Multa, multa sanatate si rabdare! Eu cred ca va fii bine si la tine cum a fost la mine. Stiu ca e greu sa nu te sperii si sa nu tremuri de grija. I-ati cartile favorite in pat, citeste ceva care sa iti descreteasca fruntea. La mine cind imi fac griji sau pling sunt crispata inclusiv in partea de jos a abdomenului, asa ca incearca sa te relaxezi.
carmen_76 spune:
eu iau doar acid folic deocamdata,asa mi-a prescris medicul
analizele sunt in parametri,dar astept sa imi iasa toate sa merg la medic sa vedem ce spune
carmen_76 spune:
Va multumesc fetelor pentru incurajari si astep cu nerabdare sa ni se alature si alte burtici
carmen_76 spune:
Ma bucur ca esti un pic mai bine si asteptam sa ne ti la curent cu tot ce ti se intampla.
Sanatate maxima
carmen_76 spune:
Multumesc pentru urari si sarcina usoara la toate "burticile".
Eu nu am pofte insa am greturi seara ceva se speriat;de vomitat nu vovit,doar ca am o senzatie foarte aiurea in gat
carmen_76 spune:
Prettysunshine,imi pare sincer rau pentru intamplarea prin care treci,dar ai incredere in Dumnezeu ca o sa fie bine. Mie doctorul mi-a spus ca e posibil sa am niste singerari maronii si deocamdata nu am avut.Acelasi lucri l-am aflat si de la o colega de serviciu, care a nascut.
Din pacate cu durerile acolo jos nu stiu ce sa te sfatuiesc,dar si pe mine ma mai incearca cateodata,dar nu foarte rau.Oare trebuie sa ma duc si eu urgent la medic?