BULGARASI DE IAN-FEB 2013 (6)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crismac spune:

Majia , stiu ca nu are cum sa fie numai domnisoare la odiseea bulgarasilor dar ziceam si eu !Al meu este balanta ! ( baiatul )

Din pacate fiecare defilam prin viata cu famiile pe care la avem , nu putem sa le schimbam Din proprie experienta am invatat ca nu trebuie sa le dai atentie ! Socrii nu m-au vrut pe mine ca dupa ei eram ... si ... si ....iar mama nu l-a vrut pe sotul ca ....bla , bla asa ca pe ei i-am lasat la casele lor si noi ne-am vazut de viata noastra .

www.gradinacris.blogspot.com
11 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubblegum spune:

Aschiuta lasa-i sa vb si nu pune la inima! Eu am noroc cu familia soacra mea imi ai ursuleti de plus de cand m-a cunoscut ( n-am idee de ce) iar cumnatlele au plans cand au auzit ca asteptam bebe. Sotia socrului tau cand a nascut de-I asa pe dinafara?

9+ cu little bubble

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Eu pun la suflet rau de tot astfel de lucruri si ma maninca pe dinauntru. Si imi promit de fiecare data sa dau replica si pe urma tac din gura si doar fierb in mine. Un cuvint bun nu are de zis. Iar pe tata socru in cot il doare de toate, inclusiv de nepot . Acu tot a mai inceput sa stea de vorba cu el, dar primul an l-au ignorat cu gratie.

Daca ne-ar fi trait mamele, poate ar fi fost altfel (desi pe mine nici-o mama de prieten nu m-a placut, ca nu sunt genul de casnica si nici nu stiu sa ma gudur). Dar macar mama sotului l-ar fii iubit pe asta mic, ca e bucatica rupta din taica-sau.

Mda, asa ca la noapte iar nu voi dormii juma de noapte de tristete si suparare .

Mergi la inceput

Socrela a nascut fix in anul in care sunt si eu nascuta. Si culmea, tot un baiat . Si a avut cerclaj in sarcina. Dar ea, bineinteles, tot a mutat muntii... Am impresia ca aici in Germania sa pierzi un copil in primele 3 luni nu e considerata mare drama. Ei si, te apuci si mai faci unul, asta e principiul. Pe undeva o fii bine ca nu se consuma cand pierd o sarcina, pe de alta nici nu au intelegere pt cei carora o sarcina li-i se pare ceva deosebit pt care trebuie sa lupte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen_76 spune:

Crismac,multumesc pentru sfat. Am 8 saptamani acum,durerile apar cateodata dimineata,dar trece repede,nu stiu daca e cazul sa ma indop cu pastile.Daca ma doare mai rau, o sa tin cont de sfatul tau si o sa iau Nos-pa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen_76 spune:

Majia,multumesc pentru sfaturi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Citat:
citat din mesajul lui aschiutza

Socrela a nascut fix in anul in care sunt si eu nascuta. Si culmea, tot un baiat . Si a avut cerclaj in sarcina. Dar ea, bineinteles, tot a mutat muntii... Am impresia ca aici in Germania sa pierzi un copil in primele 3 luni nu e considerata mare drama. Ei si, te apuci si mai faci unul, asta e principiul. Pe undeva o fii bine ca nu se consuma cand pierd o sarcina, pe de alta nici nu au intelegere pt cei carora o sarcina li-i se pare ceva deosebit pt care trebuie sa lupte.

------------------
Still looking for pieces of heaven...

Departe de mine sa iau apararea soacrelor, dar iti spun dpdv al medicului meu ginecolog: in general, atunci cind o femeie sanatoasa se intimpla sa piarda o sarcina in primele 3 luni, se considera ca ceva era foarte in neregula cu embrionul. De aceea medicul meu spune ca "tot raul e spre bine".
Desigur, exista mai multe cauze ale unei pierderi de sarcina in primele 3 luni, care trebuie investigate si excluse rind pe rind.
Cred ca e si o chestiune de mentalitate si educatie, care difera de la o tara la alta.

http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Stiu teoria, dar pt mama tot e pierdere, care nu se poate baga sub pres pe principiu, ei si lasa ca mai faci altul. Eu asta nu pot intelege!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurorra spune:

Buna dimineatza fetele,
nu am mai reusit sa intru in weekend ca am acasa un nazdravan care e calare pe mine daca deschid laptopul.
pretty, imi pare rau sa aflu ca treci prin astfel de momente si sper din suflet sa fie totul bine, cum mai esti acum?Eu am nr. Dr. Nemescu si ti-l pot da,imi pare rau ca in astfel de momente nu esti acasa,aici chiart daca sistemul e aiurea tot ar fi avut astia mai multa grija si ti-ar fi dat ceva medicamente.
Fetele am si eu niste arsuri groaznice si nu-mi trec cu nimic, nici lapte, nici banana, nici uscaturi, nu stiu ce sa mai iau,ca uneori ma doare si stomacul. Si cand ma gandesc ca la prima sarcina nici nu am stiut de asa ceva, greturi sau arsuri.
Apropos si eu m-as bucura sa fie numai bugarase, desi stiu ca nu se poate, dar pote or fi majoritatea.
Va pup si va doresc o zi buna.
8+

Aurora de baietel neastamparat si nazdravan Robert Matei

Robert Matei

Pozici
Mateut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikisor spune:

neata fetelor,
o cafeluta, o limonada, un ceai?
Aschiutza, te inteleg cu socrela ta si a mea e o adevarata placere si eu pun la suflet si ma consum si ma enervez si nu pot sa dorm cand merg acolo din cauza ca m-au afectat intepaturile ei etc si de fiecare data imi spun ca sunt fraiera si ca nu ar fi trebuit sa pun la suflet si ca ar fi trebuit sa fiu si eu mai tare si sa ii raspund pe masura intepaturilor, dar... fraiera deh ma gandesc si eu ca e mama sotului si deh, ar trebui sa o respect dar am si eu momente in care nu pot sa ma abtin si atunci sa o fereasca sfantu'... sotul se amuza... spune ca i-o returnez frumos peste fileu...
si da, si mie mi se pare ingrozitor sa piezi un bebe, chit ca e in 2, 4, 6, 10 saptamani... nu conteaza... pierderea este aceeasi

pretty... cum te mai simti?

11+

Mergi la inceput