FIV cu Dr. ALBU Dragos cap. 61
Raspunsuri - Pagina 19
angelica28 spune:
Fetele am ajuns acasa ..........sunt pupaza in pat ..closca a doi puiuti cal 1 cu 8 celele si unul gr2 cu 3celule.........embriologul a zis ca cei doi sau dezvoltat ff bine din gr 1,5 cu 5 celule la decongelare acum au 8 celule .Speram ca macar unul sa ramina cu mine daca nu 2 cum imi doresc.
Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
4 INSEMINARI ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI,O INSEMINARE REUSITA IN IUNIE 2011,OPRITA SI ACEASTA SARCINA DIN EVOLUTIE LA 9 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Fiv facut in februarie-martie nereusit!
Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza
liza79 spune:
bravo Angi! sa fie cu noroc!
ambele MTHFR heterozigote, ambele PAI-1 heterozigote, trompe infundate, Graves-Basedow, FIV1 in iunie
angelica28 spune:
LIZA te-am "birfit" putin cu Vaduva azi ,imi vb de o fata care ia aprobat dosarul prin programul de la stat ..........i-am zis ca ne cunoastem.........ti-a laudat productia ,bv mamicule te felicit si eu , sunt convinsa ca vei reusi!
4 INSEMINARI ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI,O INSEMINARE REUSITA IN IUNIE 2011,OPRITA SI ACEASTA SARCINA DIN EVOLUTIE LA 9 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza
QiaoBing spune:
angi sa pup closca si aici, sa nu zica lumea ca sunt chitra si pe tine nu te pup in public
angelica28 spune:
QIAO DULCICA CA INTODEAUNA ,TE PUP!
alilumi spune:
angi, mamica closca! niste ganduri super pozitive si pentru gemenasii tai!!!
37 + Gabriel AMR cateva zile (2 iulie)...
de 9 ani asteptand o minune, de 6 ani luptand sustinut impotriva infertilitatii, trompe obturate, MTHFR C677T pozitiv-homozigot; sotul 25% anticorpi antispermatici; FIV 1 martie 2011 nereusit; FIV 2 cu ICSI noiembrie 2011 reusit... Multumesc, Doamne!
bebenov spune:
Fetele mele dragi,
sper sa nu supar pe nimeni ca v-am numit asa.
Asta e adevarul si, in gandurile mele, v-am incurajat pe fiecare in parte atunci cand am simtit ca aveati nevoie. Am plans alaturi de voi...dar mi-ati umplut si zilele de bucurie.
De mult timp ma strecor, fara ca voi sa stiti, in mica voastra comunitate si m-am gandit ca nu e corect fata de voi doar sa citesc.
Deci...am decis sa ies de sub acoperire.
Spre deosebire de voi eu nu pot spune ca sunt o luptatoare sau o mare curajoasa. Am stat destul de mult in cumpana in ceea ce priveste hotararea de a face FIV. In urma analizelor facute (tiroida autoimuna, MTHFR homozigota, ambele PAI heterozigote, 39 ani, AMH 1,11) sansele de reusita date de d-l dr. sunt de 5 %. Sotul meu zice sa ma duc sa negociez poate ne creste si noua procentul la 10 %
Sper sa ma primiti si pe mine alaturi de voi in aceasta lupta crunta din care imi doresc sa iesim imvingatoare.
Mihaela
QiaoBing spune:
bebenov bine ai scos capul
m-a amuzat replica unui dr, cand am facut tura sa aud si alte pareri. mi-a zis ca imi da 5% asa, pt ca sunt simpatica. altul imi dadea 7% si l-am considerat darnic. ca medie, tot la 5% am iesit, conform statisticilor pt grupa mea de varsta. cred insa ca tu esti putin mai sus, inca nu ai schimbat prefixul, ai AMH peste 1 ... ohooo, ce n-as da sa mai am si eu pemisele tale. vezi, cu timpul incepi sa apreciezi lucrurile marunte pe care le considerai dezastruoase la vremea lor. asa ca daca va permiteti financiar, neuronul nu da semne sa lesine asa usor si va doriti un oracaitor mic productie proprie, mai bine mai trageti un loz, decat sa oftati mai tarziu ca nu ati facut tot posibilul.
tiroida - sunt destule mamici cu prob asta, mutatiile ... eheeee, aglomeratie mare acolo, dar s-a demonstrat practic ca se poate.
pe cand intri in focuri ?
stefana0909 spune:
Buna dimineata!
Stiti cumva daca pe Lucia Vaduva o gasesc si sambata la serviciu?
Mi s-a spus de catre dr Albu sa merg la ea in prima zi a menstrei care s-a nimerit sa fie azi si nu stiu ce sa fac....
Protocolul pentru FIV se incepe in prima zi a menstrei?
liza79 spune:
fetelor, puteti sa-mi ziceti care-i diferenta intre clexane, fragmin, fraxiparine? ieri dupa ET l-am intrebat de dr. daca are vreo importanta pe care din cele 3 il fac si mi-a zis ca nu, si ca pot face orice. eu am gasit fraxiparine si cu asta am inceput aseara. dar lucia mi-a zis ca daca se confirma sarcina, macar atunci sa caut clexane. dar am citit intre timp ca nu e bine sa le schimbi, daca ai inceput cu una din ele, asa trebuie sa continui. am mai vorbit si cu o vecina care a facut gemeni (tot la medlife) si care a facut fragmin toata sarcina. o fi vreun dezastru daca fac fraxiparina in continuare?
ambele MTHFR heterozigote, ambele PAI-1 heterozigote, trompe infundate, Graves-Basedow, FIV1 in iunie