FIV cu Dr. ALBU Dragos cap. 61

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liza79 spune:

Cri, si la mine menstruatia a durat cam o saptamana, deci s-a intins si in primele zile de stimulare. Iar cu foliculii stai linistita, deocamdata nu stii nici numarul lor exact. Eu la monitorizari stiam ca am 9-10 foliculi, dr. cu care faceam eco mi-a zis ca mai sunt si suprapusi si nu se poate vedea chiar tot. Si apoi la punctie am aflat ca am 13, din care 12 au fost ovocite mature. Deci se pare ca nu ai de unde sa stii clar situatia pana inainte de embriotransfer. Ai incredere ca va merge totul bine, mie mi-a ajustat corect dozele si am avut un rezultat foarte bun. Mult succes in continuare iti doresc.

ambele MTHFR heterozigote, ambele PAI-1 heterozigote, trompe infundate, Graves-Basedow, FIV1 in iunie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cri_cri_cri spune:

Qiao, Liza merci! Sper sa treaca ca m-am saturat, o gramada de ciudatenii de la tratamentul asta, bufeuri, dureri de cap, greata si acum dare ... ca sa nu mai zic de burta mea toata intepata....da cred ca stiti voi mai bine decat mine offff grea viata asta cateodata!

Qiao, cred ca ai dreptate cu anticoagulantul, nu ma gandisem la asta!

Liza + 3....asa iti doresc sa ramai 9 luni, cu + cati vrei tu!!!!!

Apropos, la un AMH cam mic,de 1,59 (limita inferioara fiind 1) n-are rost sa-mi fac griji de vreo hiperstimulare ovariana, nu?

---------------------------------------------------------------------------
2 ani de incercari trompe infundate hidrosalpinx bilateral
12/2011 laparoscopie
03/2012 IUI #1 ESUAT!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

cri nu de amh tine hiperstimularea, iar al tau e inca ok. eu am 0,39 !
liza tu sa ai grija cu hiper, sa bei laptic si sa mananci proteine (oua, carne) si f multa apa.

Mergi la inceput

qiao, mai pot sa patesc ceva acum? nu am luat in greutate, nu mi-a fost greata, doar un pic balonata si cu dureri discrete de burta, dar am inteles ca sunt normale. bine ca mi-ai zis de proteine, nu prea mananc carne... dar o sa incerc.

ambele MTHFR heterozigote, ambele PAI-1 heterozigote, trompe infundate, Graves-Basedow, FIV1 in iunie

Mergi la inceput

e un mic risc, hiper stimularea se declanseaza dupa spargerea foliculilor. tu ai avut multi de aia iti spun sa ai grija, mai ales daca se instaleaza si sarcina. sper sa fii ok, dar e mai bine sa previi

Mergi la inceput

angelica ?!?!?

Mergi la inceput

qiao, am gasit si ceva subiecte mai vechi pe forum despre hiperstimulare... m-am lamurit, o sa fiu atenta urmatoarele zile si bag cu lapte
nu vreau sa ma alarmez, ca si asa sunt panicoasa din fire, dar mai bine sa stiu decat sa ma ia pe nepregatite.

Mergi la inceput

liza nu am vrut sa te sperii si nu sunt nici prapastioasa, dar eu consider ca e bine sa fii pus in garda. cumnata mea a facut hiper, eu pe vremea aceea nu stiam nimic in domeniu. nu inteleg cum de ea nu era informata, ca mi-a zis ca le-au tinut instruiri si ca au semnat ca sunt in cunostiinta de cauza. in fine. cert e ca ii era din ce in ce mai rau si in loc sa se duca unde a facut fiv-ul sotul ei a dus-o la urgenta. acolo i-au facut eco, au vazut lichid in abdonem si nu mai stiu pe unde si i-au zis ca trebui sa o opereze de urgenta si sa ii scoata singurul ovar ramas sau uterul, nu imi mai amintesc exact. bine ca a avut taria sa semneze ca pleaca pe propria raspundere. plansa toata, disperata a ajuns in final unde trebuie, a stat internata o zi cu perfuzii cu albumina si a fost ok. e buna relaxarea si inocenta, dar pana la un punct.
si te astept cu beta dublu, asta zice globul meu pt tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili_ spune:

buna
sunt noua pe aici dar va urmaresc de ceva timp, si eu sunt pacienta d-lui dr albu si am facut fiv de 1 saptamana, marti fac testul.
cat despre hiperstimulare stati linistite, daca dr nu v-a dat o lista speciala cu recomandari pentru asa ceva inseamna ca nu sunteti in pericol.
sa auzim numai de bine

Mergi la inceput

lili, mult succes iti doresc! si un beta baban

Mergi la inceput