FIV cu Dr. ALBU Dragos cap. 61

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

liza nu schimbi fraxiparinul. daca ai inceput cu asta, mergi cu el.
3 fete cucuiete...uite cum va tineti voi de manuta pentru beta al mare...tin si eu pumnii pentru voi

consoteanca...cat e puiul? l-ai mai masurat/cantarit?...sau astepti marea intalnire?

Iti poti da seama ce reprezinta un om, nu dupa ce realizeaza, ci dupa ceea ce tanjeste sa realizeze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liza79 spune:

merci aristica

ambele MTHFR heterozigote, ambele PAI-1 heterozigote, trompe infundate, Graves-Basedow, FIV1 in iunie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui stefana0909

Buna dimineata!
Stiti cumva daca pe Lucia Vaduva o gasesc si sambata la serviciu?
Mi s-a spus de catre dr Albu sa merg la ea in prima zi a menstrei care s-a nimerit sa fie azi si nu stiu ce sa fac....
Protocolul pentru FIV se incepe in prima zi a menstrei?

Vaduva nu este in clinica azi ,simbata si duminica nu au program ,sun-o negresit ca trebuie sa incepi tratamentul din prima zi a cm.

Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
4 INSEMINARI ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI,O INSEMINARE REUSITA IN IUNIE 2011,OPRITA SI ACEASTA SARCINA DIN EVOLUTIE LA 9 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Fiv facut in februarie-martie nereusit!
Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefana0909 spune:

Multumesc Angelica!
I-am trimis un mesaj telefonic, i-am scris si un e-mail, dar se pare ca Lucia e in concediu pana pe 9....
Cred ca am ratat startul luna asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

stefana da-i un tel direct. sau da un sms d-nul dr. e pacat sa ratez o luna daca e totul pregatit.
liza toate cele 3 sunt heparina cu greutate moleculara mica, numai sa nu le amesteci. mai exista si inohep. difera dozajul. imi spusesera si mie la fiv trecut cat din fiecare dar nu am la indemana acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liza79 spune:

qiao, mi-au zis si mie doza pt fiecare, adica stiu exact cu ce se inlocuieste clexane de 0,4, dar m-am mirat ca vaduva mi-a zis sa revin la clexane daca se confirma sarcina, stiind ca sunt substante diferite si nu e recomandat sa le alternezi.

ambele MTHFR heterozigote, ambele PAI-1 heterozigote, trompe infundate, Graves-Basedow, FIV1 in iunie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alilumi spune:

doamnelor dragi, sa fiti closcute productive, cumintzele (dar nu prea, ca ies putiutzii prea linistiti dupa...) si lipicioase pentru bebeii ce se vor naste negresit la anul! eu lipsesc cateva zile si cand ma voi intoarce, sper sa aud numai vesti bune!

ari, nu l-am mai cantarit/masurat ca oricum are sigur peste 3.600 (asta acum 2 saptamani)... sanatos sa fie, ca nu conteaza kg.

ve pupizez maxim pe toate, fara exceptie! o sa-mi lipsiti! si va multumesc pentru ca existati. sper sa ne recitim cu bine la sfarsitul saptamanii ce vine!

lasa, ca va vaz eu pe voi la anul, in ce emotii cat casa poporului veti fi!!!

38 + Gabriel AMR... doar cateva ore...

de 9 ani asteptand o minune, de 6 ani luptand sustinut impotriva infertilitatii, trompe obturate, MTHFR C677T pozitiv-homozigot; sotul 25% anticorpi antispermatici; FIV 1 martie 2011 nereusit; FIV 2 cu ICSI noiembrie 2011 reusit... Multumesc, Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

ali Doamne ajuta!nastere usoara si un bebic sanatos si grasun!pt o mamica fericita!

si mult succes closcutelor!sa iasa puisorii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arabella34 spune:

Ali,amr cateva ore,bafta si bebe sanatos si papacios,nasti la Giulesti,nu?asa am inteles...nu stii cumva si vreun cantecel pt fetita ca acela din Pacala?sa ma apuc sa-l cant de pe acum?...Ari are dreptate,cu ce antcoagulant incepi,cu ala si cntinui in timpul sarcinii Angi
....am uitat sa ''ma laud'' cu anticorpi antispermatici la mine 24% si la sot 31%,plus normozoospermie cu 20%''stricati''...in rest stau bine dupa cum v-am spus,statusul meu hormonal e bun pt o baba ca mine
maine ma duc cu dosarelul,cine mai vine dimineata la Medlife?
fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arabella34 spune:

scuze,raspunsul era pt tine Liza,mamica closcuta...bun venit noilor doamne si domnisoare....scuze,mai uita baba,deh,neuronul obosit

Mergi la inceput