FIV cu Dr. ALBU Dragos cap. 61

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

ali
nastere usoara, sa fie bebe cel mai cuminte si frumos si destept, tu sa nici nu simti ca ai nascut dupa cateva zile, sa ai laptic pt Pacala cel mic si ... sa ne astepti pe bancuta. pup mamica si puiutul si abia astept vestea cea mare !!!

Mergi la inceput

liza de Anastasia imi aduc aminte ca a facut asa, a inceput cu unul cu F (fragmin sau fraxiparine), a facut o pauza si pe urma a continuat cu Clexane. ea a avut destule probleme in timpul sarcini legate de coagulare, dar nu i-a zis nimeni ca ar fi din cauza asta ... dar mai bine sa nu risti. eu iti spun ce stiu de la fundeni. cel mai bine dai un tel la ei la hematologie sa intrebi, nu e nevoie sa te duci pana acolo pt atat. ar fi bine sa mergi insa la un mom dat sa verifici daca esti pe doza corecta - sa facit anti FXa. tel la hemato e 021/2750500 pt int 2257 sau int 2258. poti sa intrebi una din asistente (de preferat d-na Viorica Taru cu tz) sau pe d-na dr Uscatescu (daca o prinzi cu timp si chef ).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebenov spune:

Multumesc mult Qiao pentru primire... draguta ca intotdeauna.
Te admir foarte mult pentru curajul si tenacitatea ta. Ma rog pentru tine si pentru puiutul tau.
Nu stiu cand voi incepe procedura, trebuie sa merg la endocrinolog sa primesc tratament pentru tiroida. Dr. Albu mi-a zis sa merg la medlife la singurul endocrinolog pe care il au. N-am intrebat cine e si iata-ma acum intr-o mare dilema: o fi vorba despre Mihalca, dr. pe care l-au vizitat sotiorii nostri?
Probabil ca in septembrie pentru ca i-am promis sotului ca o sa avem un concediu linistit. El tot spera sa raman de la mama natura. Avem 6 ani de cand incercam, cand mai asiduu cand mai usurel. Am ramas o singura data, acum 3 ani dar a fost extrauterina. Simt ca nu mai e timp de incercari, de esecuri lunare, de nervi si dezamagiri.

O seara frumoasa.

Mergi la inceput

bebenov cred ca ti-a zis sa mergi la endocrinologul de la MMF, la medlife sunt mai multi. la mff este acum sotia lui. eu am fost in dec 2010 la Mihalca (eram singura femeila la usa lui) pt ca ea era inca in concediu de crestere copil, dar anul trecut in vara, dupa ce am facut o tura pe la vreo 5 endocrinologi, am ajuns la ea. pot doar sa iti spun ca in cazul meu (hipertiroidie subclinica) am avut 6 capete si 7 pareri.
pricand e loc de o naturala, mama natura mai rezerva si surprize, numai sa lasi neuronul sa se mai gandeasca si al altceva.

Mergi la inceput

M-ai luminat. Maine sun sa-mi fac programare.
Ai terminat cu gatitul?
Eu am zis ca de maine mancam numai branza cu rosii ca m-am copt in bucatarie. Si nici n-am facut mare lucru!
Ce-ti fac inaripatii?
Multumesc de raspuns.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liza79 spune:

Ali, nastere usoara si un bebe sanatos!
Arabella, mercic de raspuns! succes cu dosarelul!
Qiao, merci frumos de info, chiar asa fac, o sa sun la ei ca sa fiu sigura. chiar nu stiam ca se poate verifica doza.

ambele MTHFR heterozigote, ambele PAI-1 heterozigote, trompe infundate, Graves-Basedow, FIV1 in iunie

Mergi la inceput

Bebenov, si eu sunt cu probleme ale tiroidei - am Basedow de vreo 6 ani. Si mie mi-a recomandat sa merg la Alice Albu, in cadrul MMF, dar am sa imi pastrez si medicul la care am mers pana acum, pt ca e important sa ma vada cineva care imi cunoaste istoricul. Eu am si avut din pacate o manifestare destul de urata a bolii.
Tu acum ti-ai descoperit problemele cu tiroida?

ambele MTHFR heterozigote, ambele PAI-1 heterozigote, trompe infundate, Graves-Basedow, FIV1 in iunie

Mergi la inceput

Liza,
in analizele premergatoare Fiv-ului date de dr. Albu am facut si ac. anti-tireoperoxidaza si ac. anti-tiroglobulina si mi-ai iesit valori peste limita - tiroida hashimoto. Celelalte analize legate de tiroida au iesit ok, semn ca inca functioneaza. Cum te simti cand faci o astfel de criza?
Cand faci beta? Odata cu angelica?

Mergi la inceput

Ei, la mine tiroida a provocat si ceva tulburari anxioase si depresie, pe langa palpitatii si puls mare si exoftalmie. Mi s-a recomandat sa fac operatie, sa scot glanda, sau sa iau iod radioactiv. Am schimbat 5 medici, fiecare cu alta parere, pana cand intr-un final m-am linistit, am zis ca mai intai sa fac bebe (de obicei bolile autoimune se atenueaza in timpul sarcinii), si apoi mai vad ce e de facut in functie de cum o sa ma simt.
Beta am sa fac pe 13 iulie, probabil odata cu Angelica - chiar ne gandeam daca nu ne omoara curiozitatea pana pe 13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefana0909 spune:

Am rezolvat. Am primit azi un mesaj de la dna. Lucia. Se pare ca am un protocol lung, pe care il incep cu microgynon, iar punctia e undeva spre sfarsitul lunii august....Sper sa pot merge macar o saptamana in concediu.
Nu am inteles cum s-a decis la protocolul acesta: au ei la clinica o copie a dosarului meu sau cum de face? Eu ma asteptam sa merg cu dosarul si sa se ia o decizie dupa o rasfoire a lui...
Sper ca ei stiu mai bine ce au de facut si trebuie sa am incredere.

Mergi la inceput