Hai Diana,Biribu !Piersicute de iul-aug2012 (44)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dannett spune:

Kmy, condoleante verisoarei tale! Sa aiba Dumnezeu grija de ingeras!

Delia, sincer imi pare rau pentru prietena ta. Nu imi gasesc nici eu cuvintele pentru evenimente de astea.

Prea multe vesti triste si ganduri negre..e timpul sa ne revina optimismul si sa savuram ultima perioada a sarcinii ca si pana acum.

Eu am reusit sa impachetez cateva cutii si saci (bine..mai mult stand in fundul patului). Si la servici cam tot cu organizat documente m-am ocupat asa ca in ultima zi. Ieri am avut un meeting cu echipa si m-au luat placut prin surprindere cu cadouri pentru bebe(nu va ganditi la cine stie ce: albumul bebelusului si rama cu spatiu pt mulajul manutei si piciorusului).

Oare cand o veni si timpul bebelinei sa ii aranjez si ei camera si lucrusoarele? Simt ca zboara prea repede zilele.

Trebuie sa semnez si contractul cu clinica particulara la care m-am hotarat sa nasc aici in Iasi.

Sa ne decidem daca recoltam sau nu celule stem. Stiu ca sunt pareri foarte diferite in aceasta privinta, dar tare mi-ar placea sa asist la o dezbatere de pareri poate poate as putea fi si eu impacata cu o decizie. Deocamdata mi se pare ca se bat cap in cap rationalul cu partea emotionala.

Sper sa nu se grabeasca prea tare piersicuta mea ca mami si tati mai au inca o gramada de rezolvat...

Na ca m-am intins peste masura....Nu scriu eu prea des, dar si cand scriu..nu ma mai opresc.

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dannett spune:

Revin .
Beatrice, si mie imi sunt umflate picioarele foarte tare. Am tot dat vina pe cele peste 8 ore de stat la birou. Sa vad cum se comporta de acum. Si tu lucrezi inca, nu?

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Buna seara burtici, mamici si piersicute

Kmy_black
Condoleante pentru micul sufletel, sunt efectiv blocata ... sa duci o sarcina asa de departe , nu imi pot explica ce s-a intamplat , Dumnezeu sa-i intareasca parintii . Ca si Alilumi si eu traiesc cu o teama si imi pare rau ca imi fuge gandul si prin alte parti.

Felicitari fetelor care au ajuns la termen , trebuie sa scot majoreteleeeeeee !!!!!

Raportez si eu o noapte infernala , daca toata lumea a avut ... am dormit la mama si a fost o caldura groaznica , ne-am trezit ca A/C nu merge , imi venea sa plang , m-au luat si contractiile si mi se pareau ca sunt dureroase , acum posibil si de la oboseala si starea de nervi pai eu chiar am iglu acasa si chiar nu glumesc , nu cred ca am dormit 3 ore adunate .
Au inceput sa ma doara toate si am obs ca nu mai rezist sa merg mult pe jos , bebe este ft activ si ma impinge in toate partile de parca nu mai are rabdare . Azi a sosit si patutul si suntem incantati la maxim . A montat cineva deja patutul ???

Balanta si mie mi-au spus ca imi inchide cardul de salariu, dar am optiunea de a cere un extras de cont si il depun cu dosarul de indemnizatie ca sa nu primesc banii prin posta .

Fleur, eu cred ca iti stafoarte bine tunsa, sa pui o poza ca iti spun eu

Ada , sa-ti traiasca flacaul si sa se faca mareeeee si pentru Laila la fel , sanatate multa .

Am avut vre-o 8 pagini de citit si am cam uitat , dar revin ....

35+ Andrei

AMR 3 Weeks !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Salut incerc sa ma adun si sa zic si eu vreo doua vorbe dupa ce v-am citit.

Kmy teribil ce s-a intamplat, nu imi pot imagina prin ce trec parintii, condoleante si multa putere in acest moment teribil!

Ada curaj mult, bebe Nectarel e puternic si toate acestea vor trece si o sa il aveti cat mai curand, speram, acasa.

Delia hugs si curaj, drum bun si vesti super de la bebe Laila in continuare! Yay Laila pentru cresterea in greutate!!

Biribu, Diana stam pe baricade :)

Fleur campioana noastra zen :) hai curaj, o sa fie bine, stiu ca ultimele zile sunt teribile dar incearca sa te concentrezi pe momentele unice si frumoase care urmeaza. Bag si vreo doua motzate de incalzire :)) Sigur aveti consultant de lactatie la spital si te poate ajuta mult.

Ilenutza amandoua numele sunt faine, dar eu votez cu Sabina..sunt subiectiva recunosc, doar am si eu o Sabina acasa:))

Beatrice bafta multa la licenta, cat despre picioare umflate: stai cu ele intinse si zennnn :))

Edit: sa zic ca ma inscriu si eu in clubul ciresarelor:)) Am fost la piata si m-am intors cu o gramada de fructe: cirese, zmeura, pepene rosu si galben, caise, poate asa stau departe de ispitele inghetate din congelator :))

Cami - mami de cirese de mai
30+
AMR 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_1403 spune:

Da Danett inca mai cochetez cu munca mai mult am lipsit luna asta ca am fost ba cu facultatea ba cu analize si alte drumuri. Eu am noroc ca am biroul meu si cand simt ca am picioarele prea unflate le urc pe birou sper sa nu citeasca sefu forumul ca daca ma afla cat muncesc eu .
Per total imi e bine la munca daca as putea as naste pe acolo (asa rad colegii de mine) dar o sa imi lipseasca serviciul cu tot ce implica el. sotul ma bate la cap de mult timp sa nu mai merg dar acu daca inca e plecat m-as plictisi acasa.
Ma ocup de prima pagina. fleur ma verifici tu daca gresesc la asezat aceasta veste asa trista.
Gata ma pun sa mai bag niste finante pe paine si apoi nani. Oricum invat degeaba pentru examen ca memoria mea de gravida e varza, sper sa retina fiimea si sa scrie ea la examen. Pop
Sa dormiti bine.

Beatrice 34 + cu minune mica Maya Elizabeta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria0408 spune:

Kmy imi pare tare rau pt.verisoare ya. Dumnezeu sa aiba grija de ingeras.

Delia ce vesti bune, creste repede Laila.

Ada cred ca Nectarel s-a obisnuit cu prezenta ta la ora 8 si plange dupa mami.

Fleur curaj si mult Zeee..nnnnnn ca mai ai putin. Au fost bune ciresele?

Bea vezi ca incet incet le rezolvi pe toate, mandra ta va fi tare mandra de mamica ei desteapta.

Danett cand te muti amenajezi si camera fetitei?

Ilenutza tu stai in spital pana nasti? Nu poti urma tratamentul acasa? Trebuie sa fie tare greu pt.baietii tai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria0408 spune:

Ilentza ..uitasem... ceea ce nu mai este din pacate de mirare.... si eu tot pt.Sabina votez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Cami, cum o alinti? Sabiutza: )) si cand ii sarbatoresti ziua de nume?
Ada , de multe ori ma gandesc ca nu intamplator se numeste bb Nectarie...E un nume rar intalnit iar sfantul lui e deosebit.
Cand am fost la Atena am fost la moastele lui pe insula

:................

Mie imi place Irina - 5 mai
Cred ca o sa ma hot. cand o vad!

Ile , mami de V si A ,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ilenutza

Mie imi place Irina - 5 mai
Cred ca o sa ma hot. cand o vad!

Ile , mami de V si A ,

Si eu votez Irina

35+ Andrei

AMR 3 Weeks !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_1403 spune:

Am uitat ceva...minte de gravida.
Eu tot pt Sabina votez, e ff frumos o poti alinta Sabinuta.
Maria multumesc de apreciere.
Gata fug la nani pana nu se activeaza atomul meu mic, de la praji care tocmai ce i-am aplicat-o, ca adoarme mama sa si ea tot treaza.

Beatrice 34 + cu minune mica Maya Elizabeta

Mergi la inceput