Hai Diana,Biribu !Piersicute de iul-aug2012 (44)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dannett spune:

Citat:
citat din mesajul lui maria0408
Danett cand te muti amenajezi si camera fetitei?

Asa intentionez, dar mai intai tre sa vedem ce cumparam. Patut ni s-a promis din doua parti. Trebuie sa mai luam o comoda cu sertare si incet incet se umple camera. Bineinteles trebuie sa avem noroc si cu un bebe cuminte care sa doarma singurica in camera (si cu mami dispusa bineinteles sa faca naveta noaptea intre dormitoare )

Ilenuta si mie tot Sabina imi place mai mult, dar nu va lasati influentati.Sa va placa voua cel mai mult conteaza.

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria0408 spune:

Fetelor abia astept sa se nasca prima piersicuta, sanatoasa si la termen ca sa intrerupem sirul asta de evenimente triste.

Eu iar nu am somn si maine iar sunt buimaca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Maria, Da, pana nasc...Mai ales acum ca e capul.pe col...Trebuie sa o fac si pe ea mare altfel e pacat de cat ne-am chinuit pe aici.Baietii au fost de 3500 si 3700, nu as vrea un motanel de 2 kg :))

Subiectul cu baietii acasa este unul dureros...
Mai stiti povestea aia cu pasarica si puii? Cu unul vroia sa ramana cu ceilalti trebuia sa plece...Ma rog, eu ma simt ca pasarea din pove.
Maine pleaca in vacanta mare la bunici la Cta, curte, copii, bici,plaja,

Am lipsit de la serbari, V a terminat gradi, A mai are un an.
Din fericire a venit mama la noi acum 3 sapt si a fost mai bine.

Ile , mami de V si A ,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Wow, cate like-uri pt. Sabina.
Pe tel nu am emoticonuri dar va trimit o floricica la toate...Danette, Bea,
Laura , noi 2 like pt Irinuca.
Daca ar fi fost sa punem 2 nume mi-ar fi placut Sofia Irina, dar baietii au unul asa ca unul o sa aiba si bambina.

Azi 35 sapt fix.

Ile , mami de V si A ,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ca_Mila spune:

Felicitari fetelor cu grasunei, pe mine ma cam sperie piersicuta mea, avea la 32 de sapt 1850 g, cred ca-i cam micuta, mai ales ca eu nu sunt o slabuta, am depasit 90 de kg, iar sotul este peste 100

Sper sa fie totul ok, sunt singura acasa cateva zile si vestile proaste m-au cam pleostit si pus pe ganduri.

Eu duminica ma duc la control. Ali deci pana la urma v-ati hotarat sa nasti la Arad, nu conteaza unde important este sa fiti bine amandoi.

haideti ca intru si eu in galerie si etalez niste motate pt fetele care va apropiati de termen si pt. piersicutele mult asteptate.

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

kimmy imi pare tare rau de verisoara ta...
dar ce s a intamplat?

eu sunt f speriata, azi am fost la ginecolog (am repetat analizele de sange, inca anemica dar cu imbunatatiri fata de acum cateva sapt deci continui cu fierul TOT Hema si cu CalCVita); am facut si ecografie.
totul ok , bb 2330 g (sapt trecuta avea 2051) si per total arata de fix 33s di 4 zile.

insa bataile inimii sunt scazute, nu sub limita insa scazute... media a cinci masuratori a iesit 127...

nu stiu dc e de la diabet sau de la altceva dar sunt super in panica. doc a sunat inca o colega cu care s-a consultat; mi-au zis sa stau linistita dar sapt viitore sa repet ecografia de trim 3.

fizic nu s grozav, ba contractii, ba intarire de burta, mai ales dupa amiaza seara, insa acum sunt speriata ...

in veci nu mi am imaginat ca a doua sarcina ar putea fi asa stresanta....

33s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

buna fetele! multzam de galerie, inca vad ca nu sunt cine stie ce semne, cite o contractie ici si colo.

Diana ma bucur ca cei mici sunt bine, sigur ca se distreaza bine la curte. ai si tu un pic de pauza ca meriti dar te inteleg ca si eu sunt asa o mama closca ceva de speriat, ii vreau prin jurul meu tot timpul.

Porumbitza poate dormea bebe cind au facut monitorizarea? cere sa-ti faca test non-stres, se vad mai bine decelerari etc. eu acum il fac la 2 zile, ma rog sunt si mult mai avansata cu sarcina.

pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dannett spune:

Porumbita, si eu cred ca un test non-stres te-ar linisti. Eu l-am facut pe primul la 31 saptamani in maternitate (dupa ce am avut minunana cazatura).

Ilenutza, si ce daca fratiorii au un singur nume. Eu cred ca puteti pune la bebe 2, mai ales ca e fetita. Sigur nu s-ar supara cavalerii. Noi suntem 3 surori si doar mezina are 2 prenume. Niciodata nu am invidiat-o pentru asta (dar nici nu o striga nimeni din familie dupa al 2-lea prenume).
PS: Sofia a fost si pe lista mea de nume pt fetita .

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ARUBA spune:

Fetelor, eu de aseara m-am pleostit rau de tot citind vestea lui kmy. Pe mine ma doboara povestile astea triste, desi nu cunosc persoana, imi vine sa plang instantaneu. Ma rog pt biata mamica sa poata depasi momentul asta de groaza, cuvintele sunt oricum inutile, nimic nu o poate consola acum, poate doar sprijinul familiei.
Kmy, te rog mult, daca se descopera cumva cauza sa ne spui si noua, poate e ceva ce se poate cumva preveni, nu stiu.....

Ada: multa putere tre sa ai si tu sa il vezi pe Nectarel plangand, asa mititel! Oricum cu fiecare zi ce trece e tot mai aproape de casa, si asta cred ca iti da tarie!

Delia21: si pe tine, cred ca e teribil de greu sa nu fii langa Laila. Cand te muti la prietenii tai?

Maria: bine zici, si eu abia astept sa inceapa sirul nasterilor la termen, prea multe evenimente neprevazute la odiseea noastra. Oare asa o fi peste tot?

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Buna dimineata!
Am dormit ceva mai bine.E foarte nasol cu statul asta in pat.Ieri am fost cumparaturi...foarte bine-dispusa,ca doar plimbaile imi sunt permise,si pe la jumatatea drumului m-au luat niste intepaturi si junghiuri de am zis gata...in rest in casa nu am facut nimic,pe la 7 m-am apucat sa spal vasele ca se adunasera cam multe,si nici nu am putut sa le termin.M-am pus in pat,cu perna sub fund .Intr-adevar,cum mi-a explicat si dr,ieri la dus am verificat,si i se simte foarte clar capul,daca bag degetul.Am ramas socata cat e de jos .

Porumita,nu e verisoara mea,ci a lui kmy_black...mi-o amintesc cu drag de la aspirante,de fapt testul ei m-am imbarbatat sa ma incumet si eu.Doamne,kmy,nici nu stiu ce sa zic...DD sa intareasca parintii!

Timi vrea gris,revin ca nu am apucat sa beau cafeaua.

_

Mamica mandra 32+

Povestea noastra

Mergi la inceput