Hai Diana,Biribu !Piersicute de iul-aug2012 (44)
Raspunsuri - Pagina 11
balanta_tm spune:
kmy_black, imi pare f rau pt verisoara ta. cuvintele sunt de prisos.
am vazut ca ai scris la aspirante ca in ultima vreme verisoara ta nu a mai facut nici analize si nici controale. te rog, ai putea sa detaliezi un pic? cam de cat timp nu a mai fost la medic?
Kimmy spune:
Camila,pai si atunci eu ce sa zic de matzuca mea de 1600 gr la 32 de saptamani?Ma tot rog de ea sa mai stea macar o luna,sa se grasuneasca.Oi fi eu micuta,dar Timi a avut 3810 la nastere.
_
Mamica mandra 32+Emma Iulia
AMR 6+
Povestea noastra
Pusi spune:
Neara buna fetelor,
Eu ma tot gandesc la ce s-a putut intampla verisoarei lui kmy_black. Nu mi-am imaginat ca in sapt. 34, acest lucru este posibil.
kmy_black, cand vei avea puterea, poate ne spui si noua ce a determinat aceasta tragedie.
Delia 21, este f. trista si vestea despre prietena ta. \Dumnezeu sa o odihneasca. Ce fel de cancer a avut?
33+
"E bine ca timpul care se scurge sa nu ne macine si sa ne piarda, ci sa ne implineasca". A.de S. Exupery
roxypuy spune:
neatza fetelor! meyy, ce e cu vestile astea proaste m-am blocat efectiv cand am citit...kmy, transmite-i condoleante lui valy si mult curaj si putere sa depaseasca acest moment crunt din pacate am avut si noi acum multi ani vreo 3 cazuri de genul asta in familie si sunt cam panicata cand imi amintesc incerc sa nu ma gandesc la asta si ma rog sa fie totul bine in continuare si sa avem piersicutze sanatoase si la termen
ieri am stat tt ziua in pat si m-am simtit mai bine. mi s-a mai intarit asa putin burtik, dar am bagat no-spa si a fost ok, am dormit bine (putin stresata sa nu ma apuce iar, dar bine ). acum astept sa vina mami pe la mine sa mai faca prin casa cate ceva si mai stam si noi k fetele
ada, delia - pup piersicutzele luptatoare si mamicile curajoase
ada, am vb eu cu freedelia si o sa ne intalnim cu mama ei de marti incolo sa luam wrap-urile si ii dam dansei banutzii. am eu nr de tel al doamnei.
ile - mie imi plac aman2, dar inclin mai mult catre irina daca e irina sofia cu atat mai mult
fleur - lasa k lapticul vine si dupa aia, nu e neaparat un semn k daca n-ai colostru inainte n-o sa ai laptic. fa-ti si tu stoc de ceaiuri pt lactatie
carmen - stai lini dragutza k e ok BB cu greut mai are timp sa puna carnitza pe el si oricum e considerata greut normala
bea - bafta cu lucrarea
laura - hai k mai avem un pik si scapam de noptile astea...dam de altele
noi azi intram in sapt 35
va pup si va doresc un w/e minunat!
PS: sa stati la racorik k n-avem nevoie de surprize neplacute!
Roxy
34+ AMR 6 sapt!!!
ali24 spune:
kmy_black-condoleante verisoarei tale si familiei.doamne doamne sa aibe grija de ingerasul cezar
delia asteptam vesti despre bobolina laila.se pare ca deja avanseaza bine.si ii trimitem un pupic daca tot mergi la ea
ada un pupic si ptr tine si nectarel
maria0408.rafi a avut 3600 la nastere deci asta il va intrece.m a convins dr la cezarianaam facut ieri poze la serbarea baietelului.dar mai bine nu imi faceam ca m am vazut in direct ca sa zic asa cat sunt de mareeeeeee.le am pe tel sotului si acum nu e acasa dar am sa imi pun una totusi sa o am de amintire.
tu de ce nu ai carut carut pe prima pagina?la fel si porumbita si chmihaela?m am uitat sa vad daca sunt multe fete care n au mai intrat de mult si v am gasit si pe voi fara carut
fleur
ca mila da m am hotarat pana la urma sa nasc aici la arad.sper sa fie totul ok.te astept si pe tine duminica cu vesti
amr 17 zile
rafael albert(25.05.2007)
ARUBA spune:
Ilenuta: mie imi place mai mult Irina, unde mai pui ca e si nume de Sfant.
Roxy: am luat-o pe urmele tale cu contractiile, aseara am iesit la restaurant si am crezut ca nu mai ajung de la masina la terasa, se intarise burta si simteam intepaturi in partea de jos. Am luat un Nospa acasa si am adormit, dar acum vad ca abia ma misc... Azi e zi de pat
33+
Laura32 spune:
Buna dimineata
Am dormit foarte bineeeeeeee , racoare si somn la greu pana acum
Aruba , deci ai experimentat senzatia contractie si ti-ai si dat seama , deci nu ai cum sa ratezi si sa nu stii , de acum esti linistita
Azi nu am nimic in plan , mancare v-a fi ceva de moment si de sezon , nu am chef de stat prea mult in bucatarie , dar chef de duca am ... asta stiu sigur , dar nu stiu unde va fi "duca asta" ...pana la farmacia tei sa termin ce am pe lista si mai vreau undeva , voi plecati pe undeva ? nu de alta dar poate ma inspir si eu
Vreau sa vina bebeii mai repede (si la termen , normal) , nu am crezut
ca ultimile 2/3 saptamani pot provoca atatea ganduri negre , daca am cate o zi cand il simt mai putin deja am devenit paranoia instant .
Am si eu un caz in familie , o verisoara care a dus sarcina pana la 40 sapt si vre-o 3 zile si a murit bb , s-a strangulat cu cordonul chiar in ziua in care trebuia sa nasca . Tot timpul l-a rugat pe medic sa-i induc nasterea mai devreme sa nu o lase sa depaseasca 40 sapt , parca simtea ca ceva este in neregula , DR nu si nu lasa-ti ca nu este nici o problema si nu a fost o problema ... a fost o tragedie , nu ia trebuit bebelusului decat cateva secunde sa moara . Ea ramanea foarteee greu insarcinata, treceau si cate 3 ani pana reusea (in urma pierduse multe sarcina , chiar si la 5 luni) dar dupa tragedia asta care s-a intamplat in octombrie in ianuarie era din nou insarcinata si acum are un baietel de 10 ani , pe care l-a nascut aproape de 38 sapt , nu s-a mai riscat nimeni sa o lase pana la 40 . Poate Dumnezeu are un plan cu fiecare si numai El stie de ce a luat decizia asta .
Iti trebuie multa tarie si putere sa depasesti momentul si nimic nu te poate consola .
Ali ma bucur ca ai luat o hotarare privind nasterea , nu cred ca a fost usor de ales , dar bine ca ai reusit .
35+ Andrei
AMR 3 Weeks !
r_ocsy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kmy_black din pacate vin cu o veste trista!!! astazi verisoara mea(valy_mary78, stiu ca nu a fost activa dupa inscrierea in odisee) a aflat la control ca fatul(baietel:CEZAR) este decedat, luni ar fi avut 34 de sapt si inca fff putine pana la nastere, dar ingerii au decis ca locul lui este langa ei si nu langa mami si tati care il asteptau de atata amar de timp!!! kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011 bobocelul mameifetele mele de suflet Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!! |
Of Doamne ... ingrozitor, mi s-a ridicat parul de pe mine !
Valy : multa, multa putere sa treci peste acest moment dificil !
R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 ) si Maria Natalia ( AMR 10 zile )
"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."
alilumi spune:
Doamne, Roxi, Laura,
ce povestiti si voi! ingrozitor cu moartea bebelusilor in uter... indiferent de luna de graviditate, dar parca si mai dureros pe ultima suta de metri.
am fost sfatuita sa merg la control in fiecare saptamana chiar daca dr. va spune ca totul e in regula... una din prietenele mele a descoperit in urma unui astfel de control ca bebelina papase tot lichidul amniotic si astfel, nasterea a fost iminenta cu o saptamana inaintea celei programate. zicea ca nu a avut nici un simptom, doar ca a simtit ca bebelina nu prea mai misca. faza tare a fost ca bebelina chiar dormea... slava Domnului insa, ca totul s-a terminat cu bine si acum fetiza merge pe 2 anisori.
of, nu imi plac deloc vestile rele! abia astept sa gust bucuria venirii pe lume a unei piersicute, asa cum m-am bucurat si ma bucur in continuare de progresele lui Necatrel si ale Lailei. altfel, sunt cazuta bine in cazanul cu melancolie blegoasa... am o stare tare indispusa... aseara am plans de m-am umflat... simteam nevoia sa ma descarc, de parca mi se inecasera toate corabiile...
mamici cu burtici
36 + Gabriel AMR 2 SAPTAMANI...
de 9 ani asteptand o minune, de 6 ani luptand sustinut impotriva infertilitatii, trompe obturate, MTHFR C677T pozitiv-homozigot; sotul 25% anticorpi antispermatici; FIV 1 martie 2011 nereusit; FIV 2 cu ICSI noiembrie 2011 reusit... Multumesc, Doamne!
r_ocsy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ilenutza Kmy , condoleante, Noi am ales pt nume Irina sau SabinaCe parere aveti? Ile , mami de V si A , |
Mie imi plac amandoua .
R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 ) si Maria Natalia ( AMR 10 zile )
"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."