Hai Diana,Biribu !Piersicute de iul-aug2012 (44)
Raspunsuri - Pagina 8
Pusi spune:
kmy_black, vai ce veste trista...am ramas fara cuvinte. Este atat de trist.
Doamne Doamne sa aiba grija de ingerasul Cezar, iar parintilor sa le dea multa putere.
Mai mult nu pot sa scriu acum, m-a ravasit aceata veste.
33+
"E bine ca timpul care se scurge sa nu ne macine si sa ne piarda, ci sa ne implineasca". A.de S. Exupery
andrrreea spune:
Multumesc fetelor care mi-eu raspuns, mai am ceva timp de gandire. La urmatoarea intalnire doc o sa-mi expuna clar variantele si atunci sper sa pot lua o decizie. Problema e ca eu nu nasc loa buc, ci la pitesti si e problema cu doctorii. Sunt multi, da4r f putini buni. Sper sa fie bine...
Tin pumnii fetelor care mai au putin pana la marele moment, pupici la burtici si piersicute!
31+ Rares / Darius Andrei
ilenutza spune:
Kmy , condoleante,
Balanta, asa e diazepanul se da gravide pt ca relaxeaza uterul.Dr meu spune ca nu are efecte asupra bbului.
Noi am ales pt nume Irina sau SabinaCe parere aveti?
Ile , mami de V si A ,
ilenutza spune:
Andreea daca ai indoieli sau probleme de ce nu vii la Municipal in Buc. Am avut multe colege de salon venite din Pitesti cu pove de groaza ref la dr de acolo.Poate ar fi bine sa nu te risti.
Uite am acum o colega care avea un chist si nu i l-au vazut, credeau ca e sarcina extra, plus ceva la bb pe eco la rinichi, in fine.
Ile , mami de V si A ,
alilumi spune:
kmy_black, nu imi gasesc cuvintele. imi pare nespus de rau! va doresc atat tie, cat si parintilor ingerasului Cezar, putere sa treaca peste aceasta tragedie. ingrozitor! nici nu imi pot imagina sa duci o sarcina atat de aproape de termen, sa iti simti copilul miscand si apoi...
condoleante si... cuvintele sunt... prisos! sunt... pur si simplu data peste cap... mai ales, ca traiesc si eu cu aceasta teama de a nu imi pierde comoara... nu stiu de ce am tot fost invatata in viata sa iau in calcul si partea intunecata a lucrurilor...
Doamne, ai mila de noi!
35 + Gabriel AMR 3 SAPTAMANI
de 9 ani asteptand o minune, de 6 ani luptand sustinut impotriva infertilitatii, trompe obturate, MTHFR C677T pozitiv-homozigot; sotul 25% anticorpi antispermatici; FIV 1 martie 2011 nereusit; FIV 2 cu ICSI noiembrie 2011 reusit... Multumesc, Doamne!
b_1403 spune:
Buna fetelor.
Raportez si eu niste picioare dublate de unflate ce sunt.
Fleur am reusit sa ii dau licenta spre corectare profei care a fost o draguta si a inteles ca sunt din alt oras si am trimis-o printr-un unchi. Luni am gaseala cu ea sa o discutam sper sa nu ma puna sa o refac ca asa ce m-am chinuit pentru ea ca am facut totul singurica - ajutata putin de matusa .
Ati schimbat numele cap. ce dragut.
Fetelor mama mea un masterchef desavarsit a facut aastazi la blender niste branzica de vaci amestecata cu capsuni si are exact gustul de Danone numai ca putin mai consistent, asadar micuta mea s-a mai scos cu o reteta eco cu produse de la strabunica ei .
Kamy imi pare nespus de rau de cele auzite sa le de-a dumnezeu putere la parinti. Nu imi pot imagina ce simt ei acum. Daca crezi ca nu s-ar supara parintii propun sa trecem numele ingerasului alaturi de cel al Clarisei. Offf
Beatrice 34 + cu minune mica Maya Elizabeta
AMR 7
adarev spune:
Of, fetelor, eu nu mai vreau sa aud de vesti asa de proaste. Kmy, nici nu stiu ce sa spun...Condoleante si putere parintilor sa treaca peste aceasta tragedie.
Ilenuta, mie-mi place Sabina. Nectarie si-a facut din nou programul de plans de la ora 8. Am inteles ca i-au mai facut o mica transfuzie sila ora 17 si era mort de foame la ora 20.cand ma gandesc si la copilasul asta mic cate a indurat , cu perfuzii si cate si mai cate, ma umfla plansul.Dar, asta e, altii trec prin necazuri si mai mari, asa ca, cu Dumnezeu inainte.
Freedelia, vreau unul pe albastru, si sa-mi spui cum sa-ti platesc.Mercy mult. Va pup pe toate si fara frica la nastere.
Ada
kmy_black spune:
b_1403
nu cred ca s-ar supara parintii!!
ms tuturor pt ca rugaciune!!!
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!
Delia21 spune:
Venim si noi sa facem galerie!!!!
Fleur.eu ma simt foarte slabita si am o stare de somn...ce mai'saptamana asta l-am dus pe Rudy dimineata la summer camp,l-am luat dupa 5 pm...si am dormit pe rupte!!!!Nu am facut nici jumate din cat imipropusesem....de toata jena...LAILA a ajuns la 2 pounds si 14 ounces adica 1304 grame zice convertorul...,maine seara ajung si eu sa o vad caci mi-e tare tare tare dor de ea;abia apuc sa o am acasa...inca nu-mi vine sa cred ca sunt si mami de fetita;mi-au venit prin fedex ieri certificatele de nastere pentru puiuti...si pe unul zice decesed ....si m-am umflat ieri de plans...;tot ieri aflai ca una dintre dragele mele prietene din copilarie,mai mare decat mine cu doar 4 ani....a pierdut lupta cu ....cancerul...si lasat in urma o fetita de 14 ani....,a aflat in august anul trecut ce are....Sper sa treaca anul asta sau macar sa pasim in a 2-a jumatate...vreau sa cred cu toata fiinta mea ca se va echilibra balanta....]Kym,sincere condoleante!!! cuvintele sunt de prisos...BIRIBU<FLEUR<DIANA,chiar sunt curioasa la care bebe vine primul ?nastere usoara si refacere rapida si puiuti sanatosi si grasunici va doresc de pe acum!!!
Ca_Mila spune:
kmy iti transmit condoleante, si verisoarei tale la fel.
Fetelor eu mi-am dat seama ca sunt cam stangace, cand primesc cate o veste proasta nu-mi mai gasesc cuvintele. Am impresia ca orice as putea sa spun este de prisos.
33+