Hai Diana,Biribu !Piersicute de iul-aug2012 (44)
Raspunsuri - Pagina 4
Biribu spune:
buna fetele, am un pic de timp sa va citesc in sfirsit. deci mi-am terminat trebile in sfirsit, acuma daca ma pot odihni citeva zile ar fi grozav
opa, Diana cum esti???
sa bag repede o galerie pina mai apuc
Biribu spune:
am citit tot dar nu mai reusesc acum sa raspund, felicit fetele cu vesti despre nastere, sa fie intr-un ceas bun si cel mai important sa fie pruncii sanatosi!
eu am ceva contractii dureroase, dar destul de sporadice. parca vad ca ajung sa ma rog si de asta sa iasa, la cit l-am tot convins pina acuma sa mai stea
sa vedem.
apropo, pe cine intereseaza, cautind sa comand ceai pt lactatie, am dat si peste unul "no more milk" care contine salvie, patrunjel si menta, deci probabil ar fi de evitat ierburile alea, eu nu stiam si menta proaspata chiar folosesc des si la salate/sosuri, acuma stiu sa o evit. www.vitamins.org/Earth-Mama-Angel-Baby/organics-no-more-milk-tea-caffeine-free-16-tea-bags-1-23-oz-35g.html?utm_source=googlepla&utm_medium=cse&utm_term=EMB-023&gclid=CJ--lLGXz7ACFYje4AodO1NqMQ" target="_blank">aici
pup gasca
CamiM spune:
Seara buna sau mai bine zis buna dimineata si las si eu o :)
Fleur multumesc tare mult pentru (re)primire
Biribu sper sa te lase bebe cateva zile sa respiri,dar punem si de niste motzate in caz de
Cami - mami de cirese de mai
30+
AMR 8+
ARUBA spune:
Neata fetelor, eu iar ma plang de nesomn, de data asta am fost "ajutata" sa ma trezesc de un vecin idiot care batea cuie la 6 jumate. Evident ca nu am mai putut sa adorm dupa ce am inchis geamul
In alta ordine de idei, go go go Diana!!!
33+
Kimmy spune:
Buna dimineata!Vin cu
Mai scot un rand de
Va multumesc inca o data pentru sustinere.Conteaza foarte foarte mult .Ieri am stat aproape toata dupa-masa in pat.Am fost vreo 2 ore pe afara cu Timi,dar ne-am plimbat incet.Oricum,si cu tot statul,a fost groaznic.Cred ca si de la control,dar m-a durut extrem de tare.Imi venea sa urlu la fiecare intoarcere in pat.Sa nu va mai povestesc cum a dormit .Sper din suflet sa fie mai bine azi,nu am de gand sa fac nimic.Sotul a zis ca la cum ma vede,nasc in curand.L-am rugat frumos sa nu cobeasca ca bebe a tare mica,si sunt departe de termen .Sunt speriata intr-un fel,si o sa fiu tare cuminte,pe de alta parte am asa un feeling ca nu se intampla nimic.Sper sa nu ma insele instinctul.
Pregatesc printesa de gradi,o duc,apoi ma pun sa dorm vreo 2 ore,ca sunt cheauna.
Va pup si va doresc o zi frumoasa
_
Mamica mandra 32+
Povestea noastra
muraturica spune:
Buna dimineata.
Diana, sper ca nu e prea tarziu pentru motate si ai nascut deja. Nastere usoara, bebe sanatos si refacere rapida.
Biri, sa inteleg ca acum ai si tu timp sa nasti? Galeria e si pentru tine daca se impune.
Felicitari pentru cele care mai stiti data nasterii.
Fleur, stai la racoare si pune poze sa decidem noi daca iti sta rau sau nu. Eu zic ca nu.
Ada, la multi ani fericiti si plini de bucurii pentru micutul tau. Bine ca plange pentru atentia ta si nu de altceva.
Delia, micuta Laila ce mai face?
Si eu am fost trezita tot de vecini idioti. Eu stau la bloc si aproape in fiecare dimineata ma trezeste vecina de sus care urla la copilul ei de 8 ani. E de-a dreptul isterica si nu inteleg cum se asteapta sa priceapa copilul ala ceva. Oricum arsurile si durerile de spate si articulatii ma omoara. Mi se intampla tot mai des sa raman intepenita de spate. Si pana nasc eu mai e.....
In alta ordine de idei...voi ati facut vaccin antitetanos? Mi-a zis dr. de fam de el ieri.
Mi-a zis si ca ar trebui sa iau calciu, dar fiindca am avut dureri si contractii ar fi mai bine sa discut intai cu ginecoloaga. Voi stiti cam ce cantitate de lactate ar trebui sa consumam in perioada asta? Dr. mea imi spune ca o cantitate suficienta.
M-am intans o gramada...
Va pup.
29+
Kimmy spune:
Am revenit de la gradi.
Ada o imbratisare mare de la mine!Sa-ti traiasca barbatelul,multi multi ani!Deja a trecut o luna.Tie probabil ti s-a parut o vesnicie,dar momentul in care o sa-l duci acasa se apropie cu pasi repezi!
Biri,ce bine ca ai terminat treburile!Sa-ti dea bebe putin ragaz,si apoi sa vina cand e el pregatit!
Felicitari pentru vestile bune de la controale fetelor!
Tot mai multe programari deja pe prima pagina.Ce palpitant!Sa vina toti bebelasii sanatosi!
Hai ca am terminat si de papat,ma duc la orizontala
_
Mamica mandra 32+
Povestea noastra
b_1403 spune:
Muraturica cu aceeasi problema m-am confrunta si eu acum 2 saptamani. Am sunat frumos gineco mea si am intrebat-o daca sa fac antitetanos si a zis ca sa ii transmit doctoritei, citez: Doar daca ai naste pe camp si ai taia cordonu ombilicat cu vreo segere ruginita de pe vremea razboiului abia atunci ne-am gandi la antitetanos pana atunci nu ca e periculos da contractii si poate declansa nasterea. Am incheiat citatul La fel si calciu mi-a dat si mie sa iau iar am sunat doctorita si am intrebat-o si a zis ca sa nu fac asa ceva ca si calciu da contractii. Am mare noroc de medicul meu ca e tanara si inca are rabdare cu pacientii ei, pe cand pentru medicii de familie nu gasesc scuze nu-i frumos ce fac, mie mi-a dat impresia ca vrea sa nasc mai devreme cu vaccinurile ei si alte prostii.
Am rezultatul la analize si se pare ca am o infectie urinara si va trebui sa fac urocultura sa vedem despre ce e vb. Offf. Gata fug sa pun picioarele sus ca is buchie de unflate.
Beatrice 32 + cu minune mica Maya Elizabeta
AMR 7
maria0408 spune:
Buna dimineata dragutelor. Tare buna cafeluta.
Diana, Biribu .... hai fetelor!!!! Sa aveti bebeii sanatosi si norocosi!!!!!!
Am vazut si eu pozele noi burticute frumoooose la intalnire, Fleur se vede o crestere evidenta a burticii de la 32 la 34 si apoi la 37. Ac.constatre pt. Danet, Daconst si Laura. Am vazut burtica la soare, se simtea tare bine nu Laura si Dana? Apoi am vazut si fetele mai scumpe la vedere Pusi ,Zizou . A.. si mamici cu pitici Michelle si Kummy. Sper sa nu fi omis pe cineva. Ali pe cand cu o poza inainte de nastere, nu mai vorbesc de Carmen si Muraturica care sunt datoare...
Pusi spune:
Neata buna fetelor,
Nici eu nu am prea dormit azi-noapte..m-am mutat din dormitor in living, si inapoi...nu am putut de cald..al meu sot dormea acoperit..deci eu sunt cea in calduri.
Diana, dupa cum vezi si azi suntem alaturi de tine, o inteaga galerie de burtici ..Te sustinem de la distanta. Sa dea Doamne Doamne sa decurga totul bine si normal.
Kimmy, cumintica azi, la pat...bebelina ta mai are de asteptat.
Fetelor,
Foarte frumoase pozele de la intalnire...asa da gravidute una mai frumoasa ca alta.
Ma tot gandesc de cateva zile la cum o voi alapta pe bebelina. Am o prietena buna, a nascut in februarie, ea l-a alaptata pe bebe in pozitia culcat, pe pat. Am vazut si la odiseea de mai-inuie ca multe fete adopta poztia alaptatului pe pat. Voi ce parere aveti? O fi mai comod cu perna de alaptat?
Ada, Delia21, asteptam poze noi cu piersicutele voastre.
33+
"E bine ca timpul care se scurge sa nu ne macine si sa ne piarda, ci sa ne implineasca". A.de S. Exupery