Bobocei de sept-oct 2012 (16)
Raspunsuri - Pagina 18
lulutza_1980 spune:
salutari burticutze !!!
Virginia_86 esti curajoasa ! stiu ca nu este usor in timpurile noastre sa devii mamica in romania ... mi se pare ciudat totusi sa nu beneficiezi de nici un fel de gratuitate ... apropo de medici , deja m-am calmat , sunt inumani si "magari" ...oi fi prea dura , cred , da tare nu-mi place ce se intampla ... si din pacate sunt predominanti cei nesimtiti iar cei care au cu adevarat merite sunt uitati ...
vorbeam chiar astazi cu cumnata-mea si imi povestea de nasterea ei la bacau ... saraca a stat in belgia pana in luna a 8-a si de frica costurilor de aici ( in jur la 4 000 euro cand nu este asigurare ) a plecat cu masina acasa in romania ... bineintes ca nu cunostea pe nimeni , nici un medic , asistenta sau ceva ... iar cand i-a venit momentul au lasat-o in travaliu mai bine de 24 de ore ... a nascut cu niste dureri groaznice , doar cu moasa , nu a vazut medic la ochi ... iar cand a venit momentul imbaierii copilului s-a ratoit la tantea care-i spala copilul cand a vazut cu ce cruzime il invarte si-l manevreaza ...a preferat sa-l imbrace ea , iar cand a ajuns in salon fetele i-au spus ca ar fi trebuit sa dea ceva si ea "..." , ca de nu se poarta groaznic toti ... saracuta ea avea ani buni ce cand traia in afara si nu stia povestea spagii ...si uite asa a suferit cu bani in buzunar fara sa aiba cea mai mica idee ca s-ar putea si altfel ( fara suferinte si cu zambetul pe buze ) !!!
felicitari mamicilor ce schimba saptamana !!!
27 +
lulutza_1980 spune:
corinuka_g nici eu nu am nici cea mai mica urma de colostru ... si duminica vom incepe a 29-a saptamana ( ce fericita sunt !!!) ...deci nu te ingrijora ... eu am citit ca exista posibilitatea sa fie mici scurgeri cum , la fel de bine , sa nu fie nici ce mai mica urma de asa ceva pana nu vine pe lume copilul !
27 +
carmen spune:
waw cat voi avea de recuperat la citit, sper duminica sa reusesc; ma bucur doar ca incepem sa avem activitate, abia astept sa citesc si sa contribui la derularea capitolelor. Acum am revenit la servici pentru 2 saptamani si chiar sapt asta a fost de groaza: dimineata servici si dupa amiaza serbari si alte activitati, asa ca sunt rupta, statul pe scaun e corvoada. Ma asteapta si un week end greu: bagaje pentru fete, pleaca in tabara si la bunici, cumparaturi pentru ele. Sapt viitoare sper sa ma odihnesc mai mult. Reviiiin, promit.
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004) +
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.
lulutza_1980 spune:
va citeam listele de cumparaturi ... nu am nici macar jumatate din ce e necesar ... inca astept reducerile ... si nici nu am cea mai vaga idee cand vor incepe - dar pana atunci mai avem de varuit si de schimbat mobila din dormitor ... sper sa fiu in stare sa-mi ajut sotul ; cu cat inaintez in sarcina , cu atat sunt mai greoiae in miscari ...
sper sa regasesc listutele in perioada in care voi avea nevoie ... stateam si ma gandeam - cred ca nu voi cumpara inca pompa / nu zic ca nu voi avea nevoie , doar ca nu as cheltui banii pe ceva de care nu sunt sigura - si cred ca la 2-3 saptamani de la nastere , de va fi nevoie cu adevarat am sa fac o plimbare sa-mi cumpar ce nu am deja ... poate nu voi fi in stare sa ies , nu stiu , dar sper sa nu fie tarziu nicicand sa mai adaug lucruri necesare...
27 +
Ramona_bm spune:
Wow, chiar ca v-ati mobilizat cu scrisul
Lulutza stai linistita ca nici eu nu am inceput cumparaturile... doar doua body-uri foarte dragute am luat cand am aflat ca e fetita si am adus de acasa valiza cu hainutele de pana la 1 an ramase de la Elisa pe care nu am apucat sa le impart.
De spalat/calcat si completat necesarul pentru Emma o sa incep abia din August incolo ca abia atunci vreau sa incep sa raresc zilele de lucru si sper sa fie la fel de cuminte si bb2 ca surioara ei si sa stea la caldura pana dupa 20 Octombrie
fericita de Elisa Maria (26.10.2010)
22+ Emma Andreea
www.pregnology.com/preggoticker80/330066/CCCCCC/My%20second%20little%20blondie%20/10/26/2012.png" target="_blank">asa creste BB2
danielabejan spune:
neatza fetele!
de mai bine de o ora tot citesc si ma bucur
azi si noi facem 26 de saptamani asa ca va invitam sa sarbatorim la racoare cu fructe si prajiturele.
noi nu avem nici un semn de productie la sani, nu ma dor dar sper sa am lapte pt bebe din belsug, de fapt sper sa avem toate.
cumparaturi noi nu am facut inca, de fapt am luat ceva minuscul pt ce avem in lista am luat 3 body si 3 costumase intregi cu maneca si 2 pachete de pampers nr 1 newborn, pt restul asteptam niste banuti care inca nu ni s-or virat pe card ca ne trebe vreo 1000 de lire pt tot ce tre sa luam pt primele 2-3 luni
eu nu imi pot impartasi pareri despre dr ca aici totul merge ca pe banda, vizite programate nu ti se spune decat sctrctul necesar, desi am un caietel in care completeaza toata lumea adik moasa si la ecografii, dar nu prea stiu sa interpretez rezultatele de pe acolo, pana acum ni s-a spus k suntem bine amandoua si speram sa nu primim altfel de raspunsuri, ca de altfel acelasi lucru il dorim tuturor.
produse pt bebe aici sunt total diferite ce stiu in schimb este ca sudocrem este foarte bun pt orice tip de iritatie arsura, rana , etc, ceea ce eu am sa incerc sa folosesc pt buric.
felicitari fetelor care au schimbat trimestrul si saptamana, multe sapt inainte, sa nastem toate la termen bebelusi super sanatosi si veseli.
multa sanatate si curaj tzitziri si mirabela.
26+
Ramona_bm spune:
Mami.Ilinca merci de pontul cu cosmeticele La Elisa am folosit si folosesc in continuare Sudocrem pentru fundulet si zgarieturi si produse Bubchen dar cred ca o sa le incerc si pe cele recomandate de tine ca la pret tot pe acolo se invart
Din cate am vazut distribuitor autorizat in RO este acesta: http://www.napati.ro/cautare/Bentley%20Organic/pag-1
Scuze ca nu nominalizez dar creierul meu este intro pasa mai proasta asa ca prefer sa iau pe rand fiecare graviduta
22+ Emma Andreea
www.pregnology.com/preggoticker80/330066/CCCCCC/My%20second%20little%20blondie%20/10/26/2012.png" target="_blank">asa creste BB2
Ramona_bm spune:
Am uitat sa scriu... la scutece noi suntem fan Baby Love. Cu Pampers fetita s-a iritat, Happy nu mi-au placut mie asa ca m-am orpit din testat si am ramas la Baby Love
22+ Emma Andreea
Ramona_bm spune:
Felicitari burticilor pentru noua saptamana adaugata la colectie
22+ Emma Andreea
corinuka_g spune:
ilinca multumesc tare mult de sfaturi!
lulutza sper ca macar vom avea lapte
si eu am fost sfatuita acuma sa nu-mi iau pompa de san...daca voi avea nevoie poate merge atunci sotul la farmacie sa cumpere..
burtici eu plec umpic, tre' sa merg sa platesc rata :(
va pupam, s-aveti discutii placute!
25+ Multumesc Doamne!