Bobocei de sept-oct 2012 (16)
Raspunsuri - Pagina 14
lulutza_1980 spune:
am sa raspund treptat la tot ce mi se pare interesant si mai presus la care ma "pricep" ...
apropo de lungime colului - eu sunt in prima saptamana din ultimul trimestru - URAAAA !!!! - si niciodata nu am stiut nimic de lungime , masuratori sau alte alea ...medicul meu mi-a spus doar ca e perfect si ca e suficient sa stiu asta ...deci nu stiu daca a fost mai lung sau mai scurt sau a avut ori nu modificari ... la inceput eram trista ca nu stiu amanunte , dar am ajuns la concluzia ca daca medicul ( in care -repet- am fffff multa incredere ) spune ca e ok si ca nu trebuie sa stiu mai multe , ma multumesc si chiar sunt mai relaxata ... la fiecare control (unde este prezent si sotul ), intai se povestesc rezultatele analizelor anterioare ( eu nu stiu nimic - rezultatele se duc direct la medic ), dupa care ma trimite la dezgolit si cantarit ; dupa toate masuratorile de rigoare imi ia tensiunea si imi face control ginecologic complet ... dupa aceea imi chiama sotul de dupa paravan si ne bucuram de ecografie ... in timp ce eu ma imbrac el imi face trimitere la analize si completeaza golurile noastre de informatii ... dupa care vizita e gata si se asteapta vizita urmatoare care e intr-o luna ...
in aceeasi seara ( de obicei vizitele le am dupa 17 seara ) cobor la cabinetul de analize unde fac "donatie" de sange si urina ... si asta e tot pana la urmatoarea ...
27 +
lulutza_1980 spune:
citesc cat va este de cald ... intr-un fel imi este dor de casa , de familie ...dar va spun ca ma bucur de o vreme perfecta ... maxima aici e de 20-22 grade , si asta doar 2-3 ore la pranz ... astazi spre ex au fost 17 si ploi cat cuprinde ... eu transpir respirand ( si de la kg in plus ) asa ca incep sa fiu mai mult decat fericita de racoare ...
nu plec de acasa fara plovar ... posibil sa nu il folosesc , dar mereu exista riscul sa ma ia frigul ...
daca reusesc va trimit o rfala de racoare !!!
27 +
lulutza_1980 spune:
aaaa am citit ce a scris virginia si asa mi-am amintit ...luni cand am fost la medic ( toate sunt perfecte ) mi-a dat raspunsul la analizele aste speciale de glucoza ... nu prezint posibilitati de diabet de sarcina !!! suntem ffff fericiti ... dupa spusele medicului asta era cea mai mare grija in ce ma priveste ...
si iarasi o chestie de care sunt ffff mandra e ca am luat doar 2 kg de la inceputul sarcinii !!! (ganditi-va ca aveam undeva muuulte kg )... mamanc f bine si f des ...deci nu tin nici un fel de dieta ; nu am citit niciodata nimic de genul - pentru a fi informata in vreun fel -
mananc 3-4 felii de tost la 6-7 dimineta si alea cu unt si dulceata si lapte ... pe la 9-10 o cafea ( eventual decafeinata - dar nu mereu - depinde cat de somnoroasa sunt )... pe la 12-13 o farfurie cu bors sau mancarica ...ceva consistent - si mananc pana nu mai pot , deci nu la portie ... pe la 14-15 cand plec la munca un fruct -doua (depinde ce foame am ) ...la 19-20 cand suntem amandoi manacam felul intai (ciorba sau ceva cu zeama ) si piure +carne sau orez cu spanac ...oricum iarasi mananc pana nu mai pot ...
si lovitura de final inghetata si asta in jurul orei 23-24 ...( cat cuprinde ) ...
astazi am vrut dulce si am mancat o ciocolata intreaga ...rusinica , stiu , dar ma mai apuca !!!
27 +
mami.ilinca spune:
Neata burticute,
wow cat de multe ati ajuns in trimestrul 3! felicitari ! Doamne ajutain continuare!
Lulutza: ce bine ca e alt sistem medical, aici nu-iasa, asta e. ce temperaturi faine aveti, treaba cu ploaia nu-mi place , aici sunt acum 26-27 grade. Nu vreau sa ma gandesc cat de cald va fi azi
ZI FRUMOASA
m_m51981 spune:
Buna dimineata fetelor! Nu am mai scris nimic pe aici de ceva timp,mie personal mi se pare multttttt mai simpul de comunicat pe FB, dar am zis sa mai intru si aici.La noi nimic nou,totul e bine, o sa fie baietel, noi vroiam fetita..dar sanatos sa fie.Va pupacesc!!!
PaulaFrida spune:
Neata burtici
Ce-mi place ca am avut ce citi azi dimineata
A curatat sotul filtrele la aerul conditionat aseara si i-am dat drumul,ce bine-a fost
E innorat la noi si sufla vantul,ce bine-ar fii sa ploua sa se mai racoreasca putin
Va pe toate si va doresc o zii faina
Paulafericita 25+ cu Roland
corinuka_g spune:
'neata burtici!
n-o sa repet ca era o atmosfera lesinata si ma bucur ca s-a inviorat forumu'
adina foarte utile listutele puse de tine! mi-am dat seama ca mai am de cumparat o gramada...pentru bebe am cumparat patut, carucior si hainute, iar pentru mine 2 camasi de noapte...cam atat...mai primim de la nasi tot felul, dar nu stiu cand..vroiam sa intreb cat de necesara e o poma de san? ar trebui sa am, nu?
despre pampersi...mi-au spus mai multe mamici din cluj ca cele de la pampers miros foarte tare si pe langa asta, daca bebe face mai mult/moale iese pe langa ..au trecut pe babylove de la dm, cica sunt mai bune...
kytana mie mi se fac pe areole niste punctulete, ca niste semne mici...cand dau cu unghia se desprind, dar nu de tot...intr-o noapte am rupt unul din greseala si a curs destul de mult sange...ce sunt astea? si sunt destul de multe...pentru sani, tot de la dm e buna crema multi-mam cu lanolina si vit.e..
saptamana trecuta am fost sa repet toxoplasma si am facut si o urocultura...initial mi-au zis ca tre' sa platesc 50+30 lei (cu bilet de trimitere!)...apoi m-au pus pe nush ce protocol si au fost gratis...va vine sa credeti? cate rahaturi se fac la noi... nu sunt fonduri, dar de fapt sunt..
cam atata am retinut
aaaaaa, azi am implinit 25s, facem cinste cu un fresh de fructe si o inghetata!
pupici la burtici si bebici!
25+ Multumesc Doamne!
Adriana_77 spune:
Buna dimineata burtici, felicitari mamicilor care au intrat in trim III, va anuntam ca noi astazi am implinit 28 de saptamani si dam de baut laptic sau suc de portocale, dupa preferinte.
28+ Bogdan Alexandru
PaulaFrida spune:
Corinuka,Adriana felicitari pt sapt schimbate
Si mie mi-au aparut semnele alea micute pe sani,dar le las in pace
Paulafericita 25+ cu Roland
veroboroda spune:
Buna, dimineata fetelor!inca o zi de canicula....bine macar ca vine we.
Anidaz, cu mare placere iti spun numele doctorilor; pe cel din braila il cheama Tovarnac, iar pe cel din Galati, datorita caruia am reusit sa raman insarcinata cu Biuta il cheama Botezatu.Eu personal am fost foarte multumita de ambii doctori.Sper sa le ajute si pe prietenele tale sa aiba un puiut.Eu am avut sinechie uterina(uterul lipit) totala descoperita la HSG, am suferit o interventie chirurgicala de dezlipire a peretilor uterului , tratament hormonal si in 2 luni de zile am reusit sa raman insarcinata.
In legatura cu durerea sanilor si pe mine ma dor si la fel ca si tine dimineata ma trezesc cu niste secretii uscate pe sani. Nu e nici o problema sanii se pregatesc pentru alaptat. Ai sa vezi ca daca strangi un pic sfarcul inre degete o sa curga un lichid galbui, e ceea ce se numeste colostru si va fi prima masa extrem de nutritiva pentru bebe, dupa nastere
Mami de printesa Bianca Elena(29.08.2007) si +24 saptamani