Bobocei de sept-oct 2012 (16)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corinuka_g spune:

multumesc paula!
adina ce-i protectia antitranspiratie pentru patut?

25+ Multumesc Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinuka_g spune:

ehehei memoria asta maica ..vreau sa va-ntreb ceva demuuult si am tot uitat: eu n-am nici o secretie la sani! nu colostru, nu nimic...de ceee??? cand apare? vad ca au fete cu sarcini mai mici si io nu..

25+ Multumesc Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

Neataaaa,azi vad ca se aduna nori si astept cu nerabdare cateva picaturi de ploaie.
Multumesc Vero,o sa le spun fetelor numele doctorilor ,poate poate au noroc de medici aducatori de bebei,cel putin cea din Braila,biata de ea a dat numai peste specimene nereusite pana acum.

Si daaa de aseara a inceput sa iasa un lichid incolor deocamdata din sani si asta ma face sa-mi dau seama ca se apropie tot mai mult momentul magic
Corina cred ca fiecare avem ritmul nostru,nu-ti fa griji,eu de exempolu n-am nici cea mai vaga umbra de vestita linie neagra,nici vorba de ea,iar sanii (mari de la inceput) nici ei n-au crescut deloc,folosesc aceleasi sutiene de la inceput.
Protectia antitranspiratie pentru patut este un fel de salteluta foarte subtire cu o parte din bumbac si una ca o burete fooooarte fin si subtire,am gasit-o din intamplare la un second -hand ,este noua si n-as fi stiut ce este daca nu intrebam,insa forma mi-a atras atentia ca prea se potrivea cu marimea unui patut.
Despre pompa de san parerile sunt impartite,posibil sa o luam si sa stea nefolosita,dar ma repet,prefer sa le am si nu-mi trebuiasca decat sa sa imi dau cu capul de pereti ,mai ales la inceput.

27+

Mihnea Bogdan

Mergi la inceput

Probabil si faptul ca am asteptat atatia ani sa am si eu copilul meu ma face sa vreau sa am de toate,tot ceea ce am vazut si la ce am jinduit cand in familia mea aparea cate un nou bebelus,si cand vedeam ca as putea sa dau sfaturi si idei ,care nu erau luate in considerare pe motiv ca de unde stiu eu ,doar n-am copii,cand in fiecare zi citeam odisee si povesti,informatii si tot ceea ce este legat de bebe,dar na taceam si inghiteam,iar acum...acum cand pot pune in aplicare toate astea pentru mine,credeti-ma ca nu ma pot opri,nu ma scot banii afara din casa,incerc zeci de variante pana o gasesc pe cea convenabila dar imi iau tot ceea ce cred eu ca trebuie sa am.

27+

Mihnea Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

Of, ce bine ca ati prins iar curaj si ne impartasiti gandurile voastre! Cred ca fiecare ar fi vrut sa mai scrie, dar vazand lipsa de activitate se gandea ca ce sa mai scrie, cand se scrie atat de putin. Iata ca se poate!

Mi-am amintit de ce am uitat ieri sa adaug:
Veroboroda: Si sotul meu e din Galati si cam o data pe luna mergem in vizita la ai lui. Chiar saptamana trecuta am fost de vineri pana duminica, dar avem cate ceva de facut, de intalnit cu diferite persoane si timpul a zburat. Poate in viitor ne vom cunoaste, mergem sa plimbam bebeii prin Gradina Botanica sau pe faleza

Of, dupa ce am scris mesajul de ieri seara si am stins calculatorul, mi-am amintit ca am uitat sa scriu vreo doua-trei chestii. Acum am scris una si degeaba ma straduiesc, ca nu le mai stiu pe celelalte. O las pe alta data, cu speranta ca imi vor reveni in minte!

Lulutza, Mlhaela si fetele care mai activati pe FB, chiar daca din cand in cand, ce vi se pare interesant acolo si nu e discutat aici, faceti-ne si noua un rezumat, va rugam!

Grainbow: Am o prietena care nu poate ramane insarcinata si a descoperit ca are probleme cu coagularea sangelui, doua mutatii, nu ma pricep, dar m-am gandit ca o ajut cu link-ul unde se discuta astfel de probleme, cine stie cum o ajuta ceva de acolo. Da-mi si mie, te rog frumos, link-ul actual cu forumul despre acest subiect, ca tu stii mai bine unde sa cauti . Acum zicea ca s-ar inscrie la programul national de FIV. Daca si despre asta sunt informatii utile, si mai bine. Astept orice fel de sugestii de la oricine. AnneMary, stiu ca si tu ai trecut prin FIV, daca crezi ca e vreun link util, te rog si pe tine sa imi sugerezi ce crezi de cuviinta.

Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE

23 +

Mergi la inceput

Felicitari tuturor celor care ati schimbat saptamana sau trimestrul,suntem urmatoarea odisee la nascut bobocei si ma rog sa fie unul si unul ,si sa ne mandrimcu ei din primul moment in care le auzim glasciorul.
Oooo abia astept momentul ala,desi imi doresc sa fie cat mai aproape de termen.
Apropo,visez tot felul de chestii urate ba ca nasc copilul mort si invie,ba ca mi s-a rupt apa,etc,nebunii,subcontientul lucreaza si temerile noastre sunt transpuse in lumea viselor.De cate ori ma trezesc asa ,multumesc lui Dumnezeu ca a fost doar un vis.

27+

Mihnea Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

La pompa de san va sugerez sa va documentati, sa va hotarati asupra modelului ales, asupra locului de unde e bine sa o cumparati si daca aveti nevoie de ea trimiteti pe cineva apropiat sa o cumpere. Mie nu mi-a folosit, la fel ca multe alte chestii. O sa va scriu si eu lista data de un pediatru care a venit la noi imediat ce am adus-o pe Iulia acasa. Nu ne-a placut de ea si nu am pastrat-o ca pediatru, dar am cumparat mai tot ce ne-a spus, ca eram nestiutori ce ne va trebui si ce nu si am zis ca asa e bine, sa fie in casa... Incerc apoi sa va spun cate nu am folosit, dar fiecare apreciaza cum face. Iau acum agenda si va transcriu indicatiile ei. Trimit totusi mesajul ca am zgatia pe langa mine si mai are obiceiul sa apese pe tastatura, sa restarteze calculatorul si nu vreau sa fi scris degeaba.

Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE

23 +

Mergi la inceput

Foarte bine Elfica,pune listuta sa vedem ce si cum.
Eu am azi program de tuns catelul,ii este cald si musai trebuie sa scapam de blanita

27+

Mihnea Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Virginia_86 spune:

Mihaela, noi inca nu suntem casatoriti...ne-am apucat de facut bebe la cateva luni de cand ne-am cunoscut deci nu as putea beneficia de asigurarea lui. Dar nu-i bai, stiam de la inceput cand am luat decizia de a face un bebe ca nu sunt asigurata si care va fi situatia, dar m-a deranjat ce mi-a spus doctora de familie (care ma stie de cand m-am nascut) ca nici nu se uita la mine pentru ca nu sunt asigurata. Vroiam doar sa ma ia in evidenta, eu credeam ca asa se face, nu m-am dus sa ii cer nimic. In plus eu stiam ca gravidele si lauzele au si ele dreptul la investigatii si servicii medicale.
In fine, nu mai conteaza...mi-am adus aminte de treaba asta dupa ce am citit mesajul scris de Elfica si m-am enervat de tupeul acestor doctori.

Va pup, fug la ecografie!

28

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Cu prenatalul, parerile sunt impartite. Adica sunt medici de familie care prefera sa dea de la 30 de saptamani pentru ca exista sansa, in unele cazuri, ca gravidele sa nasca la 42 de saptamani.E drept ca sunt putine cazuri, dar daca se intampla, ei sunt considerati responsabili ca au dat concedii prea devreme.
Si eu as fi vrut sa iau de la 28 de saptamani, dar am zis ca nu ma mai complic....mai am niste zile de concediu de odihna, firma oricum se poate sa se desfiinteze deci sa nu mai beneficiez efectiv de ele ci de bani in schimb, asa ca am preferat sa ma descurc asa pana la 30 de saptamani.

Cu medicii...eu am o prietena care a nascut in SUA. Prima sarcina aici, a doua acolo...a preferat clar sistemul de aici, din toate punctele de vedere.E si chestie de obisnuinta, dar ea chiar vroia sa isi vada rezultatele de la analize (acolo ii ziceau doar sec ca :e bine), nu a stiut niciodata nici macar rezultatul la DT sau masuri la ecografie....e clar ca e chestie de obisnuinta, dar ea stiind cum e aici, ar fi stat mai linistita daca stia cifre:)

Oana,mamica implinita de David Paul(17.09.2008)
28+

Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso

Mergi la inceput