Bobocei de sept-oct 2012 (16)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

Evident am uitat un lucru important pentru bebe:Pampersul.
Inca nu stiu de care sa iau.Toti pe aici folosesc Pampers original,dar pe mine ma omoara mirosul mi se par prea parfumati,insa daca ar fi cei mai ok,trec peste parfum,

27+

Mihnea Bogdan

Mergi la inceput

Eheee cu analizele la mine a fost o faza tare,fiindca unde este cabinetul medicului meu este si laborator de analize,si pentru ca nu aveau fonduri ,am mers la Arad si le-am facut,iar cand am dus rezultatele mi-am luat papara,dar na nu ma poate obliga sa-mi fac si analizele unde vrea el.

27+

Mihnea Bogdan

Mergi la inceput

Nu stiu ce saltea are patutul ce-l primesc ,dar si sora mea m-a sfatuit sa iau eu una de cocos desi e mai scumpa,mi-a zis ca este foarte buna si sanatoasa.
Mersi pentru urare mami ilinca ,am norocul sa fiu penultima dintr-o mare famile care va avea bebe asa ca imi ramane cate ceva de la fiecare .Mai am o sora fara copii ,ea va fi si mai norocoasa,

27+

Mihnea Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Virginia_86 spune:

Ce bine imi pare ca sunteti din nou active pe forum!
Eu vin cu vesti noi, am facut testul de toleranta si a iesit bine, insa doctora mi-a zis ca am cam mult lichid amniotic. Ce inseamna asta? Ma mai duc maine la ecografie, am emotii....
Vai Elfica ce m-am inflamat cand am citit ce ai scris de medicul de familie, n-am inteles...analizele alea le deconta ea din buzunar? Mor pe astia...oricum eu am o problema cu medicii de familie,a mea mi-a zis ca nici nu ma baga in seama pt ca nu sunt asigurata, ce daca sunt gravida si teoretic am si eu drepturi.
Ma bucur ca scrieti despre tot ce ati cumparat sau aveti de gand sa cumparati pentru ca asa ma inspir si eu de la voi.
In alta ordine de idei, sa aveti grija maine ca am inteles ca e cod portocaliu de canicula.

28

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Multumesc ca v-ai gandit la mine, sunt bine, am fost cateva zile la socrii mei pt ca la noi e cald si nu am vrut sa stau singura, mi-a fost cam rau intr-o zi si eram si singura, m-am speriat putin. Luam Gynipral si de asta, plus ca tens mea e 8/5 iar pulsul 100, ce sa mai spun de caldura...

Contractii nu prea mai am, am luat magneziu de 300 mg/zi, v-am spus ca aveam lipsa la analize. Acum mai iau cate un no-spa la nevoie. De luni m-as duce la serviciu sa vad ce mai predau din activitate ca de acuma oricum nu ma mai duc mult timp, am si concediu si apoi prenatal.

Am ramas in urma si de data asta, asta e motivul pt care eu nu prea raspund, plus ca fi-miu daca ma vede la calc, vrea si el jocuri si uit tot ce am citit. Nici nu ma supar daca nu mi se raspunde, inteleg situatia, daca e nevoie mai intreb odata.

Ma bucur ca suntem mai active aici, am mai spus ca eu pe FB nu scriu, nu-mi place acolo.

Of, tre sa avem mare grija cu caldurile astea, tare greu le mai suport...

Azi eram la masa si eu de cand is burticoasa, mananc cu pofta, iar fi-miu ma intreaba: "esti sigura ca nu de la mancare ai burta asta? Ia vezi poate in septembrie de ziua mea nu imi aduci pe bb si doar te-ai ingrasat..." ce sa mai spun...

*****************************************Mirabela, mamik de pitic DAVID STEFAN (21.09.2006)
Povestea nasterii lui David
sapt. 27

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mlhaela spune:

Oau ce-mi place! In sfarsit activitate pe forum! Problema e ca nu prea mai tin minte tot ce-am citit!
Virginia, nici sotul tau nu e asigurat? Am vazut la stat cand m-am dus la medic ca se poate si pe asigurarea sotului sa beneficiezi de aceleasi drepturi. Intereseaza-te!
Mirabela, baietelul tau e un scump! Inseamna totusi ca-si doreste fratior daca ii e teama ca doar te ingrasi in loc sa-i aduci fratiori!
Ma bucur c-ati postat pe-aici ce-ati cumparat pentru bebelasii vostri. Eu inca n-am cumparat nimic nimic, de saptamana viitoare vrem doar sa ne apucam sa-i facem camera.
Mamicile cu experienta, nu faceti o listuta cu tot ce avem nevoie in primele luni de viata, sa ne orientam? Adica eu ma uit la lista lui Anidaz si constat ca de olita inca n-avem nevoie, de scaunelul + masuta de papa inca n-avem nevoie. As vrea sa ma axez strict pe ce-avem nevoie la inceput, si pe parcurs sa-i mai cumparam.
Pupici multi si ma bucur ca suntem din nou active!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami.ilinca spune:

Citat:
citat din mesajul lui anidaz

Evident am uitat un lucru important pentru bebe:Pampersul.
Inca nu stiu de care sa iau.Toti pe aici folosesc Pampers original,dar pe mine ma omoara mirosul mi se par prea parfumati,insa daca ar fi cei mai ok,trec peste parfum,

27+

Mihnea Bogdan

la inceput am folosit pampers ,apoi am devenit fani Libero,;sunt clar mult superiori dpdv calitativ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami.ilinca spune:

-o sa incerc sa fac o listuta, din ce imi amintesc, dar e inca devreme cred eu :)sper sa va ajute un pic, dar in final fiecare mamica decide si nmai ales constata pe propria piele ce ii este de folos si ce nu

-mult mai important mi se pare sa cautati din timp un pediatru bun si sa nu va bazati pe medicul de familie care are competenta de pediatrie , diferenta e uriasa .Noi am avut mari batai de cap la capitolul asta

seara buna burtici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_rainbow spune:

multumesc mult de urari, fetelor!

eu am cumparat o gramada de hainute desi mi-a spus mama ca imi aduce mare parte din romania de la Lucas. acum am anuntat-o ca nu mai este nevoie pt ca am deja ft multe cumparate de mine . in schimb mi-a trimis patutul ca sa nu mai dau banii pe el. era nou si Lucas l-a folosit doar 4 luni. este de lemn cu saltea de cocos. acum vreau sa-i cumpar alta jucarie muzicala pt deasupra patutului pt ca Lucas a stricat-o. lenjerie avem cu tot cu aparatori, pernuta, pilota etc....tot ce trebuie. cadite am, am fost in real cu sotul si ne-a placut una mult, cu suporti, furtun etc, nici nu avea pret dar tot am luat-o. am dat 45 de euro pe ea, dar nu-i bai. mai am una mai mare de la Lucas, tot cu suport, el nu o mai foloseste, dar o voi pastra si pt cel mic. am si un suport pt schimbat bebele care se poate pune pe patut, l-am pastrat si pe ala.

acum mai am de cumparat pt bebe biberoane, suzeta si carut.
pt mine mai caut inca pijamale\camasi de noapte pt alaptat (sper de data asta sa reusesc), pompa am in ro, mi-o aduce mama si daca imi va trebui voi lua una electrica, dar nu vreau sa dau banii degeaba pe ea deocamdata. mameloane de silicon am avut si la Lucas, nu le-am folosit niciodata, dar cred ca le-am aruncat asa ca voi cumpara altele. si mai am nevoie de niste chiloti normali, mi-am cumparat doar 3 perechi, dar imi mai trebuiesc vreo 7-8 perechi :))))). cam astea ar fi in mare, astept sa merg in vizita la maternitate sa vad ce e pe acolo. am mai fost internata in spitalele de stat nemtesti la sectia gineco, atunci cand am pierdut sarcinile si este ca la privat in ro, asa ca nu cred sa-mi mai trebuiasca ceva

Gabrielle, mami de Lucas (14.10.2010) si 29+

2 ingerasi in ceruri, opriti din evolutie la 12 si 16 saptamani
mutatia MTHFR C677T heterozigota si mutatia MTHFR A1298C heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulutza_1980 spune:

buna seara burticutze !!!
sunt vreo doua zile de cand nu intru , ca am vazut ca e destul de putina conversatie ...dar astazi , nu-mi vine sa cred !!! se recupereaza si inca bine !!!
promit sa scriu cate ceva in fiecare zi , chiar daca nu am noutati ; pur si simplu pentru ca asa mi se pare ok , sa ramanem pe aceeasi lungime de unda !!!
pe fb nu am intrat de cateva saptamani bune si atunci pentru ca am "descoperit" efectul omega3 ; dar am reluat subiectul si aici pentru fetele care nu au deloc legaturi cu fb !!!

27 +

Mergi la inceput