Fluturasi dragalasi de mar-apr 2011 (10)
Raspunsuri - Pagina 16
catank spune:
ailed, Doamne ajuta sa fie bine!Sa te faci bine! Ei sunt tare, ...(vb lui mama soacra, ca balega la soare)...Incerc sa ma descurc asa cum imi permit...si sa fiu multumita! Multumirea de sine imi da putere sa-i iubesc pe toti din jurul meu!
catank spune:
roxy, ai dreptate..noroc cu fetele de aici, cu voi...Multumesc ptr info legat de cremute
madutza Multumesc ptr sugestii!Abia astept sa te vad ''echipata'' de nunta
roxy_s spune:
ailed dar cata sare poate sa aiba apa plata? eu zic ca tot ar fi mai buna decat aia de la robinet, aia mai are si alte porcarii totusi nu cred ca de la inghetata.....
catank daaa, bine faci ca iei totul asa, asta ca sa nu albesti repede, bine zis. orium imi place felul tau, ti-am zis. ca multe erau duse pana acum....chiar ai reusit sa impaci pe toata lumea cat de cat. asa-i si cu sotul, este mama lui, muncesc impreuna, fac planuri....dar stii cum este, din afara lucrurile se vad altfel. de aia nu trebuie comentat prea mult pentru ca fiecare stie cum stau lucrurile in familie, nu? asa ca nu mai comentez, promit
Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria
Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)
catank spune:
roxy, esti simpatica tare!Te ador!
Am atasat foto cu I de la baia de ieri si azi in copaita ca spre rusinea mea nu am apucat sa-i luam piscinuta. Maine mergem la un banchet, si musai ajung in dedeman..am inteles ca gasim.....roxy, piscinuta ta mi-a placut maxim...Mi-a soptit o pasarica ca s-ar gasi in dedeman....merg maine sa vad
Merg sa fac una alta....
Aaaaaaaaa roxy, esti tare cu titi....eu nu am nici o sansa prea curand, recunosc ca nici nu ma stradui...ptr ca nu-mi doresc inca...mai pe toamna asa....Bravo!
roxy_s spune:
miki ce dulci sunt Andra si Vlad au crescut, Andrei i-a crescut parul, s-a mai carliontat, Vlad asa barbatel bine facut este.... chiar ca-s bulanosi amandoi ce mai casca Andra Vlad are niste dintisori asa micuti si frumosi si ce bronzati sunt amandoi Andra este asa delicata si cumintica, Vlad mai nazdravan
catank eu am gasit in Real piscina, asa faina este....m-as fi bagat si eu in ea tare mult ii place in ea
cu titi...daca mi-am propus o sa reusesc repede. nu vreaui sa ma lalai prea mult deja gata, simt eu ca este momentul acum, lapticul oricum a scazut frumos, nu am sanii umflati sau mai stiu eu....buburuza este mare deja....vreau sa pot pleca si eu serile fara sa ma gandesc ca alaptez si sunt tare multumita de cat si cum am alaptat-o.
roxy_s spune:
merg s-mi fac manichiura, sa ma pensez si sa ma aranjez ca maine ies cu prietenele in oras la terasa tati sta cu buburuza
roxy_s spune:
catank ce scumpa este Ioana cum se balaceste ea acolo si filmuletul este super, buburuza este ca un pestisor oaaaa ce fain este acolo la umbra la balaceala lasa ca etse buna si baliuta aceea
madutza_bra spune:
hello!
am intrat la raport..dar nu prea am ce raporta
Dimineata cand se trezeste cata iesim afara pana la 11 cand se umple curtea de soare (pana atunci avem umbra), apoi ne jucam in casa, papa cata si se culca. Dimineata asta am facut cu Cata primul drum pe jos mai lung..pana la uin magazin de langa noi..am mers in ritmul ei, am admirat copacii mari .."mane"=mare...am vorbit cu cateii "am-am", tot treceau masina pe langa noi ne urcam pe trotuar cand veneau..printre masinile parcate si la un moment dat a vazut o masina departe si a spus"mina" apoi m-a tres de mana sa ne urcam pe trotuar. La ea mingia si masina se pronunta la fel
Este f iritata pe bucisoare spre marginea de sus a pampersului, nu la fundulet si nu mai stiu cu ce sa-i dau. Aveti ceva idei? ii tot dau cu Bepanthen si galbenele dar nu rezolv nimic . Sudocrem nu am ..dar parca nu as cumpara ditamai borcanul acum...Azi am tinut-o in chilotei toata ziua ca sa respire pielea mai bine acolo...a facut 2 pipi si un caca in chilotei si de fiecare data dupa ce facea venea si spunea ca a facut caca..chiar si la pipi...probabil ca in pampers senzatia de ud o simte doar la caca...
Hai ca am avut de zis cate ceva
strumph, da sunt gata de party, stiu sigur ca ne vom distra pe cinste sper doar sa nu ne topim de tot de caldura . La mare, da, in iulie plecam, pe 23
miki, sanatate multa tie si copiilor. Sper sa treceti repede si usor de operatie. Sa ai la tine dupa operatie iaurt, budinca, ceva puire subtire ca sa poata manca usor si apa de preferat din pahar ..de evitat paiul sau sticlutele cu "tuturoi" pt ca apa tasneste exact spre gat . Sa iei pijama subtire si eventual perna/plusul preferat. Se iei Nurofen sirop pt ca ei ii fac un calmant doar la iesirea din operatie, apoi va tb sa-i administrezi tu. Inainte de operatie ii vor da un sedativ usor..care il va ameti dar nu il va molesi deci va tb sa ai grija sa te ti dupa el sa nu cada si sa se loveasca, putere va avea dar va fi ametit. Nu tb sa manance si nici sa bea nimic in ziua operatiei, nici macar o gura de apa . Cand l-am opreat pe Cristi erau multi copilasi operati de dr Ursuleanu si multi care intrebau de el/ea. Noi l-am opreat la prof Dan Gheorghe. Daca imi mai aduc aminte ceva iti mai spun
catank, ma bucur ca ai vb la gradi particulara si ca esti/sunteti multumimiti de decizie
roxy, sa sti ca si mie acum imi sta gandul tot la bere rece , dar eu nu beau niciodata cand sunt copiii
yasmi, de marti ma voi gandi la tine si te voi invidia
delia, ciudate rau umflaturile aste al tine...te pup si Sanatate multa!
va pup pe toate fetele!!!
roxy_s spune:
viss acum am vazut ca ai pus si tu poze noi. ce scumpi sunt bebeii ce mai rade Sonia, este mereu cu gurita la urechi ce tricicleta faina ai luat cu 2 locuri, nici n-am vazut asa.
imi place poza cu Sonia cu limbuta scoasa si ce se distreaza ei pe leagan. tare frumosi sunt cum se joaca impreuna, se iau de manute...
MaryM85 spune:
BUNA! Of ce calduri frate te topesti, nici sa mananc nu pot doar beau apa. Roxy sa iti fie de bine berea, eu una nu mai beau pe caldurile astea, am baut azi juma de pahar si am ametit rau.