Fluturasi dragalasi de mar-apr 2011 (10)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

astept sa se culce L sa ma pun sa scot toata salata din gradinuta, sa nu o mai vad ...ca m am saturat de ea....nu mai pun eu atata salata la anul...si mararul iarasi....sa il pun la conge...si sa imi pun seminte de basilica....

ieri ca necaz ca nu am gasit nimic din ce vroiam m-am pus pe copt si facut dulciuri... asa ca azi balotez....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

catank iti spun pe scurt si parerea mea: nu o duce la camin/cresa e stat. lasa fata cu buni (daca buni e de acord sa stea cu ea) sau mai ia o tanti sa o ajute pe buni (un fel e bona ) cateva ore . lasa fata sa se simta in sanul familiei, protejata,ocrotita,iubita. si ce aca este rasfatata?? preferi sa o privezi de toate astea si sa o stii acolo ca sta intr-un patut plangand sau sa te gandesti daca a mancat, daca este schimbata....etc...
iar la toatea aceste avantaje , de a sta acasa, in familie mai poti adauga si cel mai mare ATU al vostru, cum ai spus si tu, in cea mai mare parte a timpului (cateva zile pe sapt) vei fi si tu acasa.
sa stii ca, copilasii, nu socilizeaza de la varsta asa mici, ci in jurul varstei e 3 ani.
tre sa plec....trage juniorul pantalonii de pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

Ziua buna!

Miki, sa-ti dea Dumnezeu sanatate! Cat de ingusta pot fi uneori la minte...Avem o singura dragi particulara...acesta

http://www.youtube.com/watch?v=wXTUpeMfbUs

si spunadu-mi ca pot suna si intreba daca primeste si bb 2 ani, asa am facut. Am sunat, am dat peste dna director ...au o grupa de baby 6 copilasi, si pana la primavara in 1 aprilie sigur ma primeste. Mai mult decat atat au taxa fixa, insa...i-am spus ca sunt cine sunt,(chiar daca locuiesc in deal) si imi permit sa merg la servici 2-3 zile maxim si as vrea ca in aceste zile sa vina si Ioana la gradi. Mi-a raspuns ca daca stabilim de la inceput nr de zile pe saptamana imi va face o reducere considerabila Ce mai conteaza....ea s-a oferit, eu i-am afirmat doar faptul ca nu as veni cu I in tgv special ptr gradi in zilele in care eu nu am treaba

Ma asteapta in august sa stabilim una alta....uraaaaaaaaaaaa

bb_yasmi, ai mare dreptate...dar...mereu exista un dar... hai ca acum e mai ok la privat, nu m-as fi gandit ca primesc bb la gradi. Ce inseamna lipsa de experienta

Revin!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ailed_dota

Neatza yasmy!

azi m-am sculat cu ochiul drept umflat si rosu, drept care m-am automedicat cu tobradex...yvy, viss am facut bine, nu?

mami de fete frumoase:

MARIA si ANDRA si de ingeras

Fluturasul norocos Andra-Simona(Dodo)

Neata! M-ai inebunit tu pe mine...de la ce sa fie?nu cred ca de l ainghetata...dar de la ce ar putea fi??
Ai mare grija, sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Strumph, numai sunt la dieta de slabit, deocamdata sunt la fara sare datorita prednisonului care mi l-au dat la spital pt dezumflare, si deocamdata fara lapte si derivate, oua, peste si nuci de tot felul... de sambata incep sa intoduc cate una ca la bbi si vedem la ce reactionam, daca reactionam....., asta e... oricum de o saptamana iau ca, mg, zn si vit c, ultimele 2 cica ar creste imunitatea, deci daca nu le luam......
oricum am constat ca glicemia seara la spital dupa ce mancasem toata ziua era super vreo 95 si eram si in stare de stres.... macar una e buna.... uite acum am venit de afara si am papat niste smochine cu miere... faza misto ca de baut beau apa de la robinet, ca apa plata are sare
miki, Doamne ajuta! oricum se va vedea diferentza dupa operatie, frecventza racelilor va fi alta..
catank, ma gandeam la voi dimi, esti tare mami, fa cum simti tu..... din cand in cand poti sa o lasi cu buni, dar nu pe camp la fan sau alte alea...
yasmy ce ai facut bun? eu tocmai am gasit o rochitza cu 4 euro..... Ma duc sa verific retetele de post sa-mi fac si eu ceva....
deocamdata in plan este o salata de fructe....

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miki1979

neata dragelor,
catank eu nu pot crede ca nu exista o cresa privata in tgv..poate ca nu ai aflat inca de ea, mai intereseaza-te..sunt gradinite particulare care accepta si copilasi mici..eu asa as face, as duce-o macar la program scurt..dar soacra ce parere ar avea de cresa ? n-ar lua-o ca o ofensa ? trebuie sa pui in balanta tot, daca merita sa-i superi..pana la urma ioana va creste invatand de la voi si pe urma completand de la bunici, prieteni, rude..

aseara am fost cu vlad la ORL, o sa-l operam de polipi pana la urma..am ajuns la un doctor care imi inspira incredere..cred ca in 2 saptamani vom face interventia..

mami de 2 prichindei

Dupa cum am scris mai devreme, am luat actiune, . Aici in tgv sunt 5 crese de stat si o gradi particulara...la gradi de stat sigur nu primesc copilasi mici 2-3 ani. Cunosteam acesta gradi dorothy, insa m-am gandit ca e buna ptr I in viitor, citind pe site ca e ptr copii de 3 ani. Ei...uite ca sunai si am dat peste cine trebuie si m-a asigurat ca va fi in regula.
Decizia este a familiei (tata plus mama)... bunicii inca nu stiu, dar va asigur de faptul ca nu am facut aceasta alegere ptr a o indeparta pe I de bunici (sa vreau si nu am cum, este inevitabil, nici nu mi-as dori...Doamne fereste!)ci pur si simplu ptr bunul si firescul mers al vietii...tocmai sa evitam conflictele...nu sunt genu. Aaaaaaaaa ca se va inbolnavi, ca voi mai pleca prin deplasari 2-3 zile...etc, cu siguranta o voi lasa cu toata increderea la bunici, in rest...in viata de zi cu zi as vrea sa stim fiecare unde ne este locul. Desigur ca ii vom anunta si pe ei la timpul potrivit...mai avem pana la 1 aprilie...nu au de ce sa se simta ofensati...nu pleaca in armata...ci la joaca... Acasa nu ar fi facut aceste activitati...
Sunt multe de spus, insa...sunt multumita ca suntem asa cum suntem. Ne respectam deciziile, chiar daca nu suntem pe aceeasi lungime de unda... Cum altfel?!

Curaj cu piticu, ...Doamne ajuta sa fie bine!

Multumesc tare mult miki!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui strumphitza

Buna dimineata !

Catank m-ai facut sa rad cand ai spus de soacra si de copilasii ei ce si cum fac la varsta asta, dar na... fiecare cum ii creste nu? mie imi place ca esti diplomata si tare pe pozitii you rock girl!!!

Neata!
Ei strumphy, ma stradui...altfel eram divortata de mult. Recunosc faptul ca in ciuda faptului ca sunt zodia pesti, ma consider un berbecut incapatanat...ce-mi propun aia fac.... Nu sunt socrii-parinti rai, nici copiii, dar cred ca in situatia mea plecata de la 14 ani de lanaga parinti, vad viata altfel, ... de aceea ii si inteleg...

Ma bucur ca ai dormit bustean, ...pup doua strumphite una mai motata ca cealalta

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui irinuca05

Hello!
Delia, ce noapte ai avut!!! Astazi sa prinzi fiecare minutel de somn impreuna cu Andra!
Catank Maricico, nu-ti mai face atatea grij! Inscri-o la cresaSi o duci acolo. Va sta destul de putin, uar daca ceva nu va fi in ordine , iti vei da seama din comportamentul Ioanei. Eu cred ca asta e cea mai buna varianta pentru voi.
Eu nu o duc la cresa, pt ca serviciul nu-mi permite sa profit si de timp petrecut cu ea. As ajunge acasa dupa ora 19, mi-ar trebui si o bona sa aiba grija de ea inte 16 si 19. In schimb vinerea termin pe la ora 15, deci as putea petrece cu ea un weekend intreg.
Avem si noi probleme cu munca la tara. Sunt in tratative cu soacra sa-si caute o femeie pt curte, ca nu are cum sa stea si cu daria si sa si munceasca. Mi-e teama ca ar fi in stare sa munceasca cu daria in brate sau noaptea cand doarme dari:)
O sa fie bine pentru noi toate, important este sa fim impacate cu alegerea pe care o facem!
Grea e meseria asta de mama!

Mami fericita deDaria (8.04.2011)

Irinuca, m-soacra nici oameni la munca nu-i accepta, ...la mine vin frecvent ptr ca sotul nu face fata... Mai nou, taie singur pomii(si nu sunt putini, inainte aveam o echipa de 10 oameni si in doua zile maxim erau gata toate locurile, acum l-au imbrobodit pe al meu sot sa ii taie el)Mai am discutii cu al meu sot din cauza asta...munceste f mult...si ptr ce? e viata asta asa cum e...in fine... M-soacra munceste cat 3 barbati la un loc, ffff mult...orice face, ...respira la 2 cafelute pe zi cu vecinele si are 1 sau doua telenovele..in rest munca, munca....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

neata fetelor

stau si eu la o cafeluta cu voi. am fost afara de la 8. am venit, am papat si acum asteptam somnicul azi vreau, pentru prima oara, s-o adorm la pranz fara titi, sa vad daca-mi iese. ca de 2 seri face nani fara titi, deci a mai ramas titi de pranz si gata
dar asa greu imi este, parca simt un gol in stomac cand o adorm si vine si imi arata ca vrea titi, ma mangaie, ma trage de pijama.... dar asta este, trebuie s-o facem si pe asta. ma bucur din suflet ca am reusit s-o alaptez pana acum.

strumphitza eee...deci si tu ai baut bere multaadevarul este ca pe asa caldura merge bine o bere rece alta bautura cu alcool nu-mi place. nici macar afinata nu mai beau si ce pofta mai aveam bine ca a dormit piscoata toata noaptea

si Anastaisa vad ca doarme toata noaptea de 2 zile de cand nu-i mai dau titi seara. care o fi chestia, ca nu inteleg? ca de vreo luna cred, incepuse sa se trezeasca noaptea pe la 3-4...

ailed ai niste idei si sfaturi super practice am aplicat-o si eu pe aia cu caltitul biberonului cu apa rece sa nu mai miroase a detergent de vase l-am spalat bine, l-am clatit bine cu apa fierbinte si la urma cu apa rece. acum am si eu treaba cu bibe nu-mi place dar asta este.

bb_yasmi ce ai mai facut bun? dar ce cauti si nu gasesti? salata poti s-o trimiti la mine ca eu niciodata nu ma satur de ea, este preferata mea salata verde.....
bine, nu trebuie pusa asa multa pentru ca se imbatraneste, trebuie consumata repede. am vazut asta la soacra-mea ca si ea cand o scoate ne da o groaza, zice ca sa n-o mai lase in pamant prea mult ca devine amara.

catank vezi ca ai gasit? ce bine ca sunt fetele aici...mai un sfat, mai o chestie.... noroc cu miki
ma bucur ca ai gasit ceva particular. este mult mai bine.
alehiam nazdravana mica. mi-ar place sa ne vedem cand mai vii prin Brasov sau pe langa

pana am scris eu mesajul asta (am inceput sa-l scriu la 11.30) Anastasia a adormit cu titi, normal. n-am reusit fara. asa plangeeeee.....
este o calduraaa....

mamicile si fluturasii.

Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

ce faceti fetelor?

ncatank si eu sunt ingrozita de crese....eu pana la 3 ani nici nu ma gandesc s-o duc. mi se pare prea mica, la noi nu sunt ca lumea cresele, sunt tot felul...nici nu ma gandesc. nu stiu ce sa te sfatuiesc. bine faci ca te sfatuiesti cu soacra dar tu fa ce simti nu ce zic altii. cum crezi tu ca este mai bine pentru Ioana.
dar nici cu asa soacra n-as lasa-o. pai hai s-o creasca ea si tu sa fii de bibelou nici nu as sta la discutii. cu soacra clar nu, mai bine la cresa si nici nu mi se pare prea normal, sa zic asa, ca sotul si sora lui sa fie asa dependenti de socrii. de ce sa se duca prima data la ei? tu si Ioana sunteti familia lui acum, pe primul loc. intai voi apoi restul.... prea posesiva soacra, asa-i, i-a invatat prea dupa fusta ei, mamosi....auzi, sa le tina si actele...dar ei nu sunt in stare? na, mi-am zis si eu parerea, nu te superi. imi place de tine ca tu esti altfel, te-ai tinut tare, nu ai acceptat ajutor si mura-n gura, sa vada ca depinzi de ea. ai facut totul singura, bravo tie. asa as fi facut si eu

merg sa vad ce-ati mai scris.

toate mamicile si fluturasii.

Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Ce periculoasa esti! M-ai facut sa rad grozav, ...si daca se duce la m-soacra mai intai care e problema?...Eu recunosc ca as fi mers la sot inainte, dar e problema mea...na..Hai mai Roxy, eu iau viata asa mai in gluma...ce vrei sa albesc? Si apoi e mama lui, ...pun si ei tara la cale ptr a doua zi...ce mai muncesc, una alta... bine ca nu fac parte din ecuatie Eu sunt necunoscuta

Mergi la inceput