Fluturasi dragalasi de mar-apr 2011 (10)
Raspunsuri - Pagina 17
MaryM85 spune:
Imi vine sa sparg calculatorul asta, dar mai am nevoie de el, nu mai pot sa descarc fotografiile, nu merge sa instalez CD de la camera. asadar nu pot pune foto!
miki1979 spune:
neata cafeluta ? cine doreste, cine pofteste ?
madutza, multumesc de info cu operatia..o sa i-o fac in privat, la clinica acestui doctor..sper sa fie conditiile mai bune si sa aiba ei de toate.. oricum o sa mai aflu detalii de la dl doctor..
roxy, au crescut intradevar copilasii..la vlad mi se pare mai evident, pare un barbatel..uneori ma apuca melancolia si imi dau lacrimile in coltul ochilor cand il vad asa mare dar imi revin repede, ca o da pe bebeluseasca lui si imi dau seama ca totusi nu-i asa mare..
nu mai stiu cine zicea, parca simo, ca pare ca se inteleg bine.. pare, intradevar..din pacate, inca are crize de gelozie, momente cand o respinge, dar si momente cand se joaca frumos cu ea si o iubeste..statul in spital agatat de gatul meu non stop i-a accentuat cred sentimentul de acaparare, ma vrea numai pt el, abia abia a inceput sa accepte sa o iau cate un minutel in brate..dupa cateva crize, cred ca suntem pe drumul cel bun si isi revine
sper sa rezistati pe caldurile astea, eu la servici nu prea simt..
o zi frumoasa si fierbinte
bb_yasmi spune:
buna dimi
delia cum mai esti mami??
simo, gata bagajele?? cand plecati?
mada, cum mai este cata?? sa stii ca sudocremul este fff bun si pt julituri, lovituri , usuca ff repede. eu il folosesc la I cand are vreo julitura. borcansul este mic.
cami, voi ce mai faceti??
roxy, imi cautam in nod special costum de baie :( . distractioe placuta diseara!! eu sunt happy ca am gasit o tipa aici la cateva case careface mani/pedi, pune unghi false, tunde, epileaza, etc, etc apropo roxy, de pensiunea unde mergem, ca spuneai ca vreti si voi, sa stii ca prietenii nostri si-au facut deja rezervare, tot acolo, pt luna august. au negociat la pret, deci sa stii si tu
roxy, delia, pai am facut o budinca de orez cu sos de zahar ars, merdenele cu telemea si cornulete cu gem de gutui
catank, eu imi sustin parerea, dar ma bucur ca ai gasit o solutie care sa te multumeasca. eu sincer, chiar daca si mama mea are uneori niste ideei sunt ferm convinsa ca mi-ar ingriji si iubi copilasii de o mie de ori mai bine decat la orice gradi. este superba I!!!!! daca l as fi pus pe L in cadita fara in 2 secunde era cadita cu tot cu apa intoarsa invers.....:)))
strumf, voi mami ce mai faceti???
andreea, pregatesti si tu bagajul?? sau momentan numeri zilele??
deea, ce mai face anna nazdravana???
spiridusha ai inceput greturile??? ai ajuns la dr?
alina, pisuc mai aveti asa putin......
mary si noi tot fara pampi stam prin curte.....e mai greu dar macar se aerisesc si ei putin si uite asa se mai dezvata de pampi. mai putin si te sarbatoresti....cum te petreci?? ma intrebai de mare, la jupiter mergem, avem rezervare facuta la vila larisa.
miki, sunt minunati copialasii!!! si ce bine seamana intre ei!!! ai aceleasi trasaturi, gurita, nasuc
viss sunt superbi gemenasii!!!! minunati!!! sa folositi trici cu mare placere! chiar nu am mai vazut pana acum trici de gemeni...
ally voi nu mai ziceti nimic???
restul fetelor care erati mai active ce faceti?????????????????????????
strumphitza spune:
Morning!
un espresso triplu pentru mine sau direct in vena unu dublu dupa ce m-am bucurat ieri ca nu s-a mai trezit peste noapte, azi noapte s-a trezit pe la 12 urland... bineinteles tziti si nani trebuie sa scapam de tziti asta ca ma gandesc ca se trezeste pentru ca s-a cam invatat in ultimele sapt cu tziti, ba vacanta, ba muci si uite cum ne-am procopsit cu trezire, desi scapasem de tziti noaptea de la 3 luni jumate... mai se trezes ea plangand de la masele dar nu asa continuu si eu nu mai rezist, la noapte sper sa rezist sa o pun la loc la nani fara nici o tziti, ca maine e sambata si daca oi fi chiauna o sa stea Nick cu ea si eu o sa dorm, la fel si maine seara si sper ca dupa 2-3 nopti fara tziti sa prinda ideea ca nu se mai serveste nimic noaptea
Yasmi vad ca strigi catalogul eu m-am lasat de sportul asta, nu mai scriu la cine nu mai scrie, deh... cine are a scrie vine si zice vreo 2-3 orbe, ce sa iti mai bati gura vad ca oricum subiectul se duce la vale de tot, pana la iarna nu o sa mai scrie nici jumate din lumea de scria pana acum eu chit ca mi-am facut cont de FB mai scriu si aici, dar parca ma ad cat de curand ca renunt si eu ca nu mai are rost, eu scriu la unu altu si nu mai zice nimeni nimic inapoi, ce sa imi tocesc dejtele de pomana? Deci costum de baie iti cautai, super... sper sa aveti timp frumos si o vacanta minunata abia astept pozici cu picii in nisip si apa balacindu-se Cat despre noi nimic nou, eu inca incerc sa imi revin din oboseala, de cand cu vacanta la Praga s-au cam adunat... si trezirile piscoatei si uite asa ma simt extenuata, plus eu dieta sa mai scad cateva kile pana in august... vreau sa ma duc si la gym de sapt viitoare , sa vad daca imi si iese si tre` sa ma apuc sa ma uit dupa hainute pentru croaziera pentru ca avem dress code si ne trebuie eleganteli dar mai astept sa vad cat mai dau jos si ce forma o sa am atuncim plus la sf de iulie or sa fie mai multe reduceri si sper sa fac o afacere mai buna Nick e cu munca, pleaca devreme la 6 jumate si ajunge tarziu dupa 6-7 seara, chiar 8 cateodata... sper acum ca incepe vacanta parlamentara sa fie mai lejer dar aici inca se munceste pe branci, iar ministrul pentru care munceste Nick e foarte activ, face fel de fel de legi si schimbari, deci e Nick a meu bagat pana in gat in treaba Piscoat, sa iti spun si de ea daca tot am zis de noi, face prostioare, sparge farfurii, scoate de toate de prin dulapuri, rupe banii din portofel mananca hartie, firimituri de pe jos... si cel mai important merge, de cateva zile am si eu un pinguin mi-e asa drag de ea de numai pot, deh e a mea nu ? Ma uitam zilele trecute peste pozele de la inceputul relatiei mele cu Nick, ce ne-ammai schimbat, cred ca aparitia piscoatei in viata noastra ne-a schimbat mult, si fizic si psihic si in toate cred, in bine cam peste tot nu mai spun de piscoata ce s-a schimbat cand era micuta bebelus, atunci ziceam ca e frumoasa, dar era destul de uratica bebe, nici acum nu e rupat din soare, e frumusica desigur dar ... am vazut si mai frumosi
Gata am trancanit destul, ma duc sa mai fac o cafeluta si sa bag ceva sub nas
PS: daca mai vedeti ca lipseste cate un "v" pe undeva, sa stiti ca mi-a scos piscoata litera si am lipit-o eu la loc dar nu face conactul foarte bine si din repezeala scrisului nu apare scris peste tot unde este nevoie
O zi frumoasa! ...si daca vreti ceva ploaie, sa ziceti ca eu am aici destula, off
ailed_dota spune:
neatza!
yasmy, pup! da sunt sub tratament si deocamdata la regim ( si azi fara sare)si de maine ma fac bblus incep sa-mi introduc anumite chestii in alimentatie in fiecare zi...peste, lapte, oua.... cu nuci/alune mai astept
Strumph, asa e asteapta cu hainele pana aproape de plecare, ca o sa slabesti si plus ca o sa le iei mai ieftine.Cum a iesit ciulamaua?, mi-as face si eu, dar fara sare si lapte?...ce sens
miki, buna cafeau, o sa vezi ca in timp o sa fie mare dragoste intre copii, la mine e invers Andra e extraordinar de geloasa, nu pot sa o pup sa sa o iau in brate pe Maria ca plange sau o trage de par
roxy, pupici!
catank, ce faci mami?
la croati azi e sarbatoare nationala, una din multele....si tb sa astept sa se scoale fetele sa iesim sa luam una alta...ca inchid repede oamenii, la noi e noros si mai racoare, am constatat ca ultimele trei zile noi cica am avut cod rosu, doar ca eu nu m-am uitat la tv croat ci la digi, asa ca doar am transpirat stand...
madutza_bra spune:
Neata!
azi mi-am luat laptopul in gradina sa va scriu
nu prea ma tine bateria la el, dar e bine si asa.
strumph, da si eu ma uit la pozele dinaintea copiilor si ma minunez de cat de mult ne-am schimbat...dar mie mi se pare ca am imbatranit...
yasmi, spor la cautat costum de baie, si eu tb sa-mi iau , sa fac cumparaturi pt concediu..dar le-am programat pt dupa nunta cumnatului.
Am mai slabit si eu 600 gr
Don'soara mea e iar in chilotei si ma striga din 10 in 10 min ca face pipi sau caca, sa o tin pozitie dar nu face nimic
acum vre-o sapt am aflat ca fina din Cipru este insarcinata si ma bucur fff mult , iar ieri am aflat ca si viitoarea cumnata este insarcinata , sper sa fie ok la nunta, ca deja este fff somnoroasa
va pup
bb_yasmi spune:
eee strumf in final sigur acolo o sa se ajunga.... uite odiseea de la I nici nu mai exista si am vazut ca si odiseea dinaintea noastra sa destramat :( ufff cred ca astepti acest concediu.....te invidiez....
mada, bravo felicitari!! lasa ca mai bine -600 decat +600 nu?? eu incerc sa ma mentin la 55 ca sigur vin cu un 57 de la mare de abia astept sa iti vad rochia... al meu se uita asa interesat cand face pipi pe el si exlama..... cu olita am lasat-o de tot pana ne intoarcem din concediu, ca nu o sa o car cu mine.....si dupa ce vin incepem serios scosul pampersului. momentan sta toata ziulica fara pampi prin curte dar daca nu stau dupa el face in chilotei....
off delia ce mai tragi tu cu sarea asta/....
merg sa imi raresc si eu morcovii sa vad si eu cum so face ca habar nu am....
bb_yasmi spune:
alehiam unde o sa mearga junioara la gradi?? cu fratele ei?? de stat sau particulara?? banuiesc ca particulara ca acolo iau asa micuti. unde mergeti in concediu in august??
catank spune:
buna fetele!
hai hai cu drobu de sare, poate nu ne destramam Fiti mai optimiste!
Recunosc ca sunt franta, drept ptr care scriu 2 vb su fug la nani, (atat cat sa nu se inchida forumul)
ailed-bine ca esti bine!Regim....ihhhh, nu-mi place, dar daca trebuie nu avem ce face. Ce sa fac?Mi-am terminat mani, pedi si epilat...Ioana deja doarme...uffffff nu mai apus sa-i dau supita inainte de nani...asta e, o papa dupa...Ma oftic sa s-a trezit prea de dimi, si pe la orele 18 plecam in tgv,..sunt invitata la un banchet, si ...m-am gandit sa-i onorez cu prezenta mai pe racoare. E la 7 practic, dar la 6 am programare la coafor, si vreau sa ajung si in dedeman dupa piscinutza. MErge o nepotica si prietena ei sa stea cu Ioana in parc...prin preajma. Mult nu am sa stau, ...dar asa....maxim o ora juma.
bb_yasmi
strumphypoate fi si de ma dinti-maselute trezirile, nu musai titi, ...ma gandesc...
Sa va povestesc reactia sotului legat de gradi. Ieri vine de la servici si ii spun: -stii? nu vei mai primi renta viagera(teoretic e pe viata) de la federatie ( fiind medaliat la CM...)Am auzit la tv...
El:Cum asa?...hmmm erau buni, asta e.... Eu draguta, zic uite...au de gand sa va dea totusi 50%....El:Hai ca ma minti...care e treaba?! Eu:Pai uite, ...50%platim gradi I si 50% sunt ai tai. F incantat de idee... Si cum bunicii nu sunt invatati cu gradi particulare, etc(e vb de bani, parca am plati cu pensiile lor, dar na...au si ei un drept la opinie)...ne-am hotarat sa ii protejam, asa ca ...nu le vom spune prea multe detalii