Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (15)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Looana spune:

Buna dimineata!
Bubu felicitari pt analize,e cel mai important ca sa fie sanatos.
CAMITU, GINA felicitari pt .
MENICS si POPI sa aveti o zi buna cu rezultate bune,ma rog si va tin pumni sa fie totul bine pt voi si
Spune-ti si mie care e diferenta intre o ecografie normala si una morfologica,pt ca mie i-mi masoara de fiecare data pe toate partile Dr.Gineo si nu mi-a mai zis daca e nevoie de altceva in plus,mi-a zis ca nu e nevoie de amnioceza pt ca a iesit foarte bine ecografia Triplutest si analiza de sange.
Voi simtit cind va aseazati in pat sa va svicneasca corpul adica e ca si cum ai fi baut energizant in timpul zilei dupa care parca iti tresare corpul asa aiurea,e tare naspa starea asta mai ales cind vrei sa adormi si nu te lasa sa te poti relaxa bine in pat....off eu trebuie sa ma scol si sa fac pasi prin casa si dupa un timp pot sa adorm.
Noi de azi intram in sapt 19-a trece timpul cel putin pt mine parca prea repede,deja sunt la jumate de drum sa zic asa mai e un hop si sunt cu in brate
Va las sa aveti o zi buna cu vesti bune

Looana
+19

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aqua80 spune:

Neata fetelor.Imi cer scze ca nu am reusit sa va m-ai dau vesti despre noi dar am reusit sa recuperez tot ce ati scris pana la zi.Luni am fost si noi la control: suntem tot la probabil fata, in loc de 16s1z am 17s2z, mai mari cu 1 saptamana, are 207 gr.Suntem bine,crestem si vrem mai repede o confirmare daca este fata sau baiat.Vom afla sigur pe 07 iulie cand voi face morfologica de trim 2 la dr Botica.Iau elevit si nospa la nevoie.Anticorpii rh sunt negativi.
Va tin pumnii celor care faceti amnio, o sa fie bine, aveti incredere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubulina42 spune:

Alina, Looana, ce niiice, schimbam data in aceeasi ziDeeci: noi mai mici, asa, 17 sapt, Alina 18 si Oana 19, ia uiteee minune, sa vezi ce va urmarim indeaproape, ce-mi place!

Oana, pai mie numai la test mi-a facut ceva masuratori, altfel numai la morfo o sa faca masuratorile alea multe si meticuloase si curioase, ca sa ne simtim noi dupa aia mandre si cu nasul pe sus si sa avem ochii rosii de jelit de bucurie cand pleacam de acolo..
Hai ca e 1.20 am si eu inca nu dorm, nu sunt sanatoasa la cap!!

NU stiu ce e cu Almy si refuz sa ma ingrijorez.A fost ziua baietelului ei si sper din toata inima ca doar o petrecareala mica asa, in familie, nu a lasat-o sa apara pe aici..Ca mi-a trecut prin minte si o traznaie, dar am trimis-o la plimbare imediat; Almy sigur e bine si puiul la fel!cred ca acum dorm tun, ceea ce o sa fac si eu imediat, nu inainte de a ma gandi adanc la fetele noastre cu amnio.

va pup cu drag si pe mai tarziu!

17 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bioana spune:

neata,
multa bafta fetelor azi!!!!tin pumnii.
am 51de kg si jumatate!!am mai pus ceva....
hai sa incepem cu bine sfarsitul de saptamana.va pup.

embarazada de 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menics spune:

am scapat de intepat... a fost bine... ma rog a durut putin ... nu maputut sa ma uit pe monitor... m-am uitat dupa cand i-am auzit inimioara si i-am mai vazut putzitca, baietelul meu are 21 de saptamani echografic.. este maricel...altfel, repaos, antibiotic, nospa si utrogestan... marti rezultatele la fish.. peste doua saptamani.. restul...acum sunt mult mai relaxata...
IPopica tin pumnii... ca procedura nu e nimic de speriat... e mai mult impactul pshihic.. ca se umbla la bb de aceea nu am vrut sa vad acul pe acolo.. nu m-am uitat deloc in timpul procedurii

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bioana spune:

MENICS ce ma bucur ca esti ine ca ai bine!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!bine ca ai scapat. o sa vezi cum rezultatele confirma ca bebele e bine.

embarazada de 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Looana spune:

Mencs bine ca ai scapat,e ceea mai sigura analiza din cite stiu pt bebe,dupa ce primesti rezultatul vei fi 100% linistita ,Doamne ajuta sa fie bine, si sigur va fi bine.

Looana
+19

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mami_de2 spune:

Neata fetelor!
menincs ce bine ca ai scapat!

wow ce flacau mare ai..adica e mai mare cu 2 saptamani?? super!!!! cu ce il hranesti?:))) da-ne pontul :))))

azi ma duc si eu la o eco..sa vedem ce mai zice..daca tot flacau a ramas:)sunt curioasa:X

16+
posesoare 3 mutatii heterozigote: MTHFR C677T, A1298C si PAI
Signature: 25 martie - de Buna Vestire un frumos test pozitiv= cea mai frumoasa minune din viata mea!
Daily pills: 1 FembionII, 3 Magne B6, 1 Acid folic, 2 Cetebe, 1 Aspenter ; 3 NO SPA pe zi, la nevoie;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana0000 spune:

Menics ne bucuram ca esti bine,acum stai in pat si incearca sa dormi,presupun ca azi-noapte nu prea te-ai odihnit.Rezultatele sa fie cele mai bune,sa stati linistiti pana la final!
Popi asteptam vesti si de la tine!
Va pupburtici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ary_v spune:

Buna dimineata!

MENICS, bine ca ati scapat! Sa dea Domnul sa fie totul bine si rezultatele sa arate ca bebe e sanatos!
POPICA, multa bafta! Te asteptam cu vesti la fel de bune!

Angelique, Almy, sper ca sunteti bine...

Bubulina, sunt aiurea tare carceii astia care te iau noaptea. Eu am avut la bebe 2. Reteta mea, care e buna (am probat-o si pe sot dimineata, ca si pe el il mai iau): cand simti ca te ia, incordezi f tare degetele de la piciorul cu pricina si le tragi spre tine, cum ar veni. Si eu stiu ca e lipsa de magneziu si potasiu.

Acum referitor la bataile inimii, la mine nu s-a potrivit. Cel mare avea mereu cam 180 batai si mijlociu tot peste 140, dupa mine treaba asta nu prea e relevanta.

Nu stiu care e treaba cu lipsurile astea de vitamine/minerale dar si la mine au inceput sa isi faca aparitia. Ieri am avut o zi oribila, am ajuns la urgente cu niste palpitatii urate, m-au tinut toata ziua. Din fericire nu a fost nimic grav si se pare ca tot pe fondul lipsei de calciu, magneziu si potasiu le-am facut. Asa ca acum iau aspacardin si am inceput sa iau si Elevit. Se pare ca aveai dreptate Bubulina, oricate fructe si legume am manca noi, nu prea mai putem acoperi nevoile si ale noastre si ale lui bebe.

Mergi la inceput