Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (15)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana0000 spune:

M-am dus la dr,nu am mai avut rabdare pana sapt viitoare.Cand m-a vazut a facut niste ochi mari,ce am patit,ca eram bine de dimineata...etc
M-am mai linistit,nu pot sa zic ca de tot dar oricum.Am luat acum o doza si peste 7zile alta doza de antibiotic.Sper sa fie corecta antibiograma si antibioticul asta sa fie util in ureaplasma asta.Mi-a dat si pt sot,desi contact nu am mai avut demult

Asteptam vesti bune de la fetele care azi mergeau la dr si le urez bafta curajoaselor Popi si Menics.Fetelor sa dea DD sa fie totul ok si dupa sa va simtiti bine.
Am intrebat colega care a facut amnio daca a avut vreo pb,a zis ca nu,usoare dureri de burtica care au trecut a2a zi cu no-spa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

eu acum astept vesti neaparat de la almy si angelique

<hr noshade size="1" />
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
si 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubulina42 spune:

helloooooo, eu am venit, sunt super happy, analizele foarte bune, riscuri nema, deci nu e necesara amnio!! NU am putut sa il vedem pe bebe, dar i-am auzit inimioara bubuind, (un fel de hitul anului pentru noi!)
Care va sa zica, stam cuminti pana pe 9 iulie, cand avem 20 sapt si un pic si facem eco morfologica.Atunci sper sa prindem pinguinul si sa il pacalim sa ne spuna ce hram poarta!!

Mie imi vine sa dansez, asa de fericita sunt, plus ca ma simt si foarte bine azi!
Tensiunea super ok si imaginati-va ca am luat numai un kilogram!! Dr a zis ca e ok, fiindca bebele are vreo suta si un pic de grame, lichidul vreo 250, deci sunt in schema:), macar nu am slabit:)

Carceii..a zis ca sunt normali si tocmai am citit asta..pai daca nici eu nu oi fi avand B-uri, cat grau fiert cu miere inghit eu cand imi e pofta si cata paine cu seminte, ca eu paine alba nu mananc, fiindca imi e frica de constipatie, ca am trecut prin cercul asta vicios si NU mai vreau!
Ah, da, mi-a dat o trimitere pentru ciorapi din aia medicinali(pe care i-am si comandat), ca eu am probleme cu circulatia si au sa ma mai ajute un pic, oricum eu port acum numai pantaloni super comozi,asa ca e ok..

Boon, deci suntem bineeee, pup toate galuscutzele si silfidutele!!
cu muuult drag!
Ah, sa nu uit! NU cred ca e normal ce zice asistenta aia, ca dupa amnio e ok sa te duci la serviciu, e nebuna!! asa ca acasa cu voi, la odihna, after! Va tinem pumnii si stim ca are sa fie foarte bine!!

PS noutate(): de azi, laptele iar are gust de peste...

17 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mami_de2 spune:

Bubu ma bucur pt vestile bune:) bv!
apropo: si eu am crecei d-aia durerosi noaptea..nu every night dasr acolo de 2 ori pe saptamana de samanta;)) ideea e sa nu ma mai misc brusc in pat si nu ii mai am am sbervat. sunt lipsa clara de magneziu..daca vei lua magneziu cica se vor diminua. Eu acum iau 3 magne b6 pe zi..nu pt carcei neaparat dar daca tot e pe eceeasi sfera ma bucura:))

Eu m-am programat pt morfo de trim 2 la 22 de sapt..insa eu oricum mai fac o morfofetala maine si una la 19 sapt... dar doar cu aia de 22 ma prezint la medicul meu ginecolog...astealalte sunt doar asa..pt mine si sufletul meu:P

Danaa ce antibiotic ti-a dat pan' la urma? Sa ia si sotul neaparat ca si daca faceti amor peste 3 luni sa zicem, el daca nu se trateaza o data cu tine, poa' sa fie purtator parca..si iti va da peste 3 luni,asa ca nu riscati si faceti ambii tratamentul ca la carte! Multa sanatate!
* Doamne ajuta Menics si Popi! Sunt cu gandul la voi! multa tarie si sunt sigura ca totul va fi bine!!
Noapte buna fetelor

16+
posesoare 3 mutatii heterozigote: MTHFR C677T, A1298C si PAI
Signature: 25 martie - de Buna Vestire un frumos test pozitiv= cea mai frumoasa minune din viata mea!
Daily pills: 1 FembionII, 3 Magne B6, 1 Acid folic, 2 Cetebe, 1 Aspenter ; 3 NO SPA pe zi, la nevoie;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

felicitari pt vestile bune, bubulina

<hr noshade size="1" />
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
si 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina85 spune:

Buna fetelor....
Stiiti ca am fost cam absenta in ultimul timp si nu prea reusesc sa inteleg de ce tre sa faca amniocenteza Menics si Popi,s-a intamplat ceva??Aici iti recomanda sa o faci daca iti iese risc de down.Ma rog pt ele sa fie totul bine.
Dana ai sa vezi ca cu tratament o sa fie totul bine.Eu aici fac urina luna de luna si e un stres de fiecare data ca sa nu mai vb si de alea pt diabet,Am cunoscut 2 fete care l-au facut pe perioada sarcinii si asa am inceput sa evit dulciurile...
Bubulino ma bucur ca totul e bine .

Noi avem 20+ ,am facut morfologiga si ni s-a spus ca o sa avem o fetita.Suntem super incantati ca sa nu mai vb de tata care a mers cu mine si a participat la control.Mai ca imi dadeau lacrimile cand am vazut-o si cand ma uitam la sot si vedeam cat e de incantat.Totul e bine,au masurat-o din cap pana in picioare .

18+ cu un dragonel...

Inima nu cunoaste ratiunea,
Mintea nu cunoaste sentimentele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bioana spune:

buna seara,la voi e aproape miezul noptii, asa ca m-as adresa mai bine cu buna dimineata!!
MENICS si POPI multa, multa bafta maine!!!!!ma rog pt voi sa iasa totul bine.asa o sa ne mai linistim si noi ca e multa incordare pe aici...se simte.. abia astept sa ajung maine acasa sa vad cum ati ajuns si cum va simtiti.
BUBU sincere felicitari!!!ce inseamna sa fii optimista...atragi numai lucruri pozitive. asa imi place.sa nu te schimbi vreodata. aici se da paracetamol pe tot parcursul sarcinii. cand mi-a facut transferul de embrioni eram racita si mi-au dat paracetamol si eritromicina.fara nici o problema.nu avem no-spa....in ce priveste carceii in gamba mi se mai pun si mie dar numai noaptea si numai cand ma intind....e nasol ca trebuie sa sar din pat in picioare...
ALMY cum te simti?? hai cu vesti bune.
ANGELIQUE la fel si tu, te astept cu vesti bune, sa ne apui cum te simti.
CAMITU, GINA felicitari!!!!!!!
DANA e ok daca iei antibiotic.o sa te faci bine.si sotul trebuie tratat.sa nu uiti.

azi am primit niste hainute si o pereche de papuci...sunt asa de faini ca nu imi pot lua ochii de la ei. sunt pe mobila pe post de bibelou....parca sunt pt o papusa...

o zi plina de vesti bune fete dragi....

embarazada de 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubulina42 spune:

Alexa, multumesc Sunt tare fericita si linistita, recunosc

Ginaaaaaa! Iu-huuu, ce super! o dragalasa de bubulina, careia o sa ii faci codite si care o sa il alinte pe tati ca sa o cocoatze pe umeri! Ma bucur mult mult mult pentru voi! Felicitari si pentru mami si pentru bobocica

Gaga noastra avea azi 150 batai/min azi, ma gandeam iar la ce zic astia peste tot ca la peste 140 batai poate fi fetita..Viitoarele mamici de fete, se confirma chestiunea asta, cumva? hai please ajutati si curiozitatea mea sa se linisteasca, pana pe 9 iulie mai e mult!

Bioana si Mami, la mine nesuferitii de carcei tot noaptea apar, sau spre dimineata (asta ca sa schiopatez mai frumos, asa, in drum spre statie), mereu ma iau prin surprindere.. Nu am cum sa stiu cum e piciorul fiindca ma trezesc brusc cu un muschi invartindu-se si rasucindu-se ca nebunul, sotul ma freaca incetisor si eu jelesc, pana imi trece, ca uneori de doua trei ori se zapaceste pana se termina si tin destul de mult...
O sa continui sa imi iau B-urile din mancare, alte pastiloaie nu mai iau.

acum este 1.10 a.m. in Ro si voi dormiti tun! somn lin, va pupacesc pe toate!

17 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A.C spune:

Bubulina,esti o fericita! Da sa te pup!
Pe 29 iunie,de ziua fetitei mele,mergem si noi la eco morfologica.Abia astept !Atunci speram sa aflam daca vom avea o d-soara sau un cavaler.Mai sunt doua sapt.Voi avea fix 20 de saptamani.
Iar azi implinim 18 saptamani. Am uitat sa schimb semnatura.

Alina 17+ mami de Delia ( 5 ani si 11 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A.C spune:

Gata,am schimbat si semnatura.

Alina 18+ mami de Delia ( 5 ani si 11 luni)

Mergi la inceput