Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (15)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bubulina42 spune:

Buna, dragalaselor, va pup!

Angelique-si eu sper sa ai ajuns deja la doctor.Ok nu e sotul-dar nu ai o vecina, o prietena, o ruda -altcineva care sa sara in masina si sa te duca? NU e de stat, sper ca pana la ora asta te-a vazut cineva..

Popi, Menics, are sa fie bine, sunt sigura si, in plus, o sa va linistiti si toata lumea o sa respire usurata si o sa fim fericite pentru voi.Eu ma mai bucur si de faptul ca interventia vi se va face vineri, e zi buna si cu reusite, de regula, are Doamne-Doamne grija!
Cu inima si gandul langa voi!

ieri iarasi am avut o zi ok,fara greturi, vomat, etc, insa azi noapte am avut 4 carcei care m-au terminat, acum schioapat, voua vi se pun noaptea carcei in gambe in halul asta? citeam undeva ca e posibil sa fie lipsa de b-uri..O sa ii spun azi doctorului sa vedem ce zice, desi am citit ca sunt normali in sarcina si ca apar des..Macar nu mi s-a mai umflat nimic, decat burtica se rotunjeste bine.E rotuuundaaa, ca o luna!

intr-o ora plecam si noi la dr dupa rezultate analize si speram sa fie totul ok si sa isi aduca eco ala portabil sa ni-l arate si pe bebeu, ca nu mai pot ce dor imi e de el/ea!!

Azi facem 17 saptamani!sunt mandra, trec saptamanile cu asa o implnire in suflet..Ma rog mereu sa fie tot asa si pe mai departe si sa ajungem cu bine la ZIUA cea mare!!

Onuuutz, te asteptam cu drag, ca tu ne prinzi rapid din urma!

Almy are azi morfo, asa ca asteptam sa vedem ce gargaritza are in burtica.Ultimele simtzureli imi spun ca ne aduce o fetita.
Te asteptam cu nerabdare, Almy!!

pup toate fetele si toate burticile, cu mult drag

17 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana0000 spune:

Angelique sa ne dai vesti cand poti,poate e doar o alarma falsa.
Bubu ma bucur ca intrii sa ne mai binedispui,abia asteptam sa ne spui ce faci la medic.La fel si Almy,sa vina cu vesti despre ce are.
O sa sun dr sa incep mai repede tratamentul,pana vinerea viitoare nu mai am rabdare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

bubulina-lipsa de magneziu cel mai probabil...cica mierea e buna, e bogata in magneziu..si poti sa iei suplimente, te si relaxeaza, vb cu medicl
angelique, chiar stau in tensiune din cauza ta..sper sa fie bine...chiar nu era de stat(eu am avut o nastere prematura fulgeratoare la 7 lunI..)
almy te asteptam cu vesti bune si culoarea la carucior

<hr noshade size="1" />
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
si 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bubulina42

helloo, cine e deschizatorul de drum nou astazi? Deny,scumpa, tot tu ai grija de noi?

Multumim mult, la munca deci, avem 20 de pagini de umplut!!

16 +

Aham , tot eu

Cu placere

Dumnezeu sa va binecuvanteze pe toate si sa va ajute sa mergeti pana la termen cu burticile scumpe, sarcini usoare, fara stari de rau, fara contractii dureroase, cu baietei si fetite sanatosi

Tin pumnii pt maine la amnio, Menics si Popica. Ingerii cerului sa fie cu voi.

Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menics spune:

tuturor
bubule, eu nu am carcei inschim b durerea manii drepte ma seaca dimineata cand trebuie sa curat kiwi... ma doare tare rau dupa , in timpul zilei ma lasa.. eu stiu ca si lipsa de calciu da carcei... mi-e mi-a recomandat magneB6.. dar nu am luat inca... si fier.. am zis sa vorbesc si cu hematologul...
eu deja sunt mult mairelaxata stiind ca maine termin si cu tevatura asta...
fetelor voi la cat timp faceti morfofetala de 5 luni?? peste 21 de saptamani?? eu ma programasem cam fortat saptamana viitoare.. ma gandeam ca poate dupa ma pot hoatara sau nu la amniocenteza .. dar cum am hotarat deja , cred ca ar trebui reprogramata, voi suna si acolo luni,
asteptam vesti de la echo, Almi, Bubulina

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A.C spune:

Citat:
citat din mesajul lui onutz83

Hello, gagici
Sa vedeti ce sexoase vom fi peste cateva luni
Alina, a fost ca o durere, un junghi, sau o fluturare?
Almy, stai linistita si asteptem vesti bune
Bubulici, m-a cutremurat ce ai scris, sincer... Of, cat ati suferit si voi...
Menics, Popics, va tinem pumnii! Fiti calme,odihniti-va dupa aceea si va fi bine

Onutz 16+

Nu stiu ,Onutz ,ce sa zic...fluturare n-a fost ca deja il simt zilnic pe bebe si stiu cum e.Eram lipita de sotul meu si practic,ca si cum ne-am fi curentat.Chestia e ca el n-a simtit nimic,doar eu.Mi-a spus o prietena ca ei i se intampla frecvent chestia asta ,dar simt amandoi.Nu mi s-a intamplat pana acum.

Alina 17+ mami de Delia ( 5 ani si 11 luni)

Mergi la inceput

Popi si Menics,va doresc o zi excelenta maine !Doamne Doamne va fi alaturi de voi si va va feri de orice.Aveti incredere in EL!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

alina, stiu exact despre ce vorbesti..ieri la dus m-am intors intr=o parte brusc si am simtit exact ca si cum m-am curentat..intr-o parte a burtii...sunt sigura ca e de la ligamente...am patit asa de multe ori si la sarcina cu misso...nu e durere in nici un caz fetelor..nici o fluturare

<hr noshade size="1" />
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
si 12+

Mergi la inceput

Bine ca m-ai linistit,douradoudu.Normal ca mi-am facut griji.Nu ghiceam in o mie de ani ce poate fi... Merci inca o data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutz83 spune:

Bubulici, veniiiiiiiiim!!!! Oricum e un pic mai mare, acum schimb saptamana duminica
Pentru carcei vorbeste cu medicul, de obicei se da Magne B6
Alina, Alexa, am intrebat pentru ca si eu am simtit ceva asemanator

Voi stiti ca sunt cuminte, nu? Am fost la spital azi cu picioarele mele umflate. e bine, miscacios, 142 bpm si cam atat de la camera de garda. I-am auzit iar inimioara, ce senzatie
Deci m-am linistit. Sunt edeme normale de sarcina.
Si anticorpii anti RH sunt absenti, deci dubla bucurie, eu si suntem intr-o simbioza perfecta

Bubule, hai cu buna dispozitie
Denysucule, iti multumim pentru ca ai grija de noi

Onutz 16+

Mergi la inceput