Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (15)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IPopica spune:

Citat:
citat din mesajul lui ipraty
Menics, Popica bafta multa la amnio. Pot sa va intreb unde o faceti?
Pupici!

Sa fie!
Eu la Medlife Grivita o sa fac, cu prof Pelinescu.

gogoasa hormonizata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

Citat:
citat din mesajul lui dana0000

Offff cum m-a avertizat dr am Ureaplasma pozitiv.Nu mai pot de nervi,de ce puii mei se face asta? Ca nu inteleg!!!!!!
Am si antibiograma :e sensibil la Azithromycine,Clarythromycine,oxycycline,Erythromycine,Josamycine,Pristinamycine si Tetracycline.Probabil nici nu am voie sa iau vreunul din ele
Ce ma fac?Voi ati patit?Stiu ca nenorocirea asta poate provoca ruperea membranelor,nastere prematura...offf

trateaza repede nenorocita pana nu face rau ...

<hr noshade size="1" />
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
si 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana0000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui douradoudou

Citat:
citat din mesajul lui dana0000

Offff cum m-a avertizat dr am Ureaplasma pozitiv.Nu mai pot de nervi,de ce puii mei se face asta? Ca nu inteleg!!!!!!
Am si antibiograma :e sensibil la Azithromycine,Clarythromycine,oxycycline,Erythromycine,Josamycine,Pristinamycine si Tetracycline.Probabil nici nu am voie sa iau vreunul din ele
Ce ma fac?Voi ati patit?Stiu ca nenorocirea asta poate provoca ruperea membranelor,nastere prematura...offf

trateaza repede nenorocita pana nu face rau ...

<hr noshade size="1" />
si 12+

Doura pai maine fac 15 sapt,oare am voie deja antibiotic?Eu stiam ca se da dupa saptamana 16.Ai mai auzit de tratament in sarcina care a dat rezultate?Din ce citesc vad ca degeaba iau antibiotic ca tot nu dispare.
Am sunat dr,era f calma si a zis ca imi da tratament sapt viitoare cand ma duc la ea...a zis ca majoritatea gravidelor o fac.
Acum o luna nu aveam,mi-a iesit curata analiza
In afara de candida de vreo 2 ori in viata mea nu am avut vreo infectie ori de cate ori am facut analiza secretiei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andie_n spune:

Stiu pe cineva care a facut tratament cu antibiotic la 14 saptamani, deci tu la 15 ar tb sa fii ok, Dana.

Andreea 17+
http://lmtf.lilypie.com/Vsxsp3.png

MTHFR C677T heterozigot, A1298C heterozigot, PAI-1 675 4G homozigot
Tratament: Clexane 0.4, Femibion2, Cetebe, 2 MagneB6, 2 Duphaston

Mergi la inceput

da se poate si la 15..dar trebuie tratata neaparat..

<hr noshade size="1" />
si 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mami_de2 spune:

Danaa deci acum o luna nu o aveai si acum o ai..hmmm m-ai speriat... pai ia zi-mi ce te-a apucat sa faci din nou analiza pt ureaplasma luna asta?? ai avut ceva simptome?

offff, mie mi-e frica sa o refac, ma crezi! daca iar e prezenta!! eu in februarie inainte sa raman am repetat analiza dupa tratament si imi iesise negativa , am fost cea mai happy!

offff ce rahat si cu ureaplasma asta!!!

16+
posesoare 3 mutatii heterozigote: MTHFR C677T, A1298C si PAI
Signature: 25 martie - de Buna Vestire un frumos test pozitiv= cea mai frumoasa minune din viata mea!
Daily pills: 1 FembionII, 3 Magne B6, 1 Acid folic, 2 Cetebe, 1 Aspenter ; 3 NO SPA pe zi, la nevoie;

Mergi la inceput

angelique, sper ca ai ajuns la medic

<hr noshade size="1" />
si 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana0000 spune:

Pai mi-am facut papanicolau si cu ocazia asta si analiza secretiei si antigen mycoplasma unde am vazut minunatia pozitiva.
Acum o luna facusem urocultura si nu a iesit nimic in neregula,era negativa.Am inteles ca si la urocultura iese infectia asta.
Am o prietena care are 36 de sapt,a ales sa nu trateze si naste prin cezariana.A zis sa stau relaxata ca nu e nici o problema dar sincer nu prea am cum,ea e mai ZEN asa de fel.Stie din luna a5a dar nu a facut nimic.
Eu la cuvantul avort spontan nu reactionez bine deloc.
Nu stiu cum sa va zic ca sunt,panicata,irationala,stiu ca nu e sfarsitul lumii,fetele noastre au maine amnio care e mult mai serios dar ca idee mi-e teama.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luiza1318 spune:

doresc multa bafta fetelor ce fac maine amnio!

Mergi la inceput

dana, ce sa zic...si eu sunt zen in general..dar stiu de 2 cazuri de sarcini pierdute din cauza ureaplasmei care a slabit membranele pana le-a rupt si nu s-a mai putut face nimi..o sarcina parca de 16 si una de 18 sau 20 nu mai stiu sigur...

<hr noshade size="1" />
si 12+

Mergi la inceput