Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (15)
Raspunsuri - Pagina 4
IPopica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ipraty Menics, Popica bafta multa la amnio. Pot sa va intreb unde o faceti? Pupici! |
Sa fie!
Eu la Medlife Grivita o sa fac, cu prof Pelinescu.
gogoasa hormonizata
douradoudou spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dana0000 Offff cum m-a avertizat dr am Ureaplasma pozitiv.Nu mai pot de nervi,de ce puii mei se face asta? Ca nu inteleg!!!!!! Am si antibiograma :e sensibil la Azithromycine,Clarythromycine,oxycycline,Erythromycine,Josamycine,Pristinamycine si Tetracycline.Probabil nici nu am voie sa iau vreunul din ele Ce ma fac?Voi ati patit?Stiu ca nenorocirea asta poate provoca ruperea membranelor,nastere prematura...offf |
trateaza repede nenorocita pana nu face rau ...
<hr noshade size="1" />
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
si 12+
dana0000 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui douradoudou
trateaza repede nenorocita pana nu face rau ... <hr noshade size="1" /> alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009) si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010) si 12+ |
Doura pai maine fac 15 sapt,oare am voie deja antibiotic?Eu stiam ca se da dupa saptamana 16.Ai mai auzit de tratament in sarcina care a dat rezultate?Din ce citesc vad ca degeaba iau antibiotic ca tot nu dispare.
Am sunat dr,era f calma si a zis ca imi da tratament sapt viitoare cand ma duc la ea...a zis ca majoritatea gravidelor o fac.
Acum o luna nu aveam,mi-a iesit curata analiza
In afara de candida de vreo 2 ori in viata mea nu am avut vreo infectie ori de cate ori am facut analiza secretiei.
andie_n spune:
Stiu pe cineva care a facut tratament cu antibiotic la 14 saptamani, deci tu la 15 ar tb sa fii ok, Dana.
Andreea 17+
http://lmtf.lilypie.com/Vsxsp3.png
MTHFR C677T heterozigot, A1298C heterozigot, PAI-1 675 4G homozigot
Tratament: Clexane 0.4, Femibion2, Cetebe, 2 MagneB6, 2 Duphaston
douradoudou spune:
da se poate si la 15..dar trebuie tratata neaparat..
<hr noshade size="1" />
si 12+
Mami_de2 spune:
Danaa deci acum o luna nu o aveai si acum o ai..hmmm m-ai speriat... pai ia zi-mi ce te-a apucat sa faci din nou analiza pt ureaplasma luna asta?? ai avut ceva simptome?
offff, mie mi-e frica sa o refac, ma crezi! daca iar e prezenta!! eu in februarie inainte sa raman am repetat analiza dupa tratament si imi iesise negativa , am fost cea mai happy!
offff ce rahat si cu ureaplasma asta!!!
16+
posesoare 3 mutatii heterozigote: MTHFR C677T, A1298C si PAI
Signature: 25 martie - de Buna Vestire un frumos test pozitiv= cea mai frumoasa minune din viata mea!
Daily pills: 1 FembionII, 3 Magne B6, 1 Acid folic, 2 Cetebe, 1 Aspenter ; 3 NO SPA pe zi, la nevoie;
douradoudou spune:
angelique, sper ca ai ajuns la medic
<hr noshade size="1" />
si 12+
dana0000 spune:
Pai mi-am facut papanicolau si cu ocazia asta si analiza secretiei si antigen mycoplasma unde am vazut minunatia pozitiva.
Acum o luna facusem urocultura si nu a iesit nimic in neregula,era negativa.Am inteles ca si la urocultura iese infectia asta.
Am o prietena care are 36 de sapt,a ales sa nu trateze si naste prin cezariana.A zis sa stau relaxata ca nu e nici o problema dar sincer nu prea am cum,ea e mai ZEN asa de fel.Stie din luna a5a dar nu a facut nimic.
Eu la cuvantul avort spontan nu reactionez bine deloc.
Nu stiu cum sa va zic ca sunt,panicata,irationala,stiu ca nu e sfarsitul lumii,fetele noastre au maine amnio care e mult mai serios dar ca idee mi-e teama.
douradoudou spune:
dana, ce sa zic...si eu sunt zen in general..dar stiu de 2 cazuri de sarcini pierdute din cauza ureaplasmei care a slabit membranele pana le-a rupt si nu s-a mai putut face nimi..o sarcina parca de 16 si una de 18 sau 20 nu mai stiu sigur...
<hr noshade size="1" />
si 12+