Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (15)
Raspunsuri - Pagina 17
valicutza spune:
te duci pe yahoo mail, si intri ca si cum ai intra pe mail-ul tau personal, pui la utilizator novdec2012 si parola, care ti-as da un pm cu ea, dar vad ca nu il ai activat ..incearca sa il activezi .mersic
http://lmtf.lilypie.com/2PQCp3.png
20+ fericita cu dragonel de 2012
Bubulina42 spune:
Hellooo, burticoaselor,cine imi trimite si mie parola, please?
Merci anticipat!
17 +
bioana spune:
VALICUTZA mersi mult!! m-am dumirit in sfarsit............ce am obosit... am activat si PM-ul. mai am nevoie doar de parola.mersi.
embarazada de 16+
Bubulina42 spune:
Dana,multumesc frumospentru parola.
Acum astept sa imi mai spui si ce tre sa fac, - atunci cand incerc sa deschid e-mail comun mormaie ceva despre un alt program pe care sa il las sa se deschida..so: daca nu ma descurc acum, incerc de acasa,dar pana atunci poate imi spune cineva pasii, fiindca am citit prima pagina si nu m-am lamurit, adica nu a mers asa simplu cum pare acolo.
So:help!
O alta intrebare:
ati inceput deja sa puneti poze pe Picassa?cred ca ar fi intr-adevar super fain sa ne si stim una pe alta, sa stim cu cine vorbim, sa ne admiram burticile, ce ziceti?Doar acum suntem burtici, viitoare mamici, nu doar nick-uri[Si in curand o sa vina vremea sa ne prezentam si puii:)
17 +
Bubulina42 spune:
ooops, stai ca am vazut explicatia lui valicutza, gata,o tai spre yahooooooo!Sper sa fie ok!
17 +
Bubulina42 spune:
gata, am trimis.Daca nu apare in Inbox, e in sent:):).Pe verificatelea!
Multumesc frumos.
17 +
onutz83 spune:
Am intrat pe fuga, ca avem ooo graaaamaaaadaaaa de treaba si maine plecam, nu stiu daca mai apuc sa intru pana cand ne intoarcem.
Angelique, stai cumintica si totul va fi bine
Fetelor, va descurcati cu mailul si parola, da?
Sa fiti cuminti si sa avem numai vesti bune, da?
Onutz 17+