Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (15)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IPopica spune:

Buna ziua, fetele!

Ne-am insurubat si noi in scaunul de la birou. Teoretic mi-e foarte bine, practic inca mai ma jeneaz aburta in anumite pozitii si la anumite miscari. Nu-i exclus sa fie numai imaginatia mea, totusi.
Inca nu o simt pe fi-mea, s-a mirat si doctorul, dar m-a asigurat ca nu e nimic iesit din comun; a avut si burti care la 7 luni ziceau ca nu simt copilul. Controlul de zi a fost mai mult discutie, nu a vrut sa mai umble pe acolo asa curand dupa amnio, dar m-a asigurat ca daca ceva ar fi mers prost pana acum eram deja in spital. Tensiunea e in continuare mica (9 cu 5), si kilogramele se aduna cu spor . Cred totusi ca o sa bag o ecografie ceva saptamana asta, sa plec si eu linistita in concediu. Tot week-end-ul am avut numai cosmaruri cu gogoasa intepata.

Andra, felicitari pentru furnicuta Recunosc ca si mie imi suna in cap melodia asta de cate ori imi aduc aminte ca fi-su e de fapt fi-sa

Onutz, din pacate e din categoria "daca-i musai, cu placere". Sincera sa fiu nu ma asteptam sa fie asa complicat, drept dovada experienta cat se poate de lejera si normala a lui Menics. Eu mi-am completat datele la contacte pe mail-ul comun (si e-mail si telefon). Ieri m-am trezit si eu cu mainile umflate, dupa o plimbarica prin parc ce-i drept. Aveam niste porcusori pe post de degete. Si uite asta am uitat sa-i spun doctorului azi; am banuit ca de la caldura si de la fataiala.

Uf, Almy! Bine ca e bine. Si tu nu stiai ca pe net iti porezinta invariabil cele mai crancene posibilitati? Felicitari pentru demoazela, clar la voi e unul de-un fel - unul de-un fel . La multi ani! ficiorului

Nico, felicitari pentru miss 2. Pfuai, fetele castiga clar teren la odiseea asta.

Mami, tot cand am "activitati intense" am si eu scurgeri abundente. La mine ce-i drept sunt alburii nu roze. Dar apar in 98% din cazuri in momentele alea. Foarte rar, dupa vreo alergatura prin oras gasesc si pe absorbantul zilnic vagi urme. E perfect normal ce se intampla, sezi calma.

Dana, pune burta pe carte

Saptamana usoara fetele!

Angelique, succes!

gogoasa hormonizata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutz83 spune:

Bioana, Bubu Mami, lista este pe mailul nostru comun, in Inbox- salveaza fisierul, pune datele in el si-l mai trumite o data, tot pe adresa noastra. Sau pur si simplu dati un mail acolo cu datele voastre si actualizeaza cine mai intra. Cine nu are parola sa strige si dam mesaj privat
Almy, felicitari pentru printesa
Popi, de la caldura si de la sare ti se umfla mainile si picioarele. Incearca sa nu manamci sarat si sa stai cu picioarele ridicate- mai sus de pozitia soldurilor
Si vezi cum stai cu tensiunea, e f important

Onutz 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andie_n spune:

Am adaugat si eu informatiile in lista. Sper ca am facut cum trebuie .

Andreea 18+
http://lmtf.lilypie.com/Vsxsp3.png

MTHFR C677T heterozigot, A1298C heterozigot, PAI-1 675 4G homozigot
Tratament: Clexane 0.4, Femibion2, Cetebe, 2 MagneB6, 2 Duphaston

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana0000 spune:

Si eu le-am adaugat,andie le-am vazut pe ale tale in excel.
Popi si zici ca back 2 work,yac...dar lasa ca urmeaza concediul,in we macar o piscina sa vad si eu
Am gatit,am papat ..acum chiar tre sa ma apuc de invatat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andie_n spune:

Spor la invatat, Dana!

Andreea 18+
http://lmtf.lilypie.com/Vsxsp3.png

MTHFR C677T heterozigot, A1298C heterozigot, PAI-1 675 4G homozigot
Tratament: Clexane 0.4, Femibion2, Cetebe, 2 MagneB6, 2 Duphaston

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valicutza spune:

gata, am actualizat si eu listuta pe mail.
noi suntem binisor, cam greu cu serviciul, ma oboseste statul pe scaun 9 ore , mai avem o saptamana pana la morfologie . cu kilogramele stau la fel , 4 luate in aprox 21 sapt.

pupici

http://lmtf.lilypie.com/2PQCp3.png
20+ fericita cu dragonel de 2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelique_19 spune:

Sunt tot in spital pe perffuzii,bebita e bine,colul e lung si inchiis,mai stau cateva ziile sub supraveghere.aici e altfel personalul,dureri mai ak dar mai rar.puppici

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bioana spune:

buna,
ANGELIQUE stai cuminte in pat!!!!!!!!ma bucur ca bebele e bine. asta e foarte important.odihneste-te, fi pozitiva si spai si de hopul asta....

fetelor, incep sa ma ingrijorez.....nu ma duce capul....unde e mail-ul comun?de unde il iau...ca tot binoclez pe aici de vreo 10 minute si nu ma prind...sorry....daca nu, va dau nr de tel si il pune cineva acolo..numai ca as vrea sa ma uit si la nr de telefon de la gagici...si ce parola?ca e clar ca nu stiu care e...

embarazada de 16+

Mergi la inceput

l-am gasit!!!!!! la mail ma refer....dar nu am parola....

embarazada de 16+

Mergi la inceput

sa nu cumva sa indrazniti sa radeti!!!!!!ca ma supar pe voi, pe toate...adica se presupune ca dau click pe mail-ul comun si se deschide o pagina?si acolo deschid inboxe?ca la mine nu se intampla nimic...

embarazada de 16+

Mergi la inceput