Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (15)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bubulina42 spune:

Menics
Angelique, stai cumintica si fii pozitiva, ti-am spus ca bebele e puternic si el vrea sa o vada pe mami lui cand are sa ii vina timpul!
Nu face nici un efort, zambeste si vorbeste cu puiul.Multa sanatate!
Onutz, drum bun, copilule, ai grija de tine, de burtica si de viitorul tatic! sa reveniti cu bine!(fara tocuri, ai grija!)

Bioana, ai parola pe e-mail.

va pup pe toate

17 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bioana spune:

BUBU,DANA mersi de parola.acum trimit lista.

embarazada de 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norocila spune:

Felicitari la toata lumea pt. vestile bune!

Va rog sa-mi trimiteti si mie parola. Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubulina42 spune:

Norocila, ai parola pe PM
O dupa amiaza placuta!

17 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almy spune:

Multumesc de urari fetelor!

Angelique, sezi mumos mamitzule! Totul va fi OK!

Eu azi am alergat dupa cel concediu medical, condus in centru de 2 ori ca doctorita nu completase hartiile, nervi, trafic infernal, parcari platite, taximetristi parcati in mijloc de strada, etc. Si cand m-am intors, la noi printre case, unde e limita 10/ora ca sunt multi copii si tocmai venise un school bus si era plin de copii, un nene in spatele meu ma claxona sa ma grabesc. A fost picatura care a umplut paharul dupa asa o zi. M-am dat jos cata mi-s si m-am dus la el sa il intreb daca are vreo problema cu limita de viteza la noi pe strada. Cred ca scoteam fum pe nari sau ceva, ca nu stia cum sa se mai scuze. "Mam, sorry, I was tired, long day, really sorry mam"... Ori stia ca nu te pui cu hormonii unei femei gravide, dar numai cand m-a vazut coborand din masina si-a pus mainile in cap, ca l-am vazut. Lasa, alta data sa n-o mai faca pe Schumacher...

Acum, dupa acest episod de Gigi Duru' si o salata mare ca sa-mi recapat fortzele, ma pun cu burta pe carte, desi mai fara chef asa...

Alma 19+ cu , mami de Eleni Maria (26.09.2005) si Spiros Stefan (14.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IPopica spune:

Neata

Angelique, recunoaste ca l-ai amenintat cu cioco . Ma bucur ca sunteti bine!

Onutz, tradatoare burtoasa ce esti, de azi pleci?!?! Pfuai, o sa fiu plina de invidie pana vineri

Almy, ai fost tare. De ceva timp expresia mea favorita este "doamna/domnule, va jucati cu nervii unei gravide"; o decartez oriunde cineva se pune impotriva vointei mele

Pt ca paranoia s-a instalat f bine in creierutul meu, maine seara ma duc la o ecografie. Je care pana acum se lauda ca nu se panicheaza si ca se duce numai cand o cheama doctorul, iaca! Da' tre' s-o vad io ca e intreaga si n-are nici un cracut intepat, sa-mi tihneasca si mie concediul cat de cat.

Zi usoara fetele!
Si hidratare intensa

LE: eu nici acum, intrata in a 19-a saptamana nu simt nici o miscare

gogoasa hormonizata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menics spune:

IPopica sigur nu a avut de suferit bb, dar as acum ai spus, pentru linistea ta, fa un echo. tie cand iti vin rezultatele? eu azi astept de la FISH...cum ai tu palcenta fixata, poate de asta nu simti inca... dar stii doar ca se intampla...uff ce-mi amortesc mainile!!
si apropos de echo voi suna si eu sa anulez morfofetala din 22 ( la 20 sapt).. sa o fac la 23 de sapt.. pana atunci vin si rezultatele de la amnio...
va doresc o zi frumoasa!

20+

Mergi la inceput

neata,

ROXANIKAR la multi ani, multa sanatate si tot ce iti mai doresti tu.sa ai o zi excelenta, si noi la fel pe langa tine....
ONUTZ concediu placut!!
ANGELIQUE esti mai bine?

DANA cum e cu invatatul?

IPOPICA e bine ca faci eco inainte de a merge in concediu...o sa te poti relaxa dupa ce o mai vezi...

embarazada de 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IPopica spune:

Menics, placenta e in fata; m-am gandit si eu de multe ori ca daca loveste spre interior (ca la toate eco am prins-o cu fundul) nu prea am cum s-o simt. Dar asta e gandirea lucida; de vinerea trecuta am trecut la program de panica
Iar rezultatele ... he he... mi se vor lungi urechile; undeva dupa 01 iulie pentru CMV, iar cariotipul prin 5-6 iulie.

gogoasa hormonizata

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui IPopica
... de vinerea trecuta am trecut la program de panica
Iar rezultatele ... he he... mi se vor lungi urechile; undeva dupa 01 iulie pentru CMV, iar cariotipul prin 5-6 iulie.

gogoasa hormonizata

tie?nu pot sa cred!! nu te prinde.tu esti tare de felul tau, nu panicoasa... cum e posibil????

ai fost asa de curajoasa sa faci amnio si acum la sfarsit te panichezi?? glumesti, asa-i?
totul va fi bine, ai sa vezi.si eu astept rezultatele la analizele cu riscurile din 11 luna asta....si pana pe 2 iulie mai am....

embarazada de 16+

Mergi la inceput