Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (15)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns A.C spune:

Ma bucur,almy ca esti bine si felicitari pt.caruciorul roz !
Sanatate cu carul va doresc! Si la multi ani si puiului tau de ziua lui !
Si eu am avut un week-end aglomerat...Am shoppinguit pt.apartamentul in care ne vom muta la toamna,ca sa nu ne prinda bebe inca in garsoniera.Luna viitoare vom comanda mobila de bucatarie.Abia astept!
Pe bebe il simt zilnic,dar nu asa cum zice Bubulina...Cascadorii sau ceva de genul...Ziua ca-s la servici il simt mai putin,dar seara la 8 avem program,se stie...Activitate maxima !
Cam atat despre noi.Popi si Menics,tinem pumnii pt.rezultate bune !
Va pup,fetelor si va doresc o saptamana usoara si frumoasa !

Alina 18+ mami de Delia ( 5 ani si 11 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

am ajuns si noi ieri dimi in romania..am venit singura cu misso, sotul e prea ocupat nu a putut sa vina cu noi..
angelique, ma rog pt bb si pt tine sa fie totul ok...chiar m-ai ingrijorat f tare..nu e ok deloc ce ti s-a intamplat si faptul ca tu ai avut in continuare contractii dureroase...sper din tot sufletul sa nu se fi deschis colul..
almy, unde esti sa ne update-uiesti????

<hr noshade size="1" />
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
si 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Buna fetele

Vin si eu cu vesti proaspete. Dar mai intai sa felicit mamicile de fetite jucause Almy si Andra.
Almy , La multi ani! pentru baiat, sa fie sanatos si cu multe impliniri.
Angeliq ma bucur ca esti bine, cred ca ai ajuns acum la medic in Buc si nu mai sunt probleme.

Bubulina, zi asa, te tine treaza de pe acum pt ca are chef de joaca ca e tare scump.

Eu am fost sambata la morfofetala si suntem bine. dezvoltat normal, are 13 saptamani, toate organele prezente, manute si picioruse, riscuri de trisonomii foarte scazute si nu ne recomanda alte investigatii pentru bb. Si probabil este fetita. Ura, are mama doua fete. Tasu e topit tot. Cu mine a fost si Bia si a fost foarte impresionata de eco, avem si filmulet.

pe burtici si sa aveti o saptamana minunata

Nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bioana spune:

neata burtici,
ALMY ma bucur tare mult ca esti bine.felicitari pentru fetita si la multi ani baietelului tau!!

ANGELIQUE te astept si pe tine cu vesti bune. multa sanatate si noroc sa dai peste un doctor bun.

TNICOLETA felicitari pentru masuratori.sanatate pana la capat.

BUBU ce fain ca il simti cum se joaca....abia astept sa simt si eu!!mi s-a parut ca la 15 saptamani si 1 zi am simtit ceva, dar nu cred ca era posibil...era prea devreme si de atunci nimic...

sa incepem o saptamana plina de vesti bune si sa ne bucuram la maxim de aceste zile.

embarazada de 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mami_de2 spune:

Neata Fetelor

Almy ma bucur ca esti bine si nu te mai ingrijorezi degeaba,
in afara de concediu medical ce ti-a mai dat medicul pt contractiile alea dureroase BH?
felicitari pt fundita!!!:X:X:X:X

Angelique.. tu ce mai faci scumpa? esti ok? cum mai stai cu durerile?sper sa nu le mai ai deloc, bata-le vina!

PS: fetelor, stiti ca v-am zis ca mie mi-a zis medicul ca am placenta jos inserata marginala si ca ea migreaza si ca sa nu imi fac griji ca totul e in ordine si ca probabil de acolo sunt scurgerile ca e aproape de col,etc, se va urca ea.. faza e ca nu am mai avut secretii roze de vreo sapt..insa am obs ca si atunci cand le-am avut dar si acum azi dimineata dupa o pauza de ceva zile.. au fost doar atunci cand am fost la toaleta si am avut scaun..deci mai pe romaneste"ma screm" ... oare atunci cand ma screm se misca si placenta pe acolo? eu nu inteleg sistemul organismului astuia al meu:)pe bune.. grij nu imi mai fac..am intrat in pat si stau in pat cateva ore..dar totusi mi se pare ciudat..asa mi-au aparut si cand MA INGRIJORASERA si m-am dus la medic atunci.. numai dupa ce aveam scaun... ce ciudat.. in fine..scuzati detaliile fetelor..dar daca nu aici atunci unde sa vb d-astea?:))

PS: care e faza cu lista ca nici eu nu o inteleg..cui trebuie sa scriu nr de tel?

16+
posesoare 3 mutatii heterozigote: MTHFR C677T, A1298C si PAI
Signature: 25 martie - de Buna Vestire un frumos test pozitiv= cea mai frumoasa minune din viata mea!
Daily pills: 1 FembionII, 3 Magne B6, 1 Acid folic, 2 Cetebe, 1 Aspenter ; 3 NO SPA pe zi, la nevoie;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana0000 spune:

Neata burtici!
Almy ma bucur ca esti bine,felicitari pt caruciorul roz.
Nico si tie la fel!
Eu in we m-am simtit super,am fost la tara la racoare dar azi deja ma simt mai rau ca sunt acasa si e cald.Macar sunt libera,invat pt examenul de miercuri.Nu stiu ce mai se prinde de mine si de neuronul meu gravid

Popi,Menics sper ca va simtiti bine si ca asteptarea nu va dispera!

Abia astept sa simt si eu bebelusul ca Bubu,aseara am iesit la plimbare...ce am mai obosit,a crescut burtica...se vede clar

Va poooop si o saptamana plina de vesti bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menics spune:

woow apar fetitele!!!
fetelor felicitari pentru reziltate, stiti ceva de angelique?? a scris cuiva cum este?? am vazut ca sambata pleca la buc... de atunci
nu a mai dat nici un mesaj??
bubulina, si eu ma tot minunez de energia lui bb ce se mai foieste , rasuceste.. cand in dreapta loveste, cand in stanga. pai normal are mama baietel de 20 de saptamani _ Doamne iti multumesc !
ma supara tot mai tare mana drapta, am inceput sa iau si magneb6... am un pumn de medicamente de luat...dar ...asta sa fie singura problema...
fetelor va doresc o saptamana usoara, va pupicesc!

19+

Mergi la inceput

cum adica contractii BH dureroase??

<hr noshade size="1" />
si 12+

Mergi la inceput

acum am vazut msgul tau almy...felicitari pt fetita...si de acum gata..ai grija..chiar daca sunt BH asta nu inseamna ca sunt ok prea multe si mai ales dureroase...bine ca acum stii ca trebuie sa o iei usor..ai grija de tine..

<hr noshade size="1" />
si 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andie_n spune:

Buna dimineata tuturor. N-am mai intrat in weekend si azi am avut de recuperat o groaza, ati scris foarte mult.
Sanatate Angelique, tinem pumnii sa fie totul bine, bine ca vii la doctorita ta, sa ne dai vesti cum mai esti.
Almy, ne bucuram ca esti bine, felicitari pentru fetita, sa fiti sanatoase amandoua in continuare. Incearca sa stai cat mai linistita, sa nu faci efort si sa nu ridici greutati. Si La Multi Ani baietelului, sa aiba parte doar de sanatate, fericire si bucurii!
Andrada, felicitari pentru fetita, sa fiti sanatoase amandoua!
Mami_de2, felicitari pentru ca ti-ai vazut din nou baietelul si pentru rezultatul bun de la Doppler. Sanatate in continuare pentru amandoi!
Cine are parola, va rog sa mi-o trimiteti si mie pe mesaj privat. Multumesc!
O zi si o saptamana buna in continuare tuturor! Sanatate!

Andreea 18+
http://lmtf.lilypie.com/Vsxsp3.png

MTHFR C677T heterozigot, A1298C heterozigot, PAI-1 675 4G homozigot
Tratament: Clexane 0.4, Femibion2, Cetebe, 2 MagneB6, 2 Duphaston

Mergi la inceput