Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (15)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onutz83 spune:

Bubulici, buna dimineata
Multumim de vestea buna!!!
Angi, mergeti usurel, mai bine veniti aici decat sa mai asteptati... Asteptam cu sufletul la gura...

Onutz 16+

Mergi la inceput

Fetele, am facut lista, e pe mail actualizata cu nr. lui Angelique.

Onutz 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradame spune:

Buna gravidutelor! Ce mai faceti?
Ma bucur ca v-a placut bancul.
Angelique multa sanatate si sa vii cu vesti bune. Iti tinem pumnii stransi ca totul sa fie bine.
Azi ziua mea a inceput frumos, pentru ca m-a sunat sotul si a intrebat ce fac fetele lui? Ce minunat a sunat. Nu voi uita niciodata acea clipa si e trecuta la momentele frumoase din viata
( cand m-a cerut de sotie, nunta, si restul evenimentelor frumoase ). De fapt daca stau si ma gandesc fiecare zi in care ma trezesc langa el, fiecare mangaiere si vorba a lui pe care o aud nu inceteaza sa ma surprinda, de parca am fi la prima intalnire (desi avem 4 ani de casnicie )
Si cu o asemenea bucurie in suflet am inceput sa trebaluiesc prin casa .Mai am putin si termin asa ca fug.
la toate burticile

Mergi la inceput

Hello, gagici
Raportez tot 2 kg in plus si picioare dezumflate (wow, ce bine e!), restul se pare ca a fost doar lichid.
Raportez si tensiune mititica, pe la 10 cu 6 cam tot timpul.
Andradame, ce frumos povestesti de sotul tau La multi ani fericiti si de acum inainte
Angelique, hai cu vesti bune

Onutz 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Looana spune:

Buna dimineata!
Onutz ai luat ceva deji ca restul a fost apa?eu am problema cu apa retinere destul de mare de apa si in general dar acum in sarcina.Eu cu tensiunea stau perfect ,nu am probleme.O intrebare pt noi nu exista ceva pastile pt eliminarea apei,eu cind nu eram gravida luam odata de doua ori pe sapt. Furosemid pt apa.Acuma in perioada aceasta nu am mai luat ca nu stiu daca e oie cautasem dar nu am gasit pe nicaeri daca ar fi voie in sarcina.
Angelina sa ne dai de veste cum esti daca poti,e foarte ine ca ai mers la spital,doamneajuta sa fie bine cel putin esti la Dr in maini si sper din suflet sa fie bine.Tu ai cumva serclaj facut?
Eu ma simt bine,multumesc lui DD ca sunt bine,mi-e frica si mie de contracti in perioada aceasta eu pierdut in saptamana 23 o sarcina ,nici nu vreau sa i-mi aduc aminte ,a fost cumplit ,numai prin ce dureri am trecut si ontracti,mi-a rupt apa bb si nu au ajut ce sa-i faca a iesit el afara si eram in spital la Dr sub priviri,dar degeaba odata ce sau declansat nasterea prematura sa dus totul.
Va las o duminica placuta sa aveti

Looana
+19

Mergi la inceput

Looana, eu joi am fost la spital dupa 6 zile de stat cu gleznele cat butucii. Mi-au luat tensiunea si am facut un sumar de urina pentru a exclude preeclamsia (parca asa-i zice). Au concluzionat ca sunt edeme normale de sarcina si mi-au spus sa reduc sarea din alimentatie cat pot de mult, sa-mi supraveghez tensiunea si sa stau cat pot de mult in pat, cu picioarele ridicate. Eu stau cu ele ridicate si la birou (din fericire pot), am redus sarea spre deloc, am baut multa apa si deocamdata e mult mai bine. M-au intrebat si daca ma stiu cu probleme ale glandei tiroide.
Cand ma intorc din concediu ma duc la o consutatie la medicul meu (slava cerului ca s-a intors) si stam de vorba pe tema asta.
Eu m-am panicat si m-am dus la spital pentru ca m-am trezit cu ele umflate practic peste noapte, aveam un mare discomfort si nu puteam sa ma incalt cu nimic... Mi-a fost teama de tromboza si pentru ca INR si APTT au fost mereu la limita de jos m-am panicat.
Am citit cate ceva despre pastile, o sa vorbesc si cu doctorul, sa vad ce parere are, nu iau nimic fara sa vorbesc cu dumnealui.

Imi pare rau pentru pierderea ta, sper din tot sufletul sa fie bine de data asta

Onutz 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bioana spune:

buna burticilor.
ALMY ma bucur ca esti bine. asteptam vesti...amanunte...please...

ANGELIQUE multa bafta!!sa ne aduci vesti bune.

ONUTZ habar nu am unde e lista.....nu sunt asa de priceputa in ale calculatorului ca si voi...lamureste-ma si pe mine,por favor...sa inteleg ca ai facut o lista unde fiecare isi lasa nr de tel?am inteles bine?

azi am intrat in saptamana 16!!!!!!!ce bucurie pe capul nostru...

embarazada de 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bioana spune:

buna burticilor.
ALMY ma bucur ca esti bine. asteptam vesti...amanunte...please...

ANGELIQUE multa bafta!!sa ne aduci vesti bune.

ONUTZ habar nu am unde e lista.....nu sunt asa de priceputa in ale calculatorului ca si voi...lamureste-ma si pe mine,por favor...sa inteleg ca ai facut o lista unde fiecare isi lasa nr de tel?am inteles bine?

azi am intrat in saptamana 16!!!!!!!ce bucurie pe capul nostru...

embarazada de 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubulina42 spune:

Onutzule, sunt la fel de nelamurita ca si Bioana, cum ajung la lista unde las nr de telefon si vad celelalte numere?
Pls. lumineaza-ma:), pup!
Tensiunea mica nu e ok, asa o ai tu in mod normal sau numai acum, datorita sarcinii, a scazut?
Cu sarea..eu nu mai mananc nimic sarat, dar nici inainte nu ma omoram si de la episodul acela nu mi s-a mai umflat nimic, numai burtica se umfla incetisor, creste..
Sa renunti chiar si la tocurile alea de 3 cm si sa porti numai platforma plata, ai inteles?Te rog.

Sa nu uit sa mentionez ca gogolosul meu toata noaptea s-a jucat prin burtica si am constatat ca atunci cand se da peste cap cum are el chef, este imposibil sa dorm, asa ca am stat si am urmarit pe unde se plimba si m-am distrat.Bine ca este duminica, altfel daca era la fel de plimbaret si jucaus si urma ziua de luni, poate ca ii sopteam sa treaca la nani rapid
Oricum, senzatia este bestiala, insa nu e chiar ca un fluturas, ca poate daca ar fi numai fluture, as dormi fara vise, hi hi

ok.Noi am fost intr-o mare plimbareala weekendul asta, voi sunteti deja la povesti cu Mos Ene, asa ca somn usor dragelor si o saptamana super sa aveti!!

17 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almy spune:

Multumesc dragele mele pentru grija purtata. Si scuze, dar nu am avut timp sa intru nici o secunda. La inceput nici chef, ca la eco mi-au iesit si mie chisturile alea de care zicea Mami de 2, iar joi seara am plans si n-am fost om, ca daca te apuci sa citesti pe net te apuca groaza. Problema e ca mi-au dat mie raportul de la eco, ceea ce aici nu se face de obicei. Si cum am ajuns acasa am intrat pe tatuca internetu' si pe masura ce citeam, mi se facea inima cat un purice. A doua zi la doctor insa m-a linistit si mi-a zis ca nu avem nici un motiv de ingrijorare, si s-a mirat ca mi-au dat mie raportul, pe care in panica mea nici nu-l citiseam corect, ca scria jos cu litere ingrosate ca aceste chisturi observate izolat nu prezinta absolut nici un pericol pentru fat, iar dr mi-a zis ca ea vede 1 din 3 sarcini cu rezultatul asta si copiii se nasc sanatosi tun si perfect normali.
Si da, am contractii, dar ea zice ca sunt Braxton Hicks dureroase, drept pt care mi-a dat concediu medical si recomandat repaos cat mai mult ca a zis ca e modul organismului de a-mi spune sa o las mai moale.

Si avem fetita , super super activa, a obosit-o pe tanti de la eco, o fugarea sa-i faca masuratorile; nu ma mai mira ca o simt asa de des; erau si mama cu copiii cu mine in cabinet si ei sunt absolut convinsi ca le-a facut cu manutza surioara lor, desi la inceput s-au cam plictisit, ca ei se asteptau sa vada pe ecran un bebelus ca in realitate si nu prea pricepeau nimic. Abia mai spre final le-a aratat tehniciana fatza, profilul, manutele, si le-a explicat la ce se uita.

Weekendul l-am avut foarte aglomerat, ca am petrecut ziua baiatului ieri si am avut casa plina cu copii, parinti, bunici, plus pirat animator care le-a facut un show. Aseara cand s-a facut liniste credeam ca nu-i adevarat.

Ma bucur ca ati trecut cu bine de amnio Popi si Menics si sa dea Bunul Dumnezeu sa aveti rezultate bune!

Angelique, sper ca esti bine!

Alma 19+ cu , mami de Eleni Maria (26.09.2005) si Spiros Stefan (14.06.2008)

Mergi la inceput