Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (15)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IPopica spune:

Hai c-am facut si noi ochi; am dormit ca scrofelinele in reprize; mai bagam ceva la ghiozdan, mai o aghioasa Intre timp observ ca a disparut si jena de la burta. La un moment dat am avut asa un guguloi, pt vreo 5 secunde, dar s-a potolit.

Menics, te invidiez Unu ca a fost lejer si doi, ca-l simti topaind. Je in continuare nu o simte; noroc ca am vazut-o ca tropaie ca altfel ma luam de ganduri. Am stabilit ca io-s mai vache , dar chiar sa nu ma inghionteasca nitelus si pe mine?

In schimb dimineata avem o noua distractie: nemaifiind balonata, daca stau pe spate, se vede gogoasa de la buric mai jos; fericirea lu' ta-su care incepe s-o tocane asa cu noaptea in cap. Si azi dimineata era nitel mai gogonata spre dreapta si-am zis io ca acolo-i fundul - si la eco s-a dovedit ca exact acolo-l avea . Asa ca de-acu o sa stim exact unde tre sa-i mai dam cate un bobarnac

Ina, relaxeaza-te, eu am luat 6 kile pana acum (18 s).

Dana, o sa le manance pe-ale lui ta-su Bine c-ai scapat de nenorocita aia de masea.

Bubule, mai aveam nitel si plangeam cand am iesit de-acolo. Iar in timp ce ne bumbaceau imi venea sa strig la ei sa ne lase in pace cu acele lor cu tot. Si-am fost cam anemica asa la voce vreo ora dupa
Si io-l amenint pe-al meu cu aceleasi chestii - epilat, spalat pe cap, pe spate .

Azi ma intreba in masina: ok, ne-am luat copil, acu' ce facem cu el? I-am zis ca o sa stie fi-sa exact la ce sa-l intrebuinteze drept pt care mi-a povestit de unul care a coborat sa ia chipurile tigari si s-a mai intors dupa vreun an . Da' nu-mi fac probleme, ca la halul in care-mi baloseste burta, e clar sclavul demoazelei. Nu scapam noi de el nici sa vrem.

Uof, mai Angelique . Bine ca bebe e in grafic, "multe saltaturi de ..." pt nesuferitul ala de doctor. Sper sa-ti dea doctorita ta tratament de sustinere, ca macar sa eviti episoadele neplacute cu urgenta. Si da, vorbeste cu bebe, si spune-i ca daca o supara de-acum pe mama-sa nu mai primeste cicocolata kinder la desert dupa ce face doi ani. Asa ca sa stea cumintel acolo, agatat zdravan. (io asa-i spun demoazelei; e tot o negociere pe noi "esti cumintica si stai acolo pana la final, primim bun bun; faci prostii si ne dai emotii, cum te vaz cum iti ard una peste bucute ")

Mami cunosc un caz de baietel pana in a 8-a luna, care s-a nascut fetita . Pana una alta enjoy the cu-cu. Ca si eu m-am obisnuit cu gandul ca avem o Mara mica si incapatanata, in loc de un mic gigolo iubaret.

Week-end placut fetele! (in caz ca nu mai intru sa va spionez)

gogoasa hormonizata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

felicitari pt vestile bune...amgelique, ma bucur ca ai aparut..nu-mi place cum te-au tratat..si faptul ca inca ai contractii dureroase nu e ok dar bine macar ca au mai scazut...colul sper ca e inchis da????s-a scurtat cumva???
almyyyyyyyyyyyyy?????

<hr noshade size="1" />
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
si 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mami_de2 spune:

Popi Si eu cunosc ff multe cazuri care s-au sucit la nastere dupa ce toata sarcina fusesere de un sex anume.insa eu ma gandesc ca f rar merg la aceeiasi ecografisti;))asa ca: toti sa greaseasca? ar fi maxim :))))))

Bubu'l-a masurat tot tot tot ca la carte..iar la final chiar mi-a bagat si sonda intravaginal nitel si ca sa ii faca masuratori si la cap cum trebe..pt ca avea capul cam ascuns in partea mea dreapta era pozitionat..nu putea dr. sa masoare nu stiu ce..cred ca plexurile alea de m-au speriat pe mine.....se misca normal...lent...mai mult "ofticat" ca cineva il enerveaza si il tt impinge pe burtica;))), nu se misca asa saltaret cum ziceti voi sa fuga de ultrasound:)))

16+
posesoare 3 mutatii heterozigote: MTHFR C677T, A1298C si PAI
Signature: 25 martie - de Buna Vestire un frumos test pozitiv= cea mai frumoasa minune din viata mea!
Daily pills: 1 FembionII, 3 Magne B6, 1 Acid folic, 2 Cetebe, 1 Aspenter ; 3 NO SPA pe zi, la nevoie;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelique_19 spune:

Ipopica si eu i-am spus sa stea acolo ca o supara pe mami si ii face peri albi lui tati,ca ne e mai bine acasa la noi.Sa il amenint ca nu ii dau cioco nu m-am gandit dar este o varianta.
Doura multumesc ca ai intrebat de mine.Nici mie nu imi place ca mai am junghiuri dar nu am ce face.Despre col nu mi-a zis nimen nimic deci sper sa nu fie scurtat.Astept cu sufletul la gura ziua de luni.
Si astept si vesti de la Almy,sa de-a Domnul sa fie bine.

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubulina42 spune:

Angelique, nu uita sa iti faci si o lista de intrebari pentru luni, sa nu te duci gandindu-te ca stii tu ce sa intrebi si ca vede doctora ce si cum.

Nu uita ca emotiile ne fac de multe ori sa uitam rapid, iar hormonii ajuta chestia asta ..la fel de mult.Lista e sfanta! Imposibil sa nu uiti ceva, daca nu o ai,- de regula ceva important ce trebuia sa intrebi -si de care iti dai seama cand ai iesit.

Popi, bine ca v-ati linistit, ca stim noi ce era in sufletelul vostru, chiar daca sunteti viteze!Hai odihniti-va si sa aveti un weekend frumos si linistit, ca-l meritati din plin!te pupacesc.

17 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradame spune:

Buna dragele mele....
Angelique... iti tin pumnii ca totul sa fie pana luni cand mergi la medic. Pot sa iti spun ca atunci cand imi faceam griji de ceva sotul ma incuraja in modul urmator... DOAMNE-DOAMNE are grija si de mamici si de copiiacolo unde sunt doriti din tot sufletul... si la fel iti spun si tie. Este un Dumnezeu deasupra care are grija de toate, inclusiv de noi... As vrea sa te linistesc, dar asta o poate face numai medicul tau. Tot ce pot sa fac e sa te incurajez.
Bubulina sa ai grija la efort, sa nu cari sa ai probleme.

Mergi la inceput

Multumesc fetelor pentru sustinere,inseamna mult pentru mine in momentele astea

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradame spune:

Sa va dau si eu o veste buna... pentru ca simt ca explodez de fericire...
ARE MAMA O FETITA FRUMUSICA FOC
ARE MAMA O FETITA CAT UN GHEMOTOC...
Numai asta stiu sa cant prin casa de circa o ora... pentru ca medicul meu mi-a spus ce mogaldeata am, acum jumatate de ora.
E ea cam adormita, dar si cand petrece...
In ceea ce priveste kg in plus, eu nu am decat 2 (52 mai precis), insa medicul mi-a explicat ca depinde si de metabolismul si arderile mamicii. In cazul meu am pus 5 kg intr-un an si pot spune ca nu ma jenez de la nimic mananc orice si oricand. In schimb mama mea la varsta pe care o are, cu 2 copii are doar 45 de kg. Sunt momente cand imi fac griji ca vad ca voi ati depus mai mult dar si copii vostri sunt mai mari fata de calculele calendaristice ( in cazul meu e doar cu o zi mai mare). Griji, griji , griji, dar toate trec cand cea mica da semne de activitate... ca acum
O seara placuta in continuare, si va multumesc ca m-ati ascultat si inteles.

Mergi la inceput

Felicitari Andradame pentru fetita,sa fie sanatoasa si sa-ti aduca numai bucurii

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubulina42 spune:

Felicitari, Andrada, pentru bubulina!! Sa creasca mare si sanatoasa si sa stea cuminte pana la termen in burtica la mami, cas dupa aia, daca e plina de nazbatii, nu se supara nimeni, ca o sa fie dulce foc! Ce minunat! o fetita cu codite:):) Ce zice viitorul tatic? am eu asa un feeling ca desi se tin tzantzosi, sunt topiti cand isi vad bebeloatza in brate, sunt ter-mi-nati!!

Si multumesc de grija, impachetam, dar eu sunt asa, ca o floricica, oricum nu m-ar lasa bubulinul meu sa fac nimicutza, asa ca eu doar ma invart printre haine, fac teancuri, scriu pe cutii-chestii de-astea!aaa, si sunt cu gura mare, daaa!

Cu caraturile e responsabil consortul, ca are grija, dragul de el, mare grija de mine/noi.Ieri, cat e el de linistit, era sa o bata pe una care era sa intre in noi pe trecerea de pietoni..

Mie nu imi e teama de nimicutza, ca eu am pe bebe ca talisman norocos si pe Doamne-Doamne care are grija de noi toti, + optimismul meu si energia mea nebuna, care a revenit la limitele de alta data, adica...nelimitaaaataaaa

Inca o data, ma bucur mult ca aveti o gargaritza pe drum si incerc sa imi imaginez cata lumina si bucurie e in sufletul tau

pup!doua fete-cucuiete

17 +

Mergi la inceput