Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (15)
Raspunsuri - Pagina 12
bioana spune:
IPOPICA .
ANGELIQUE nu te ridica din pat decat sa mergi la baie...
ANDRADAME felcitari pt fetita!! nu te ingrijora ca nici eu nu am pus mult..2 kg si ceva...
ALMY asteptam vesti de la tine.sper din tot sufletul ca esti bine!!
abia astept sa simt cum misca bebele si pe 17 iulie sa aflam daca e fetita sau baiat...mor de curiozitate..
toata lumea la odihna weekend-ul asta.obligatoriu!!
embarazada de 15+
andradame spune:
Sa incep prin a-mi cere scuzele de rigoare, pentru ca am facut o greseala de jumatate de ora cantam si de o ora aflasem (jumatate de ora am sunat familia si le-am dat vestea cea buna pentru ca si ei sa se bucure alaturi de mine).
In ceea ce il priveste pe viitorul tatic, a aflat prin telefon ce este pentru ca e plecat la tara cu parintii mei, dar foarte promt a inceput sa caute nume de fetite. In cazul nostru vom lua frumos calendarul si vom alege numele fetitei noastre (pentru ca sunt nume frumoase si va avea o sfanta ca protectoare). Cumnata si soacra mea isi doreau fetite si deaja imi spuneau ca au vazut nu stiu ce rochite in nu stiu ce magazin (e cert.... iar trebuie sa fac curatenie generala in dulapuri )
Bioana multumesc de incurajari. Stiu ca ma voi mai ingrasa, nu imi este teama de asta (cu atat mai bine... are sotul pe ce pune mana si hainutele se vor aseza mai bine), in schimb 2 kg in plus la 20 de saptamani parca pare putin, iar calculatorul kg in sarcina de aici imi spune un nr astronomic de kg ( astronomic pt ca eu orice as face nu se depune nimic). Si app, sa vezi cum trece timpul... si imediat ai sa vii cu vestea cea mare, mie cel putin nu imi vine sa cred ca mai am inca pe atat si nasc:))
fetelor si burticilor
Un sfarsit de saptamana insorit si frumos, de fapt asa cum va doritiNoapte buna!!!
andradame spune:
Si ca sa incepem week-end-ul cu un zambet pe buze... va ofer un banc (sper sa va placa)
In sala de asteptare trei barbati stau cu sufletul la gura. Iese moasa si il felicita pe primul: Felicitari aveti gemeni! Doamne, ce coincidenta, eu chiar lucrez la Minessota Twins
. Dupa o ora iese aceeasi femeie si spune celui de al doilea tatic: Incredibil, aveti tripleti!!! Nu pot sa cred, ce coincidenta, eu lucrez la 3M Company. Al treilea lesina. Ce s-a intamplat, intreaba moasa? El lucreaza la 7UP
douradoudou spune:
almy?????
<hr noshade size="1" />
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
si 12+
Bubulina42 spune:
sincer...sper ca singura problema sa fie ca nu ii merge netul si nu ca e vreo problema cu Almy..
NU reusesc sa gasesc nr ei de telefon
17 +
onutz83 spune:
Hello, cucuietele
Popi, m-a ingrozit experienta ta, sincer. Dupa ce ca procedura in sine e aiurea se mai intampla si d-astea...
Bine ca a trecut
Eu in (sa-i spunem) inocenta mea credeam ca la varsta sarcinii la care se face amnio burtica e marisoara, e maricel, dar cand ma uit la a mea (ma refer la burtica) si vad ca d-abia se vede ceva acolo ma ia capu' si inca nu pot sa-nteleg cum sa-ti bage cineva in ac direct la acolo.
Bine ca nu a fost nevoie la noi, nu stiu cum m-as fi descurcat
Asa ca eu va felicit pentru curajul si taria de care ati dat dovada
Angelique, la urma urmei bine ca e bine. Tu stai cumintica si da-l incolo pe doctor. Dupa ce ca treci prin ce treci trebuie sa suporti si niste comentarii fara rost. Da, nene, am doctorul in Bucuresti, care e problema ta? Urgentele sunt urgente, mai ales iminentele de avort. Iti spun eu, domnul era suparat pentru ca nu ai cotizat acolo pana acum. Unii doctori chiar s-au dezumatizat. Daca nu le mai pasa de vietile oamenilor, mai ales de ale celor din burtica, pot sa se duca sa vanda legume in piata dinspre partea mea.
Hai ca m-am enervat, da-mi trece repede, nu vreau sa-l stresez pe fi-miu inca
Tu ia No-spa si Utrogestan pana luni. Ai vorbit cu doctorita ta, ce ti-a spus?
Mami, asa m-au emotionat clipuletele tale, ce dulceata ai tu acolo abia astept sa facem si noi eco 3d
Andrada, felicitari pentru printesa ne bucuram si noi alaturi de tine
Despre kilograme- stai linistita, daca mananci cum trebuie inseamna ca si bubulina mica e hranita si ai tu arderile mai rapide, ceea ce este f bine pentru tine
Foooarte tare bancul
Bubulici, ce frumos vorbesti despre consortul tau Daaaaa, sunt topiti si la un moment dat nu le va mai fi rusine sa recunoasca
Sa nu faci efort, ca ne suparam Si mai cauta nr lui Almy, teee roooooog!!!
AAAAAALMYYYYYYYYY!!!!!!!!
Onutz 16+
onutz83 spune:
Fetelor, v-am dat un mail de pe adresa noastra pe adtrea noastra pe yahoo, dupa titlu este un 'by onutz'.
Cititi-l si sa ne punem pe treaba
Chiar m-a ingrijorat patania lui Angelique si faptul ca Almy nu ne mai da nici un semn
Onutz 16+
onutz83 spune:
Fetelor, v-am dat un mail de pe adresa noastra pe adtrea noastra pe yahoo, dupa titlu este un 'by onutz'.
Cititi-l si sa ne punem pe treaba
Cine nu are parola sa tipe dupa ce isi activeaza PM
Vedeti pe la Profil personal- Mesaje private, cautati pe acolo 'activare', eu le-am activat de mult si nu mai stiu exact unde este optionea asta, nu eram obisnuita cu saitul si am orbecait pe la optiunile profilului.
Chiar m-a ingrijorat patania lui Angelique si faptul ca Almy nu ne mai da nici un semn
Onutz 16+
onutz83 spune:
Iar m-am crezut desteapta si am comis-o mai sus, am incercat sa editez si nu mi-a iesit decat ce ati vazut, well, al doilea mesaj e cel bun
Nu-i nimic, maine schimb saptamana, deci ma prostesc din ce in ce, neuronii gravizi lesina pe capete, sa vedem ce ramane la sfarsit
Onutz 16+