Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (15)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelique_19 spune:

Bubu mi-e frica ca m-a externat pentru ca sotul a insistat ieri ca vrea sa mergem la dr. mea la Buc, el a zis ca nu e de acord ca a doua zi vedem ce face,dar daca el mi-a dat drumul tarziu dr. mea nu mai e la spital sa ma preia.Asa ca trebuie sa astept pana luni si junghiuri in burtica tot mai am,e adevarat nu dese ca ieri si nici asa dureroase.Si sotul i-a dat bani tocmai ca sa aiba grija de mine.La fetele din salon veneau dr. in vizita si cu tratament si la mine nimeni.Si frica mea cea mai mare era sa nu pierd bebele.Si toti se mirau de ce ma lasa in voia sortii daca ma internase si a spus ca il pot pierde pe bobut.

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubulina42 spune:

tocmai de aia de rog sas te linistesti, sa nu mai aduci ceva in plus pe langa ce a fost.
Din tot ce am citit mereu pe aici, acolo exista No Spa care ajuta la dureri si se poate lua mai mult de unul pe zi fara sa influenteze in rau sarcina, asa ca te rog ia no spa, stai in pat si nu face NIMIC, gandeste pozitiv si fii convinsa ca va fi bine!

Tu crezi ca puiul tau se sperie de un doctor nenorocit? ia sa vezi tu ce bine are sa fie si ce ai sa te linistesti!
Dar! stai cumintica in pat si NU face nimic, ai inteles??

te pupacesc.

17 +

Mergi la inceput

Si eu te pupic Bubu.Si nu ma misc din pat decat pana la baie,deja sotul si-a luat rolul de gospodina asa ca eu ma relaxez.

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menics spune:

angelique, bubu are dreptate, poti lua nospa...nu afecteaza cu nimic sarcina...si asa cum toata lumea iti sugereaza stai in pat, linistita, daca puiul tau dadea din manute, clar ca el este puternic, iar luni vei merge la dr si iti va da tratament, ar fi bun si utrogestan asta daca nu iei deja.. dar clar ca pana luni, nu trebuie sa te mai gandesti la nemernicul ala de ce o fi fost ca medic nu-i pot spune...eu la sase sapt m-am trezit cu hemoragie...am plecat la urgenta chiauna de cap.. plangeam, s-a trezit G credea ca plec la munca, i-am zis ca merg la urgenta si am iesit pe usa.. fara sa-i spun mai mult.. acolo pe coridoare nu vedeam pe unde merg.. vroiam sa-mi opreasca cineva hemoragia si sa-mi salveze puiul... dupa echografie, cand i-am auzit inimioara , i-am multumit lui Dzeu....am inteles ca bb este un luptator si ca a fost doar un prag... acum la tine bb est emult mai mare, si mai puternic...cu tratament vei trece cu bine peste acest moment, dar cel mai important este sa nu te superi, sa nu te stresezi

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mami_de2 spune:

Angelique, fii linistita, roaga-te Domnului si fii pozitiva, sigur vei fi bine!!!! stai la pat si ia no spa...la spital nu ti-a bagat si gynipral? stiu ca asta se da la amenitare de pierdere sarcina.
oricum sunt sigura ca vei fi bine.. nu mai fa nik si stai in pat!

16+
posesoare 3 mutatii heterozigote: MTHFR C677T, A1298C si PAI
Signature: 25 martie - de Buna Vestire un frumos test pozitiv= cea mai frumoasa minune din viata mea!
Daily pills: 1 FembionII, 3 Magne B6, 1 Acid folic, 2 Cetebe, 1 Aspenter ; 3 NO SPA pe zi, la nevoie;

Mergi la inceput

Menics no-spa am luat 4 in noaptea aia cand au inceput durerile si imi trecea pe moment si apoi reveneau.Acum sper ca o sa-si faca efectul daca incep iar durerile.Si stiu ca bebe e un luptator si ca se va face mare si o sa ne bucure cu poznele lui

14+

Mergi la inceput

Mami la spital mi-au bagat in perfuzie no-spa,scobutil,diazepam si algifen atat.

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mami_de2 spune:

PS: raportul meu de azi de la eco morfo:

bebe meu m-a facut fericita azi ff tare: tot mai mare cu 3 zile.. Mi-a mai scazut indicele pe artera uterina, IR pe stanga ceea ce ma bucura enorm: de la 0,72 acum 2 sapt..acum am o am 0,63..iar cea pe dreapta e aceeasi: buna de 0,55.

bebe are 175 de gr. si in continuare tot baietel a ramas chiar mi-a aratat cuculetul,desi parca inca nu imi vine greu sa cred..dr. zice ca ala e surubul..l-a pozat cu funduletul asa de jos in sus. mi-a dat cd cu clipuri azi..nu mi-a venit sa cred..la 4 mil. ecografia,cred si io sa primesc si cd))))))))
totul normal...mi-a mai scris pe foaie o groaza de informatii detaliate.... printre care ceva ce ma inspaimantase prima data cand am auzit :plexuri coroidale normale cu mici imagini chistice de 3 mm..dar mi-a zis ca multi bebelusi au asta la saptamanile astea si ca se vor retrage mai tarziu dupa sapt 25..poate chiar mai devreme... apar si dispar fara motiv cica..nu e nevoie de alte investigatii daca toate restul sunt normale...ba unii s-au nascut cu ele si au trait perfect cica pana la batranete, spun rapoartele medicale..eu totusi sper sa se retraga sanu imi dea emotii pana la adanci batraneti
*apoi am ajuns acasa si m-am informat si am mai gasit postari mai vechi ale fetelor de pe net care au descoperit in aceste plexuri asa ceva si cica nu-s probleme..s-au retras,etc.. bebeii sunt f normali acum..deci sunt normale. m-am linistit...ma rog Domnului in continuare sa fim bine sanatosi;

uite si clipuletul cu el cu mainile la urechi
http://www.youtube.com/watch?v=3ypwXNwmbJ8&feature=youtu.be

si aici fara mainile la urechi:
http://www.dailymotion.com/video/k3Ogro6gBcfevh38bIC

*deja sunt 2 medici care zic ca e baiat..oare se mai suceste?)))))))))

16+
posesoare 3 mutatii heterozigote: MTHFR C677T, A1298C si PAI
Signature: 25 martie - de Buna Vestire un frumos test pozitiv= cea mai frumoasa minune din viata mea!
Daily pills: 1 FembionII, 3 Magne B6, 1 Acid folic, 2 Cetebe, 1 Aspenter ; 3 NO SPA pe zi, la nevoie;

Mergi la inceput

Si Angelique, NU uita ca era mai grav in primele 12 saptamani,cu riscul de a piedre sarcina, acum nu, acum bebitz are mult mai multa putere, e format, stie ce vrea, stie ca mami a lui il vrea cuminte in burtica pana la termen,asa ca o sa faca cum vrea mami si sigur deja a scos limba la doctorul ala nesuferit!

azi si maine, cuvantul de ordine:ODIHNA! fa ce vrei, canta-i puiului, mangaie burtica, fa nani, viseaza frumos,asculta muzica ce iti place si fii me-reu pozitiva!
Si-gur are sa fie bine! suntem alaturi de voi.
o mie de pupici!

17 +

Mergi la inceput

Bravo, Mami fericita de baietel cu cuculetz surubel,asta a fost asa o chestie scumpa si frumoaaaasa!
Bravo pentru rezultatele bune, l-a masurat ca la carte, da capo al fine? si a stat cuminte, sa-l masoare?
Fericitelor, moooor de curiozitate, abia astept si eu sa ne spuna daca avem un shurubel sau o piulitza!!

pup!

17 +

Mergi la inceput